Teşkilat Bonosu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Killerwomen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Teşkilat Bonosu

Mesaj gönderen Killerwomen »

Yahu benim bir türlü anlamadığım, anlamak da istemeyeceğim bu Teşkilat Bonosu eşyasının zaten bu tür problemlere yol açması açısından sicili temiz değilken yeni açılan bir sunucuda ticaret belli başlı M' lerle gayet de götürülebiliyorken ne diye oyunda olmasına yeni açılan temiz sunucuyu berbat etmesine izin verildi ya da ne diye ilk haftadan kaldırılmadı da dün kaldırılıyor gerçekten akla mantığa sığar bi değerlendirme bile yapamıyorum. Şimdi Kuklacı sunucusunun yerine yeni sunucu açılıcak ve muhtemelen onda da Bono satın alınabilir olacak ':)
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Teşkilat Bonosu

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Yeni açılan bir sunucuda Teşkilat bonosunun olmasının bir mantığı olmadığına katılıyorum.

Ancak kopyanın bono ile ne alakası var? Üst üste eklenebilen her şey kopyalanıyor. Maden, iksir, materyal vs.

Yani bono olsa ne olmasa ne? Bono yokken kopya olmuyor mu?
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Outcast

Mesaj gönderen yavuzsavage »

Killerwomen yazdı: 17 Ağu 2024 15:00 Yahu benim bir türlü anlamadığım, anlamak da istemeyeceğim bu Teşkilat Bonosu eşyasının zaten bu tür problemlere yol açması açısından sicili temiz değilken yeni açılan bir sunucuda ticaret belli başlı M' lerle gayet de götürülebiliyorken ne diye oyunda olmasına yeni açılan temiz sunucuyu berbat etmesine izin verildi ya da ne diye ilk haftadan kaldırılmadı da dün kaldırılıyor gerçekten akla mantığa sığar bi değerlendirme bile yapamıyorum. Şimdi Kuklacı sunucusunun yerine yeni sunucu açılıcak ve muhtemelen onda da Bono satın alınabilir olacak ':)
Karaköy'den kaldırıldıysa tüm sunuculardan kaldırılmıştır.
Resim
Kullanıcı avatarı
avestaxlr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen avestaxlr »

Siz sanıyorsunuz ki bono kopyalanmasa oyun parası değerli olacak arkadaşlar alakası yok oyunda latex ipek kopyalanır oyun parası yine değersiz olur bonoların kaldırılması hiçbir şeyi değiştirmiyor
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

avestaxlr yazdı: 17 Ağu 2024 19:19 Siz sanıyorsunuz ki bono kopyalanmasa oyun parası değerli olacak arkadaşlar alakası yok oyunda latex ipek kopyalanır oyun parası yine değersiz olur bonoların kaldırılması hiçbir şeyi değiştirmiyor
Tam tersi hocam, latex kopyalanırsa latex oyun parasına göre değersiz olur.

Eğer bono olmasa, latex kopyalansa latex in değeri bin olur, xeno kopyalansa xenonun değeri 50 bin olur. Oyun parası değerlenir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

yeCs yazdı: 18 Ağu 2024 03:04
avestaxlr yazdı: 17 Ağu 2024 19:19 Siz sanıyorsunuz ki bono kopyalanmasa oyun parası değerli olacak arkadaşlar alakası yok oyunda latex ipek kopyalanır oyun parası yine değersiz olur bonoların kaldırılması hiçbir şeyi değiştirmiyor
Tam tersi hocam, latex kopyalanırsa latex oyun parasına göre değersiz olur.

Eğer bono olmasa, latex kopyalansa latex in değeri bin olur, xeno kopyalansa xenonun değeri 50 bin olur. Oyun parası değerlenir.
Hani latex kopyalansa işportaya satılsa falan filan
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön