Orti kütük yaran droplarını açsın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ali13
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy

Orti kütük yaran droplarını açsın

Mesaj gönderen Ali13 »

Nostaljik item olan kütük yaranların tekrardan geri getirilmesini istiyoruz, eskisi gibi labirent ten meteordan kütük yaran ve reçeteleri tekrar düşsün bunu yapmak çok zor değildir diye düşünüyorum orti ( Muhammed bey bunu yapmak zor değildir hallet şu işi karaköy'de açmadın bari bu yeni açılacak serverda aç)....eskiden demirci dilekte ki görev büyücü ve şifacılara da kütük yaran verdiği için kütük yaran ve reçeteleri kaldırılmış , şuan eski haline getirelim ben büyücü oynayacam ilk etapta varsın kütük yaran versin o görev. Zaten uzun yıllardır oynuyorum o gereksiz görevi hiç yapmadım bile.. Herkes benimle aynı görüştedir bence şifacı ve büyücü arkadaşlar o görevi yaptıklarından kütük yaran verince üzüleceklerini düşünmüyorum ama meteorda yağmacı cin kesince eski ve arkadaşları moginot kütük yaran veya reçetesi çıksa çok sevineceği kesindir.
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Outcast

Re: Orti kütük yaran droplarını açsın

Mesaj gönderen yavuzsavage »

49 level getirsinler bide parlatma eklesinler tadından yenmez. Win + win bir gelişme olur.Bi hasarı olmasına da gerek yok hem görüntüsü yeter.
Resim
Kullanıcı avatarı
Secretwizard
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Secretwizard »

Yeniliğe ne kadar karşı olunabilecekse o kadar karşı olan bi oyunda geliştirme önerisi vermekten bıkmadınız
Resim
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Outcast

Mesaj gönderen yavuzsavage »

Secretwizard yazdı: 12 Ağu 2024 16:46 Yeniliğe ne kadar karşı olunabilecekse o kadar karşı olan bi oyunda geliştirme önerisi vermekten bıkmadınız
Ben de biliyorum olmayacağını, öyle bir beklentim de yok maksat muhabbet olsun. ':)
Resim
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Yenilik yenilik diyordunuz yeni sunucuda emlere 59 sınırı getirildi işte nankör olmayın , herkese açık GB'ler kaldırıldı daha ne olsun , Orti'ye emekleri için teşekkürler
Ali13
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ali13 »

Kütük yaran getirirse böyle nostaljik bir itemi tekrar görmek çoğu oyuncuyu memnun edecektir ama yönetim oyuncunun memnuniyetini ne kadar düşünüyor bu tartışılır
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ApolloBrown »

Oyundaki verilmiş en kötü karar kütük yaran kararıydı. Dropları kapattılar ama elde olanları silmediler. Haliyle elinde kütük olanları ya da reçetesi olanları zengin ettiler. 39 döneminin kanayan yarasıdır.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

kütük yaran droplarını açmayı bilen son sobee yazılımcısı:

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön