Karaköy'e Girenlerin Piyasayı Bitirmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
umutirakerrr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: Karaköy'e Girenlerin Piyasayı Bitirmesi

Mesaj gönderen umutirakerrr »

yeCs yazdı: 06 Ağu 2024 00:08
maxwell1337 yazdı: 05 Ağu 2024 13:11
Parlementxx yazdı: 05 Ağu 2024 11:01 Yorumların saçmalığı beni güldürdü.
`Karaköyden item çıkarılmasın’ Bu tarz oyunlarda ticaret ana faktörlerden biridir ticaret olmasını istemiyorsan girersin eminönüne %230203738 ticaret enflasyonuyla oynarsın.
Avayfi yazdı: 04 Ağu 2024 22:45 işte o arkadaşlar aslında yıkık vasıfsız olanlar tebrik ettikleriniz aslında oyundan zevk almak için değil tamamen ticaret amaçlı bir kaç moderatör olsada şöyle dc gruplarında bunları bir güzel tespit edip banlasa bakalım ne olacak o zaman

dostum yukarda arkadaşın bahsettiği 'yıkık vasıfsızlar ' sen misin sen niye üstüne alındın :') :') yoksa günde 12 saat oynayan yıkık vasıfsızlardan mısın sen
Arkadaş günde 14 saat maden çekiyor. Azmine ve işsizliğine hayranım. Ben günde 1 saat boşluk bulabiliyorum o 1 saatte de bi cacık yapamıyorum 😄 He 1 menekşe elmasa da 150 lira vermek içimden gelmiyor pek. Gider 1 kilo tavuk alır pişirir yerim 😂

Neyse bakalım bu sunucuda da piyasa düşer illa ki. Hazır karakter satın alıp oynarız 😄
Adam %100 hakli, bu oyunu sadece ticaret icin oynayanlar var. Arguman uretemeyip cevap veremediginiz konularda nasil da cirkinlesiyorsunuz hemen. Tamam kral sen yıkık degilsin gunde 12 saat calistirildiktan sonra kalan 1 saatini ikv ye ayiriyosun ama yikik degilsin bravo sana
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

umutirakerrr yazdı: 07 Ağu 2024 19:19
yeCs yazdı: 06 Ağu 2024 00:08
maxwell1337 yazdı: 05 Ağu 2024 13:11
`Karaköyden item çıkarılmasın’ Bu tarz oyunlarda ticaret ana faktörlerden biridir ticaret olmasını istemiyorsan girersin eminönüne %230203738 ticaret enflasyonuyla oynarsın.
Avayfi yazdı: 04 Ağu 2024 22:45 işte o arkadaşlar aslında yıkık vasıfsız olanlar tebrik ettikleriniz aslında oyundan zevk almak için değil tamamen ticaret amaçlı bir kaç moderatör olsada şöyle dc gruplarında bunları bir güzel tespit edip banlasa bakalım ne olacak o zaman

dostum yukarda arkadaşın bahsettiği 'yıkık vasıfsızlar ' sen misin sen niye üstüne alındın :') :') yoksa günde 12 saat oynayan yıkık vasıfsızlardan mısın sen
Arkadaş günde 14 saat maden çekiyor. Azmine ve işsizliğine hayranım. Ben günde 1 saat boşluk bulabiliyorum o 1 saatte de bi cacık yapamıyorum 😄 He 1 menekşe elmasa da 150 lira vermek içimden gelmiyor pek. Gider 1 kilo tavuk alır pişirir yerim 😂

Neyse bakalım bu sunucuda da piyasa düşer illa ki. Hazır karakter satın alıp oynarız 😄
Adam %100 hakli, bu oyunu sadece ticaret icin oynayanlar var. Arguman uretemeyip cevap veremediginiz konularda nasil da cirkinlesiyorsunuz hemen. Tamam kral sen yıkık degilsin gunde 12 saat calistirildiktan sonra kalan 1 saatini ikv ye ayiriyosun ama yikik degilsin bravo sana
Günde 12 saat çalıştırıldığım bilgisine nereden ulaştın acaba 😄 Devlette mühendisim. Günde ortalama 1 saatlik işim oluyor ama devlet dairesinde bilgisayarı açıp oynamak etik olmaz diye oynamıyorum. Yoksa laptopumu götürüp oyun da oynayabilirim iş yerinde vakit çok 😄 He eve gelince de kızımla ve eşimle vakit geçiriyorum. Kızımla oynuyorum, eşimle sohbet ediyorum bu eylemleri yaptıktan sonra da 1-2 saat oyuna gireyim diyorum her yer ana baba günü. Oyuna 1-2 saat verebilen insanın ilerleme kaydetmesi imkansız 😄
Resim
umutirakerrr
İskele Babası
İskele Babası

