Gaffarın canı 10 oyundan attı yeter artık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NISAO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hayvan Severler

Re: Gaffarın canı 10 oyundan attı yeter artık

Mesaj gönderen NISAO »

maxwell1337 yazdı: 16 Ağu 2024 18:08 Dostum bizi de attı kaç defa ama konu açmadık , bu konuların amacı ne , ne yapılmasını istiyorsunuz ? size iksir verilse gaffarda oyundan atan ama konu açmayan 100'lerce oyuncunun hakkı ne olacak ? ayrıca canı 30'da oyundan attıysa belki canı 20'de hata yapacaktınız kesilmeyecekti , şu canda kaçtı bu canda kaçtı yok , gaffar 1 kişinin hatasına bakıyor
Çok boş yapmışsın, yağın seviyesi fazla değil mi ?
Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

gerçekten bu çok büyük bir problem, ben de aynısını defalarca kez junonda yaşadım. Onlarca iksir ve saat heba oluyor artık girmeye korkuyorum ya. İki iki buçuk saat harcıyoruz oyun gidiyor. Bak şuan da oynamak istiyorum ama yok grup bölgesi dolu mudur iki saat onu bekle gir boss'u keserken oyundan atsın iki saat de oradan gitsin. Bilmiyorum, adama neden tepki gösteriyorsunuz ki? Kesinlikle haklı. Ben parasını zamanını da geçtim de şu sunucu çökme sorununu çözmeleri gerek. Ya da bu eşyaları markete koysunlar gidip alalım geçelim. Bilemiyorum.
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

NISAO yazdı: 17 Ağu 2024 10:48
maxwell1337 yazdı: 16 Ağu 2024 18:08 Dostum bizi de attı kaç defa ama konu açmadık , bu konuların amacı ne , ne yapılmasını istiyorsunuz ? size iksir verilse gaffarda oyundan atan ama konu açmayan 100'lerce oyuncunun hakkı ne olacak ? ayrıca canı 30'da oyundan attıysa belki canı 20'de hata yapacaktınız kesilmeyecekti , şu canda kaçtı bu canda kaçtı yok , gaffar 1 kişinin hatasına bakıyor

Bu yazıdan yönetimi savunduğumu mu çıkardın gerçekten ciddi ciddi ? Tam olarak neresinde yönetimi savunmuşum ? Beyinsel sorunların mı var dostum , zihinsel engelli misin , kafana yazık , bu sonuca nasıl vardın acaba çok merak ediyorum :')
Kullanıcı avatarı
NISAO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hayvan Severler

Mesaj gönderen NISAO »

maxwell1337 yazdı: 17 Ağu 2024 13:47
NISAO yazdı: 17 Ağu 2024 10:48

Bu yazıdan yönetimi savunduğumu mu çıkardın gerçekten ciddi ciddi ? Tam olarak neresinde yönetimi savunmuşum ? Beyinsel sorunların mı var dostum , zihinsel engelli misin , kafana yazık , bu sonuca nasıl vardın acaba çok merak ediyorum :')
Herkesle saldırıp hakaretler etmişsin, gerçekleri söylemişler ve yaşadıkları mağduriyeti belirtmişler, hakaret edince kendini akıllı filan mı sanıyorsun?
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön