Sunucular ve Oyuncu Popülasyonu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Externorum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Sunucular ve Oyuncu Popülasyonu

Mesaj gönderen Externorum »

Eski sunucularda çok dağınık bir oyuncu popülasyonu var ve çoğu sunucuda oyuncu yok denecek kadar az. Bunun için en eski sunucular olan Eminönü, Teşkilat, Beyazköşk ve premium sunucusu olan Anka (Plus) dışındaki tüm eski sunucular kapatılmalı, kapatılan sunucudaki karakterler kalan sunuculara dağıtılmalı. Hali hazırda elimizde yeni bir sunucu var, ikinci açılacak olan yeni sunucu ile de ilk açılan yeni sunucunun üstündeki yoğunluğu azaltılacak. Kapatılan diğer eski sunucular için yeni sunucu açılmadığı sürece dağılan bu popülasyon oyunu uzun bir süre oynanır kılar ve oyunculara kefiyli zaman geçirtir. Tabii bunlardan önce oyundaki mevcut bazı sorunlar çözülmeli ve yeni sunucu öyle açılmalı. Yönetimin Karaköy ile acemiliklerini tamamlayıp, ustalıklarını yeni gelecek sunucuda göstermelerini umuyorum.
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Kullanıcı avatarı
Externorum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Sunucular ve Oyuncu Popülasyonu

Şu yukarıda yazdıklarım bir anda yok oldu gitti, kopyanın bittiğini savunuyordu yönetim; önce oyunu düzeltin. Kim ne diyecek tüm sunucularda envanterdeki tüm maden ve bonoları silseniz? Bırakın sadece iksirler kalsın insanların üstünde geri kalan her şeyi silin gitsin. Tabii bunu yapmadan önce oyunu düzeltin.
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Kullanıcı avatarı
ondergungor89
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ondergungor89 »

Externorum yazdı: 16 Ağu 2024 13:09 Şu yukarıda yazdıklarım bir anda yok oldu gitti, kopyanın bittiğini savunuyordu yönetim; önce oyunu düzeltin. Kim ne diyecek tüm sunucularda envanterdeki tüm maden ve bonoları silseniz? Bırakın sadece iksirler kalsın insanların üstünde geri kalan her şeyi silin gitsin. Tabii bunu yapmadan önce oyunu düzeltin.
reis dikkate almışalr dediklerini yapacaklarmıs 49 lwl sunucusu gelecekmıs
Kullanıcı avatarı
Externorum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ondergungor89 yazdı: 17 Ağu 2024 07:13
Externorum yazdı: 16 Ağu 2024 13:09 Şu yukarıda yazdıklarım bir anda yok oldu gitti, kopyanın bittiğini savunuyordu yönetim; önce oyunu düzeltin. Kim ne diyecek tüm sunucularda envanterdeki tüm maden ve bonoları silseniz? Bırakın sadece iksirler kalsın insanların üstünde geri kalan her şeyi silin gitsin. Tabii bunu yapmadan önce oyunu düzeltin.
reis dikkate almışalr dediklerini yapacaklarmıs 49 lwl sunucusu gelecekmıs
Anladım, sana da tekrardan yazı yazmayı öğretecekler miymiş? Görünen o ki öğretmeleri gerekiyor...
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön