SIGINAK - MİGRAT

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hizlisokaklar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

SIGINAK - MİGRAT

Mesaj gönderen hizlisokaklar »

Bu kadar rezil bir oyun olabilir mi ? Haftasonu 2 saat boyunca sıgınaga ve migrata girmeye calısıyoruz sadece. Yeni sunucu açacagına bölgeyi genişletsene siz ne paraya doymaz rezil bir yönetim ekibisiniz artık turk telekom insan kaynaklarına mail atmaya başladım sizin rezilliklerinizi ne duruma düştük yazık size
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Re: SIGINAK - MİGRAT

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Tamam yönetim hatalı ama oyuncular gereksiz yere sığınak migrata takılı kalmış durumdalar , 0 sığınak migrat eşyasıyla sadece motordan düşen bilge asayı parlatarak 3 büyü gaffarı kestik KK geçtik , sayıları arttırmaları gerekiyor tamam ama sizde fazla takılı kalmayın önce 1 kez junon kesin sonra gaffar görevini yapın KK'ye devam edin , 500 600 hasar yeterli eksiksiz full alter set dizmenizin hiçbir anlamı yok zaten dizemezsiniz muhtemelen aylarınızı alır , boş uğraş , oyuncular belki hobi nostaliji olarak giriyorlarsa orasını bilemem ama nostaliji içinde kapıda 3 saat sıra beklenmez :')
Kullanıcı avatarı
akif99
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen akif99 »

3 gündür arkadaşlarla sığınak girmeye çalışıyoruz. Motor kesip çıkacağız asa için giriyoruz 4 kere falan girebildik her birinde 2-3 saat girmeye çalışıyoruz. ALT+F4 ile sığınaktan çıkan çok kişi oluyor böyle olunca o sığınak boş yere dolu gibi gözüküyor. Şu an bu şekilde eminim en az 3-4 tane sığınak vardır zaten kapasite düşük böyle bir şey olunca da hiç kapasite yetmiyor
hizlisokaklar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hizlisokaklar »

artır orti midir kimdir kimde yöneticilik varsa gitsin mısıra migrat önüne rezil yetkililer

“Genel Etkileşim” sayfasına dön