Merhaba,
16.08.2024 tarihinde gece 03:30 sularında oyun çöktü ve ardından ben oyun sunucusuna saldırıda bulunma gerekçesiyle ban yedim arkadaşlar.
Buradan yönetim ekibine sesleniyorum: 28 yaşında çalışan bir mühendisin siber suçunu tespit ediyor ve beni mahkemeye vermek yerine ban mı atıyorsunuz?
Ya burada insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz ya da gerçek anlamda insanlarla direkt dalga geçip onlara hakaret ediyorsunuz.
Türk Telekom'a konuyla ilgili avukatımca ihbar çekildi. Bir üst basamak olarak sizleri bu iğrenç suçlamanızdan kaynaklı mahkemeye vermemem adına ivedi olarak tarafımdan önce özür dileyiniz sonra da banımı kaldırınız.
Mühendizz.
Oyun sunucusuna saldırı girişiminde bulunduğumun tespiti
Re: Oyun sunucusuna saldırı girişiminde bulunduğumun tespiti
Fiyakalı bir ban yemişsin. Keşke yazılım bilsek de şu oyunu açılmamak üzere silebilsek. Yok mu bir babayiğit bizi bu tilsimdan azat edecek
Gerçekten bu oyunun aşığı biri olarak zoruma gidiyor ne tutar ilgilenmiyorum ama konunun peşini bırakmayacağım. Bize resmen küfür ediyorlar.
Hem ban yemek için yapman gereken tek şey dürüst oynamak
Hem ban yemek için yapman gereken tek şey dürüst oynamak
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
bu oyun hamachi serverına mı bağlı , cs 1.6 jailbreak server mı bu her kafasına esen sunucu çöktürtüyor kapattırıyor saldırıyor , iyice cılkı çıktı bu olayın , eskiden tek tük yaparlardı şimdi herkes sunucuyu kapattırıyor 
Son dakika bilgisi
Oyunu çökertip kopya yapan ekibi oyun destek ekibine almışlar
Orti kafan iyi mi hocam senin?
Oyunu çökertip kopya yapan ekibi oyun destek ekibine almışlar
Orti kafan iyi mi hocam senin?
- FatteTerimioli
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kirwenin son yayınını izle boş yapmaFatteTerimioli yazdı: ↑20 Ağu 2024 02:28kuzen sen ne anlatıyorsun ? bir şeyler söylüyon bir kanıt göster. kimi almışlar? ne zaman almışlar? Ortaya bomba bırakıyon öyle de, ne anlatıyon?
Üzülerek söylemek zorundayım ki Mühendizz adlı karakterim bu gerekçeyle 16.08.2024 tarihinde ban yediFatteTerimioli yazdı: ↑20 Ağu 2024 02:28kuzen sen ne anlatıyorsun ? bir şeyler söylüyon bir kanıt göster. kimi almışlar? ne zaman almışlar? Ortaya bomba bırakıyon öyle de, ne anlatıyon?
Sizce cidden bunu yapmış olsam(bu bir siber suç adamın belasını bellerler) buradan böyle açıkça bağırabilir miyim? Ben size bir şey yapmanız için değil yalnızca konuyu bilmeniz ve sizin de başınıza her şeyin gelebileceğini anlatmak adına paylaşıyorum bunları.
- Asukakazama
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Gözü kapalı şekilde random ban atıyorlar.Bunun başka bir açıklaması yok
AsukaKazama
- Leagu3
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: TERSANE
Bilgisayarınızda bir program yasaklıysa otoya yakalanmış olabilir.
Since 2007.