Selamlar,
Yıllardır oyunu bırakmış ama forum, YouTube vs. takibi yapan bir oyuncuyum. Yeni sunucuyla beraber gelen hype'a daha fazla dayanamayıp geri döndüm.
Lakin ayıracak fazla zamanım ya da grup bölgelerini hızlıca geçebileceğim bir ekibim yok. Bireysel olarak gruplara girip insanlarla uğraşmanın ne kadar zor olduğu da malum.
Bu sebeplerden dolayı nostaljiyi stresten uzak yaşamak için grup bölgelerinden olabildiğince bağımsız oynamak istiyorum. Benim gibi oyuncuların da sayısının çok olduğunu düşünüyorum.
Bu konuda tecrübeli oyuncuların önerileri nedir? Tamamen bireysel oynayacak olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?
Görevleri yaparak seviye atlayıp, 40'tan sonra işportacıya eşya satarak ya da madencilik yaparak para kasmayı düşünüyorum. Sonrasında elimden gelirse bir Ejder Asa üretmeye çalışacağım. Blocker grup bölgesi görevleri oyun içi parayla grup bularak geçilebilir belki.
Devamında ne yapılabilir? Karaköy'ü hiç bilmediğim için pek yorum yapamıyorum.
"Bireysel oynanmaz" içerikli yorumlar yapmayın lütfen. Bir yerde tıkanıp kalınsa bile Eminönü'de madencilik yapıp diğer oyuncuların görevine yardım ederek bile oyundan keyif alınabileceğini düşünüyorum.
Bireysel Oyunculuk Yol Haritası
- Kazıklımaria
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kaer Morhen
- Kazıklımaria
- Acemi Savaşçı
Re: Bireysel Oyunculuk Yol Haritası
Konu geç onaylandığı için alta düşmüş. Evet, önerileriniz neler? Oyundan bir arkadaş ejder asa basmaya gerek olmadığını 50 seviye karaköy asasının iş göreceğini söyledi.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
50 seviye Karaköy asa için reçeteyi senin alman lazım (mor). Bunun içinde Karaköy'e girmen lazım. Bunun için de Çemberlitaş grup bölgesini bitirmem gerek. Bunun için de...
Bence mmorpg oyunun güzel yanıda bu. Bir sürü seçenek var ve hangisinden keyif alıyorsan onu yapabiliyor olman.
Seni anlıyorum ve aklıma gelen bir kaç örneği vermek istiyorum.
1- Madenci olabilirsin. Bu oyunda nadide maden çekmenin hazzı bir başka. (Savaşçı karakter önerilir)
2- Holde Gönül'ün orda örümcek akrep keserek salgı pep kasıp maden çekip zamanla tılsım veya üst dizebilirsin.
3- Klan savaşlarına katılabilirsin.
4- (İstanbul'u biliyorsanız) Emre Yücelen'in harika müziklerinde mekan gezintisi yapabilirsiniz.
5- Düşük seviye koleksiyonluk item düşürmek.
Lakin yeni sunucuda (hype'a fazla takılmamak lazım) eski oyuncuların ve özellikle hype dönemi bitince oyuncuların oyun süresi azalacaktır ve böyle dolu bir sunucuda eminimki kendi arkadaşlarınız olacak ve beraber grup olup bölgeleri bile altını üstüne getireceksinizdir.
Saygılar...
Bence mmorpg oyunun güzel yanıda bu. Bir sürü seçenek var ve hangisinden keyif alıyorsan onu yapabiliyor olman.
Seni anlıyorum ve aklıma gelen bir kaç örneği vermek istiyorum.
1- Madenci olabilirsin. Bu oyunda nadide maden çekmenin hazzı bir başka. (Savaşçı karakter önerilir)
2- Holde Gönül'ün orda örümcek akrep keserek salgı pep kasıp maden çekip zamanla tılsım veya üst dizebilirsin.
3- Klan savaşlarına katılabilirsin.
4- (İstanbul'u biliyorsanız) Emre Yücelen'in harika müziklerinde mekan gezintisi yapabilirsiniz.
5- Düşük seviye koleksiyonluk item düşürmek.
Lakin yeni sunucuda (hype'a fazla takılmamak lazım) eski oyuncuların ve özellikle hype dönemi bitince oyuncuların oyun süresi azalacaktır ve böyle dolu bir sunucuda eminimki kendi arkadaşlarınız olacak ve beraber grup olup bölgeleri bile altını üstüne getireceksinizdir.
Saygılar...
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
şu anki gidişatta her sınıfa farklı amaç çizilebilecek olsa da her sınıf sıfırdan kasılıp karaköye geçebilir.
