Teşkilat Bonosu
- Killerwomen
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Teşkilat Bonosu
Yahu benim bir türlü anlamadığım, anlamak da istemeyeceğim bu Teşkilat Bonosu eşyasının zaten bu tür problemlere yol açması açısından sicili temiz değilken yeni açılan bir sunucuda ticaret belli başlı M' lerle gayet de götürülebiliyorken ne diye oyunda olmasına yeni açılan temiz sunucuyu berbat etmesine izin verildi ya da ne diye ilk haftadan kaldırılmadı da dün kaldırılıyor gerçekten akla mantığa sığar bi değerlendirme bile yapamıyorum. Şimdi Kuklacı sunucusunun yerine yeni sunucu açılıcak ve muhtemelen onda da Bono satın alınabilir olacak 
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Re: Teşkilat Bonosu
Yeni açılan bir sunucuda Teşkilat bonosunun olmasının bir mantığı olmadığına katılıyorum.
Ancak kopyanın bono ile ne alakası var? Üst üste eklenebilen her şey kopyalanıyor. Maden, iksir, materyal vs.
Yani bono olsa ne olmasa ne? Bono yokken kopya olmuyor mu?
Ancak kopyanın bono ile ne alakası var? Üst üste eklenebilen her şey kopyalanıyor. Maden, iksir, materyal vs.
Yani bono olsa ne olmasa ne? Bono yokken kopya olmuyor mu?
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Outcast
Karaköy'den kaldırıldıysa tüm sunuculardan kaldırılmıştır.Killerwomen yazdı: ↑17 Ağu 2024 15:00 Yahu benim bir türlü anlamadığım, anlamak da istemeyeceğim bu Teşkilat Bonosu eşyasının zaten bu tür problemlere yol açması açısından sicili temiz değilken yeni açılan bir sunucuda ticaret belli başlı M' lerle gayet de götürülebiliyorken ne diye oyunda olmasına yeni açılan temiz sunucuyu berbat etmesine izin verildi ya da ne diye ilk haftadan kaldırılmadı da dün kaldırılıyor gerçekten akla mantığa sığar bi değerlendirme bile yapamıyorum. Şimdi Kuklacı sunucusunun yerine yeni sunucu açılıcak ve muhtemelen onda da Bono satın alınabilir olacak![]()

Siz sanıyorsunuz ki bono kopyalanmasa oyun parası değerli olacak arkadaşlar alakası yok oyunda latex ipek kopyalanır oyun parası yine değersiz olur bonoların kaldırılması hiçbir şeyi değiştirmiyor
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Tam tersi hocam, latex kopyalanırsa latex oyun parasına göre değersiz olur.
Eğer bono olmasa, latex kopyalansa latex in değeri bin olur, xeno kopyalansa xenonun değeri 50 bin olur. Oyun parası değerlenir.

Hani latex kopyalansa işportaya satılsa falan filan
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?