Yeni Sunucu Duyurusu
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
Yeni Sunucu Duyurusu
Kuklacı kapanalı 1 hafta oldu hâlâ ortada duyuru yok. Duyurunun gecikmesi yeni sunucunun Karaköy sunucusundan farklı olacağına işaret olabilir mi ? Yeni sunucuda bizi sürprizler mi bekliyor , eğer birebir diğer sunucuslarla aynı olsa hemen açarlardı neden bu kadar beklesinler.
Re: Yeni Sunucu Duyurusu
Olaylardan bi habersiniz galiba kopya oldu, insanlar banlandı bu durumda yeni sunucu açılması saçma olurdu zaten.
Oyun Şuan çökmüyor lag bazen oluyor yarısı bıraktı zaten gereksiz 2. Sunucu
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
Artık 1-49 mu yaparlar ne yaparlar bilmiyorum ama maksat kalabalığı 2.sunucuya yönlendirmek olsaydı yarın yani ertesi cuma açılması gerekirdi ama açılmadı , bu bekleyişin altında yatan bir neden var , çalışma yapılıyor diye düşünüyorum , yeni sunucuda Karaköy sunucusundan farklı bir şeyler olacak , belki xp'yi çözerler bilemedim
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
maximum yapacakları şey 45 levellik kudret iksirlerini 95 akçeden satışa sunmak olur 
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Bunların bir şey yapacağı yok bundan ümidinizi kesin. Milleti kandırmaktan başka ne işe yarayacak ?
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Sunucu bazlı bir şey yapılamıyor yani bir değişiklik yapıldığında tüm sunucularda geçerli oluyor diye biliyorum.maxwell1337 yazdı: ↑22 Ağu 2024 21:59Artık 1-49 mu yaparlar ne yaparlar bilmiyorum ama maksat kalabalığı 2.sunucuya yönlendirmek olsaydı yarın yani ertesi cuma açılması gerekirdi ama açılmadı , bu bekleyişin altında yatan bir neden var , çalışma yapılıyor diye düşünüyorum , yeni sunucuda Karaköy sunucusundan farklı bir şeyler olacak , belki xp'yi çözerler bilemedim
Bahsettiğiniz exp olayını çözebilmek için muhtemelen yapılacak tek şey dükkana exp kapatma ürünü koymak olur. (Tahminim)
- Attaluss
- İskele Babası
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Yeni sunucu hala şart. Karaköy haritasında 1-2 tane amden çekeim diyorsun her madenin başında 3 kişi arada maden içiin vızır vızır gezen savaşçılar, Slot keseyim diyorsun bırakın fanatiği ayakta bir tane bıçakçı bile yok. Bu kadar kalabalık varken çt önüne gidiyorsun yüzlerce kişi hala çt önü sıra bekliyor tüm grup bölgeleri dolu.
He tabi yeni sunucu bu kalabalığın önüne geçer mi bilmiyorum ama bence yeni sunucu hala şart.
He tabi yeni sunucu bu kalabalığın önüne geçer mi bilmiyorum ama bence yeni sunucu hala şart.

Gediz Bey ve Perihan Hanım anısına..