şahsi fikrim bireysel olarak en zor sınıf büyücü olduğu çünkü sığınak dahil tecrübe kesinlikle istiyor. şifacı olarak bir grup bana kenanda kudret iksiri çektirmemişken, bir acemi grupta motorin keserken üç kudret iksiri kullandım.
tecrübeye sahip bir büyücüyseniz ya şanslı olarak çemberlitaş için olabildiğince büyü hasarı itemlerinizi dizmeniz gerekmekte ya da sermayeniz ile gerekli itemleri tedarik etmeniz lazım.düşük hs ile yapılabilir mi? her zaman, ama bir büyük hatada çemberlitaş patronları göz yummaz ve ayrıca çok vakit sürüyor, mental olarak etkilemekte.
diğer iki sınıf içinse şifacı en avantajlısı, drop şansı çok yüksek. motorinden büyü hasarı şifa kolye ile asayı düşürüp doğrudan miğrata yol çizmeli. oradan da centrion’dan büyü hasarı şifa pantalon ve yüzüğü düşürüp yaklaşık 1000 büyü hasarı elde edebiliyor. (şansınıza turuncu itemlerden düşerse daha da artış olacaktır)
+ kenan’ı öldürme görevi büyü şifa eldiven veriyor.
bu süreçte asayı parlatmak ya da parlatmamak size bağlı ama, bolca kudret iksiriniz olması şart. doğru bir ekiple de tek seferde çemberlitaşı bitirip karaköye geçebilirsiniz.
savaşçı olarak ise olabildiğince maksimum enerjinizi yüksek tutmak önemli olduğundan gerekli tank itemlerini tedarik edip, çembelitaşta şifacıların işini kolaylaştırabilirsiniz. tavsiyem kenan ve junon için grubu siz kurun yoksa gruba alınmıyorsunuz. ama en önemlisi bölgeye girdikten sonra tecrübesiz davranmayın, insanlar saatlerce beklemekten bıkkın: erkenden grup dağılabilir.
karaköye girdikten sonra ise tamamen farklı senaryolar oluşacaktır ama 59a kadar kasılabilecek grupları bulabilirsiniz, patron kesimleri ise herkes iştahlı olduğundan sınıfınıza göre katılımınız değişecektir.
şahsi fikrim bireysel olarak en zor sınıf büyücü olduğu çünkü sığınak dahil tecrübe kesinlikle istiyor. şifacı olarak bir grup bana kenanda kudret iksiri çektirmemişken, bir acemi grupta motorin keserken üç kudret iksiri kullandım.
tecrübeye sahip bir büyücüyseniz ya şanslı olarak çemberlitaş için olabildiğince büyü hasarı itemlerinizi dizmeniz gerekmekte ya da sermayeniz ile gerekli itemleri tedarik etmeniz lazım.düşük hs ile yapılabilir mi? her zaman, ama bir büyük hatada çemberlitaş patronları göz yummaz ve ayrıca çok vakit sürüyor, mental olarak etkilemekte.
diğer iki sınıf içinse şifacı en avantajlısı, drop şansı çok yüksek. motorinden büyü hasarı şifa kolye ile asayı düşürüp doğrudan miğrata yol çizmeli. oradan da centrion’dan büyü hasarı şifa pantalon ve yüzüğü düşürüp yaklaşık 1000 büyü hasarı elde edebiliyor. (şansınıza turuncu itemlerden düşerse daha da artış olacaktır)
+ kenan’ı öldürme görevi büyü şifa eldiven veriyor.
bu süreçte asayı parlatmak ya da parlatmamak size bağlı ama, bolca kudret iksiriniz olması şart. doğru bir ekiple de tek seferde çemberlitaşı bitirip karaköye geçebilirsiniz.
savaşçı olarak ise olabildiğince maksimum enerjinizi yüksek tutmak önemli olduğundan gerekli tank itemlerini tedarik edip, çembelitaşta şifacıların işini kolaylaştırabilirsiniz. tavsiyem kenan ve junon için grubu siz kurun yoksa gruba alınmıyorsunuz. ama en önemlisi bölgeye girdikten sonra tecrübesiz davranmayın, insanlar saatlerce beklemekten bıkkın: erkenden grup dağılabilir.
karaköye girdikten sonra ise tamamen farklı senaryolar oluşacaktır ama 59a kadar kasılabilecek grupları bulabilirsiniz, patron kesimleri ise herkes iştahlı olduğundan sınıfınıza göre katılımınız değişecektir.
mesajlardan anlayacağın kadarıyla bireysel oynamak diye bir şey kalmadı oyunda. hatta p2w mevzusu da var. oyuna başladığın karakterlerin hepsine çt paketi almalısın ki lonca lisansı +5 puan kasa erişimi vs olması gerekiyor. bireysel yapabileceğin de hiçbir şey yok. grup bölgeleri itemleri 55de özelliklerini kaybetmesine rağmen böyle bir oyun işte ikv artık. halbuki itemler düşmese sen 39 level komet merlin veya alman itfaye baltanı bile takar nostaljini yapardın. ama malesef oyun böyle.Kazıklımaria yazdı: ↑14 Ağu 2024 07:21 Selamlar,
Bu sebeplerden dolayı nostaljiyi stresten uzak yaşamak için grup bölgelerinden olabildiğince bağımsız oynamak istiyorum. Benim gibi oyuncuların da sayısının çok olduğunu düşünüyorum.
