kuklacı sunucusu kapandı !
kuklacı sunucusu kapandı !
sunucu kapalı ve aktarım hakkı veriliceğini söylediniz kendi keyfinize göre kapattınız haklar nerde cahilce işlerden vaz geçin artık
Re: kuklacı sunucusu kapandı !
sakin ol biraderim illa ki gelir biraz bekle gelmezse o zaman hemen yüklen . bu işler anında olan işler değil İKV de işler hızlı ilerlemiyor.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Kaç defa söyleyecekler bilmiyorum aşağıda konusuda var açıklamada yapılmış halen bangır bangır bağırıyorsunuz.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Yönetime sallamaktan zevk aldıkları için açıklama gibi konuları gözleri görmüyor maalesefIFonQzrail yazdı: ↑16 Ağu 2024 11:29 Kaç defa söyleyecekler bilmiyorum aşağıda konusuda var açıklamada yapılmış halen bangır bangır bağırıyorsunuz.

BunudaBanlayin yazdı: ↑16 Ağu 2024 12:24Yönetime sallamaktan zevk aldıkları için açıklama gibi konuları gözleri görmüyor maalesefIFonQzrail yazdı: ↑16 Ağu 2024 11:29 Kaç defa söyleyecekler bilmiyorum aşağıda konusuda var açıklamada yapılmış halen bangır bangır bağırıyorsunuz.
Klasik ikv oyuncusunun IQ seviyesi işte yöneticiye nerden sallamışımBunudaBanlayin yazdı: ↑16 Ağu 2024 12:24Yönetime sallamaktan zevk aldıkları için açıklama gibi konuları gözleri görmüyor maalesefIFonQzrail yazdı: ↑16 Ağu 2024 11:29 Kaç defa söyleyecekler bilmiyorum aşağıda konusuda var açıklamada yapılmış halen bangır bangır bağırıyorsunuz.
sunucu kapalı aktarım hakları yok onu soruyorum sadece keyfe keder sunucuları kapatmak nedir sen kopyana devam et büyüklerinin işlerine burnunu sokma
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Büyüklerinin işlerine burnunu sokma diyenin akıl yaşının 10 olması haricinde bir sorun yok:)jetLee yazdı: ↑16 Ağu 2024 14:45Klasik ikv oyuncusunun IQ seviyesi işte yöneticiye nerden sallamışımBunudaBanlayin yazdı: ↑16 Ağu 2024 12:24Yönetime sallamaktan zevk aldıkları için açıklama gibi konuları gözleri görmüyor maalesefIFonQzrail yazdı: ↑16 Ağu 2024 11:29 Kaç defa söyleyecekler bilmiyorum aşağıda konusuda var açıklamada yapılmış halen bangır bangır bağırıyorsunuz.![]()
sunucu kapalı aktarım hakları yok onu soruyorum sadece keyfe keder sunucuları kapatmak nedir sen kopyana devam et büyüklerinin işlerine burnunu sokma