KÖR OLDUM, BECERİKSİZLER KADROSU NEREDE ? (!)
-
- Salgın Koruyucusu
KÖR OLDUM, BECERİKSİZLER KADROSU NEREDE ? (!)
2 saat kapıda bekledikten sonra girdim ve kenanı kesemeden oyun kapandı, açıldı tekrar girdim zar zor kenana gidemeden oyun kapandı, çokca sövdükten sonra açıldı tekrar girebildim yeniden oyun kapandı. beceriksizler kadrosu nerede?
Re: KÖR OLDUM, BECERİKSİZLER KADROSU NEREDE ? (!)
sonuçta bu oyuna para verecek kerizde lazım bir yerde. plussuz girmiyor serverlar ağzına kadar dolu. ne yapsalar adamlar oynamaya devam ediyor. bana bi ülkeyi hatırlatıyor bu oyun yönetimi 
-
- Acemi Savaşçı
Vallahi billahi bu oyunun yöneticileri gençlik kolarında üye falan olabilir ülke nasıl yönetiliyorsa oyunu aynı şekil yönetiyorlar. 0 hizmet sadece para alıyor oyuncudan
hizlisokaklar yazdı: ↑11 Ağu 2024 11:59 Vallahi billahi bu oyunun yöneticileri gençlik kolarında üye falan olabilir ülke nasıl yönetiliyorsa oyunu aynı şekil yönetiyorlar. 0 hizmet sadece para alıyor oyuncudan
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Para vermeyi bırakın kardeşim sizde enayi misiniz bile bile lades diyorsunuz her seferinde e adamlar da haklı bir yerde buldular ineği sağıyorlar sonuna kadar bakın 2.sunucu açılıyor 2.vurgunu da ordan yapacaklar koşun çekin akçeleri bayılın pluslara, iksirlere sonra oyun çöksün sarsın sıra bekleyin sizin gibi enayiler olduğu sürece bu yönetim gibi kurnazlar bitmez güzel ülkemde

Göster