hayir degil. Biraz yavas olur ama imkansiz falan degil. Siz beceremiyorsunuz ve istiyorsunuz ki hersey hemen olsun hic bir sey yapmadan. MMORPG emek ister, kızınızı sevin elbette ama siz oyuna giremiyorsunuz diye oyunun yapısını değiştirecek değiller.sizin gibi düşünen 3 kişi varsa, normalin isteyen 3bin kisi var emin olun.
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeCs »

umutirakerrr yazdı: 08 Ağu 2024 16:06 hayir degil. Biraz yavas olur ama imkansiz falan degil. Siz beceremiyorsunuz ve istiyorsunuz ki hersey hemen olsun hic bir sey yapmadan. MMORPG emek ister, kızınızı sevin elbette ama siz oyuna giremiyorsunuz diye oyunun yapısını değiştirecek değiller.sizin gibi düşünen 3 kişi varsa, normalin isteyen 3bin kisi var emin olun.
Tam tersi sizin gibi düşünen 3 kişi varsa benim gibi düşünen 3 bin kişi vardır. Oyunda sağlam grubu ve günde 12 saat + boş vakti olan kişi sayısı,

Grubu ve zamanı olmayan kişi sayısından çok daha azdır.

Eğer herkes Karaköy'e girerse boss kaçırırlar, rahat boss kesemeyiz gibi düşünceleriniz varsa NPC'lere karaköy giriş bileti gibi bir materyal koyup, fiyatını 9.990 akçe gibi bir şey yaparlarsa kimse birkaç kez boss kaçırmak için yaklaşık 550 lira vermek istemez ve sorunun önüne geçilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

yeCs yazdı: 08 Ağu 2024 16:22 Eğer herkes Karaköy'e girerse boss kaçırırlar, rahat boss kesemeyiz gibi düşünceleriniz varsa NPC'lere karaköy giriş bileti gibi bir materyal koyup, fiyatını 9.990 akçe gibi bir şey yaparlarsa kimse birkaç kez boss kaçırmak için yaklaşık 550 lira vermek istemez ve sorunun önüne geçilir.
aynen dediğini şuan dc gruplarında görevi 2x 5500'e yapıyorlar çevremden çok yaptıran var , oyunda uğraşsan haftalarını alır belki ama 500 lira yani yarım gün bile etmeyen birkaç saat mesai parasıyla çok rahat yaptırabiliyorsun , diğer türlü yok oyundan ekip bulacan , 5 tane eli kolu tutan adam arayacaksın biri kutup açmayacak bb atmayacak geri baştan başlayacan binbir uğraş :')
umutirakerrr
İskele Babası
İskele Babası

yeCs yazdı: 08 Ağu 2024 16:22
umutirakerrr yazdı: 08 Ağu 2024 16:06 hayir degil. Biraz yavas olur ama imkansiz falan degil. Siz beceremiyorsunuz ve istiyorsunuz ki hersey hemen olsun hic bir sey yapmadan. MMORPG emek ister, kızınızı sevin elbette ama siz oyuna giremiyorsunuz diye oyunun yapısını değiştirecek değiller.sizin gibi düşünen 3 kişi varsa, normalin isteyen 3bin kisi var emin olun.

Tam tersi sizin gibi düşünen 3 kişi varsa benim gibi düşünen 3 bin kişi vardır. Oyunda sağlam grubu ve günde 12 saat + boş vakti olan kişi sayısı,