Bu konuda tecrübeli oyuncuların önerileri nedir? Tamamen bireysel oynayacak olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Bireysel yapabileceğin hiçbir şey yok demek biraz haksızlık olur.Sonuçta oyun her ne kadar p2w gibi gözükse de aylık max çt kutu ve 1 adet parlatma harici ekstra iksirleri saymazsak harcaman yok.Bunun dışında şuan hali hazırda oyunda bir sirkülasyon varken bundan faydalanmak da bi o kadar kolay aslında.Loncanız olmayabilir ki benim loncamda çoğu zaman mesai saatlerinden dolayı denk gelemediğim vakitler oluyor ve oyunda neredeyse hep tek takılıyorum.Zorluklarını yaşıyor muyum evet.Çemberlitaş'ın akşam hep dolu olması o noktada büyük bir engel ama bunun dışında migrat, kenan dönemiyorsam holde tılsım, salgı,peptit kasarak aynı zamanda düşecek değerli materyalleri de envantere ekleyerek vakit geçiriyorum.Bunun yanı sıra kasalarımı da sürekli doldur-boşalt yaparak para biriktirmekte de çok zorlanmıyorum açıkcası.
Diyeceğim o ki oyunda tabi ki loncanız olması büyük kolaylık ama tek başınıza da bence sınırlı vaktiniz varsa bunu çt atarak migo, kenan önünde saatler harcayarak kendinize yarattığınız bu vakti boşuna harcamayın derim.Oyunda herkes çok yeni ve materyal, maden, tılsım olaylarında hala oyun içi piyasasında güzel para imkanınız var.
Herkese iyi forumlar dilerim,
Diyeceğim o ki oyunda tabi ki loncanız olması büyük kolaylık ama tek başınıza da bence sınırlı vaktiniz varsa bunu çt atarak migo, kenan önünde saatler harcayarak kendinize yarattığınız bu vakti boşuna harcamayın derim.Oyunda herkes çok yeni ve materyal, maden, tılsım olaylarında hala oyun içi piyasasında güzel para imkanınız var.
Herkese iyi forumlar dilerim,

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Discord: parlooo.
Solo bir oyuncunun yapabilecekleri;
-Ölümüne maden çekmek tavsiyem Holde Jadeit Safran
-Çukurda veya yollarda tekli Peptit salgı kasmak
-Örste Xenotim ve 1. Seviye tılsım kasmak(En karlı iş diyebilirim tılsımların bazıları çok değerli örn:Depar1)
-Tilki kk reçetesi alıp sadece al satla iksir basıp basıp kâr ile satmak 2014de bu taktik ile of 2 3 üretmiştim
-Karacinlerde kenevir geyik derisi kasmak tane 50 k dan alan karaköy oyuncuları var halihazırda
-Uzun vadeli düşünürsen Philiye yatmak
-Karaköye girmiş bir oyuncuysan iyi bir reçete düşürüp zengin bir solo oyuncu olmak
-Örste Xenotim ve 1. Seviye tılsım kasmak(En karlı iş diyebilirim tılsımların bazıları çok değerli örn:Depar1)
-Tilki kk reçetesi alıp sadece al satla iksir basıp basıp kâr ile satmak 2014de bu taktik ile of 2 3 üretmiştim
-Karacinlerde kenevir geyik derisi kasmak tane 50 k dan alan karaköy oyuncuları var halihazırda
-Karaköye girmiş bir oyuncuysan iyi bir reçete düşürüp zengin bir solo oyuncu olmak

- Kazıklımaria
- Acemi Savaşçı
Aradığım tarzda tavsiyeler. Teşekkür ederim. Benzer tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa yazsın lütfen. Lakin 2 yukarıdaki arkadaşın bireysel oynanmaz derken haksız olduğunu düşünüyorum.Parlementxx yazdı: ↑15 Ağu 2024 12:53 Solo bir oyuncunun yapabilecekleri;
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Yaklaşık 2500'e görevleri yapılmış bir karakter alıp karaköy de slot kesmek en mantılı iş. Kenan Junon, x, Gaffar için milletten ricacı olacağına 2500 ver karakter al, oyuna devam et. Ben dün böyle yaptım rahatım
Şimdi günde 1-2 saat rahat rahat slot kesiyorum. Kasa boşaltıyorum falan

- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
bireysel her zaman oynanır ama şu an saatlerce maden kovalamak ya da slot kesmek sırf sadece sermaye kasmak için cidden bu saaten sonra yapılmayacak iş. kimsenin hayatını sorgulamıyor ve karışmıyorum, bir tavsiye gibi düşünün. günün sonunda verdiğimiz uğraşların hiçbir karşılığu alınmayacak, oyunun sonunu herkes biliyor. örneğin 2 sene sonra karaköy de eminönü sunucusu gibi olunca ne karşıluğı olacak. neyden keyif alıyorsanız onu yapın ama sırf saatlerce oyunda para kasmak yerine açın bir film izleyin, en kötü erken yatar sabah zinde uyanırsınız vesselam : )).