ETKİNLİK NE OLDU ?
- Azrailxkorucu
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
ETKİNLİK NE OLDU ?
Yöneticinin mesaj olarak saat 20.00 da grup bölgesi etkinliği yapıcaz dediniz 1 saat geçti herkes bekliyor ama oyunda 1 tane yetkili yok oyunculara verdiğiniz değer bumu ?
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
Re: ETKİNLİK NE OLDU ?
etkinlik yalan oldu kanka
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Cevap vermek yerine konuyu silecekler, REZ alın.

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
[YouTube]https://youtube.com/shorts/Y1RVJXMEeHo? ... oCRGIjVAGD[/YouTube]
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
tüm çapulcular şuan meteorda bekliyor , biz 3 gün uğraştık sizde uğraşın la , yok öyle hemen kolay yoldan KK'ye geçmek ya da uğraşmak istemiyorsan ver 1000₺ 59'luk adamlara yaptır
En son maxwell1337 tarafından 11 Ağu 2024 21:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Azrailxkorucu
- İskele Babası
haklsın vallamaxwell1337 yazdı: ↑11 Ağu 2024 21:10 tüm çapulcular şuan meteorda bekliyor , biz 3 gün uğraştık sizde uğraşın la , yok öyle hemen KK'ye geçmek
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
x'i bile 4 kere düşüp öyle kestik. Düşme işini çözsünler yardım isteyen yok zaten, keseriz her türlü. Hak veriyorum ben de gmnin gelip herkese görevini yapmasına emek verip yapılmalı, yeni sunucunun da olayı bu zaten.maxwell1337 yazdı: ↑11 Ağu 2024 21:10 tüm çapulcular şuan meteorda bekliyor , biz 3 gün uğraştık sizde uğraşın la , yok öyle hemen kolay yoldan KK'ye geçmek ya da uğraşmak istemiyorsan ver 1000₺ 59'luk adamlara yaptır

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- Azrailxkorucu
- İskele Babası
İnsanları nasıl kandırdınız böyle rezillik olamaz bu insanlar saat 20.00 dan beri bekliyor saat olmuş 21.30 oyuncularınıza saygı duyup etkinlik iptal deyi bari
X'e ya da Gaffar'a kadar gitmiş ve orada hatadan dolayı oyundan düşmüş grupları yine oraya kadar götürmelerine okey olurum ama bizzat yönetim ekibi tarafından bu bossların kesilmesi gibi bir durum söz konusu olursa açık ve net söylüyorum karakterimi satar oyunu bırakırım.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?