Çok boş yapmışsın, yağın seviyesi fazla değil mi ?maxwell1337 yazdı: ↑16 Ağu 2024 18:08 Dostum bizi de attı kaç defa ama konu açmadık , bu konuların amacı ne , ne yapılmasını istiyorsunuz ? size iksir verilse gaffarda oyundan atan ama konu açmayan 100'lerce oyuncunun hakkı ne olacak ? ayrıca canı 30'da oyundan attıysa belki canı 20'de hata yapacaktınız kesilmeyecekti , şu canda kaçtı bu canda kaçtı yok , gaffar 1 kişinin hatasına bakıyor
Gaffarın canı 10 oyundan attı yeter artık
- NISAO
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hayvan Severler
Re: Gaffarın canı 10 oyundan attı yeter artık

- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
gerçekten bu çok büyük bir problem, ben de aynısını defalarca kez junonda yaşadım. Onlarca iksir ve saat heba oluyor artık girmeye korkuyorum ya. İki iki buçuk saat harcıyoruz oyun gidiyor. Bak şuan da oynamak istiyorum ama yok grup bölgesi dolu mudur iki saat onu bekle gir boss'u keserken oyundan atsın iki saat de oradan gitsin. Bilmiyorum, adama neden tepki gösteriyorsunuz ki? Kesinlikle haklı. Ben parasını zamanını da geçtim de şu sunucu çökme sorununu çözmeleri gerek. Ya da bu eşyaları markete koysunlar gidip alalım geçelim. Bilemiyorum.
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
NISAO yazdı: ↑17 Ağu 2024 10:48Çok boş yapmışsın, yağın seviyesi fazla değil mi ?maxwell1337 yazdı: ↑16 Ağu 2024 18:08 Dostum bizi de attı kaç defa ama konu açmadık , bu konuların amacı ne , ne yapılmasını istiyorsunuz ? size iksir verilse gaffarda oyundan atan ama konu açmayan 100'lerce oyuncunun hakkı ne olacak ? ayrıca canı 30'da oyundan attıysa belki canı 20'de hata yapacaktınız kesilmeyecekti , şu canda kaçtı bu canda kaçtı yok , gaffar 1 kişinin hatasına bakıyor
Bu yazıdan yönetimi savunduğumu mu çıkardın gerçekten ciddi ciddi ? Tam olarak neresinde yönetimi savunmuşum ? Beyinsel sorunların mı var dostum , zihinsel engelli misin , kafana yazık , bu sonuca nasıl vardın acaba çok merak ediyorum
- NISAO
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hayvan Severler
Herkesle saldırıp hakaretler etmişsin, gerçekleri söylemişler ve yaşadıkları mağduriyeti belirtmişler, hakaret edince kendini akıllı filan mı sanıyorsun?maxwell1337 yazdı: ↑17 Ağu 2024 13:47NISAO yazdı: ↑17 Ağu 2024 10:48Çok boş yapmışsın, yağın seviyesi fazla değil mi ?maxwell1337 yazdı: ↑16 Ağu 2024 18:08 Dostum bizi de attı kaç defa ama konu açmadık , bu konuların amacı ne , ne yapılmasını istiyorsunuz ? size iksir verilse gaffarda oyundan atan ama konu açmayan 100'lerce oyuncunun hakkı ne olacak ? ayrıca canı 30'da oyundan attıysa belki canı 20'de hata yapacaktınız kesilmeyecekti , şu canda kaçtı bu canda kaçtı yok , gaffar 1 kişinin hatasına bakıyor
Bu yazıdan yönetimi savunduğumu mu çıkardın gerçekten ciddi ciddi ? Tam olarak neresinde yönetimi savunmuşum ? Beyinsel sorunların mı var dostum , zihinsel engelli misin , kafana yazık , bu sonuca nasıl vardın acaba çok merak ediyorum![]()