Fikir olarak katılıyorum, oyun oyuncuyu böyle şartlamamalı insanlar kendi rotalarını çizebilmeli bir nebze fakat çt konusunda çt atılır. Biraz fazla iksir biraz daha uzun sürerMergenbey yazdı: ↑12 Ağu 2024 16:14 O kadar oyun oynadım, İKV kadar tıkanan oyun görmedim. Oyun sanki düzenli olarak oyuncuyu oyundan soğutmaya çalışıyor gibi. Yeni sunucu açılımı ile oyuna döneyim dedim, yavaş yavaş yeniden bırakacağım gibi.
Kısa bir örnek. Şu an 54 seviye büyücü sahibiyim. Hasarım 707. Bu hasarla beni hiçbir Çemberlitaş grubuna almıyorlar. Bireysel olarak gidip holde para kasayım desem bu sefer seviye alacağım ve hasarım büyük oranda düşecek, iyice geri düşeceğim. Kısaca Sığınak-Migrat girerek bir şey kazanamıyorum, yeterince itemim olmadığı için Çemberlitaş giremiyorum ve yeni item kasmak için yaratık da kesemiyorum. Deyim yerindeyse "mal gibi kaldım."
Ne yapayım ben ey yönetim, oyunu mu sileyim?
Oyunun Tıkanıklığının Mide Bulandırması
- FatteTerimioli
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunun Tıkanıklığının Mide Bulandırması
Çok basit bir lonca buluyorsunuz muhabbet ediyorsunuz görevinizi yapıyorlar
merhabalar dostum eğer hiçbir seçeneği yapamıyacak kadar bilgisiz başarızsan maden cekiceksin gidiceksin menekşe cekiceksin akik cekiceksin ganoderma cekiceksin karaköy üretim recetelerine ikvpediadan bakabilirsin ne istiyorsa osmiyum 12x vs gibi şeylerden madende farmlayabilirsin. kısaca 15. günüm oyunda asab bastım şifam karaköyde! savaşçı kastım 51 level full madende. üzerine canım sıkılndı ejder bastım büyüc açtım şuan büyüm 52 level ilk günümde sabah açtım akşam 42 bıraktım. 2. günümde 42 başladım 50 akşam 6 gibiydi hemen bi tur motor attım maraton ayakkabı aldım ilk kesimde. hemen migrata gittim ilk kesimde migrati cıkardım aradan sonrası akşam 10 gibi de x e gittim onuda şansa bilgisiz olmalarına ragmen dcye cektik ve konusa anlaşa kavga etmeden döndüre döndüre x i tek kesimde kestirdik. şifa ve büyüler 10 yıllar sonra ilk defa ve ezik +500hslerle gelmişlerdir. kısaca maden cekip satıp item dizebilirsin yazdıgın şeyler bahane mmorpg mantıgını bilmeyip burda yorum yapan cok insan var mmorpg oyunu için kardeşim ben işsizmiyim senin gibi 15 saat oynayamam farm atamam maden cekemem diyorsan emin ol 15 saat online olup hiçbir şey başaramayanlar var yada başarmaya calişip farm atip maden cekip hiçbir şey cıkartamayanlar var. örnek bir madende 3 gün dürdum 10x menekşe 5x akik 8x akik cıkarttım. ayrıca tekrar uzun süreli 12 saat boyunda 15 maden sürelerini tutarak maden cektim 12 saat sonucu 1x ganoderma aldım. kısaca mmorpg şansa dayalı saatlerini versende bişi vermeye bilir büyücümü kasarken yoldan elmas cektim menekşe atti mantar cektim gano attı şans vakit vs vs mmorpg herkes oynamamalı bence oyundaki sorunları kopy agibi şeyleri oyuna saldırılara vs yok sayarak normal bi mmorpg oyun yorumu yaptim sana bahane üretmeyin boşuna seni almıyorlarsa sen grub kur dcye cek bilgiliysen öğret adamlara ilk defa gelmeleri önemli değil yeterki yönlendirmeyi bilen lider ol yeter.