Eğer herkes Karaköy'e girerse boss kaçırırlar, rahat boss kesemeyiz gibi düşünceleriniz varsa NPC'lere karaköy giriş bileti gibi bir materyal koyup, fiyatını 9.990 akçe gibi bir şey yaparlarsa kimse birkaç kez boss kaçırmak için yaklaşık 550 lira vermek istemez ve sorunun önüne geçilir.
ya siz sakasiniz gercekten, ne merakliymissiniz oyunun dogasini bozmaya, emek vermeden emek verenin onune gecmeye. Hakli oldugunuz %1 konu dahi yok, kardesim vaktin yoksa giremiyosan beceremiyosan oynamak zorunda degilsin, oyunun isleyisinin bozulmasinin kimseye yarari yok, tam olmasi gerektigi gibi ilerliyor oyun. Oyle ct 1 haftada gecmek yok, kesinlikle buna karsi cikacagiz ve kabul etmeyecegiz
. Sizin gibi dusunen, YANI SADECE KENDINI DUSUNEN usengec sayisi bir elin parmagini gecmez. Isinize bakin da insanlari mesgul etmeyin, bu sunucu sizin deneme tahtaniz degil, vaktin yoksa gider eminonunde oynarsin kardesim burasi emek vermek isteyenlerin yeri.

Ayrica ct girmek icin 12 saat falan oynamaya gerek yok,
Ben calisiyorum gunde 1-2 saat girerek bir cok sey yaptim,
Ekip lazim bir ekip kuramiyor veya ekibe dahil olamiyorsan senin sucun. Ha almiyolar diyorsan buyur gel bekleriz loncaya. Daha size napalim? Ama siz istiyosunuz ki 5 gunde gunes asa ile gaffar kesen insanlarin emekleri fark yaratmasin, ben yattigim yerden istedigimi yapayim. Cok beklersiniz
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeCs »

umutirakerrr yazdı: 08 Ağu 2024 21:39

ya siz sakasiniz gercekten, ne merakliymissiniz oyunun dogasini bozmaya, emek vermeden emek verenin onune gecmeye. Hakli oldugunuz %1 konu dahi yok, kardesim vaktin yoksa giremiyosan beceremiyosan oynamak zorunda degilsin, oyunun isleyisinin bozulmasinin kimseye yarari yok, tam olmasi gerektigi gibi ilerliyor oyun. Oyle ct 1 haftada gecmek yok, kesinlikle buna karsi cikacagiz ve kabul etmeyecegiz
. Sizin gibi dusunen, YANI SADECE KENDINI DUSUNEN usengec sayisi bir elin parmagini gecmez. Isinize bakin da insanlari mesgul etmeyin, bu sunucu sizin deneme tahtaniz degil, vaktin yoksa gider eminonunde oynarsin kardesim burasi emek vermek isteyenlerin yeri.

Ekip lazim bir ekip kuramiyor veya ekibe dahil olamiyorsan senin sucun. Ha almiyolar diyorsan buyur gel bekleriz loncaya. Daha size napalim? Ama siz istiyosunuz ki 5 gunde gunes asa ile gaffar kesen insanlarin emekleri fark yaratmasin, ben yattigim yerden istedigimi yapayim. Cok beklersiniz
Öncelikle sakin ol şampiyon bu kadar gerilmene gerek yok 😄 Günde 1-2 saat girerek birçok şey yaptım diyorsun. O 1-2 saatte en fazla yapabileceğin şey sığınak görevine kadar gelip sığınak kapısında içeriye girebilmeye çalışmak olur.

Şu an yattığım yerden zaten istediğimi yapabiliyorum. Karaköy sunucusunda 59 seviye büyücüyü 3 bin liraya satıyorlar. Gaffar görevi yapılmış büyüyü 1000 liraya satıyorlar.

Ben sadece bu insanların para kazanmasındasa ikv yönetimi kazansın diyorum. Yoksa parası olan adam bu oyunda da gerçek hayatta da her türlü yolunu bulur 😄
Resim
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

yeCs yazdı: 10 Ağu 2024 00:50 Gaffar görevi yapılmış büyüyü 1000 liraya satıyorlar.
şakasız direkt alsınlar gaf görevini yapmış biri olarak söylüyorum tamamen rezillik , özellikle ekibiniz tanıdığınız yoksa tamamen zulümden başka bir şey değil , meteorda çt borusu önündeki rastgele adamlardan toplayarak kesme ihtimalin %5 falandır çoğu NPC gibi oynuyor , zaten 1000 lira çalışan birinin 1 günlük parası , görevi yapmaya kalksan 1 haftan rahat gider :')
umutirakerrr
İskele Babası
İskele Babası

yeCs yazdı: 10 Ağu 2024 00:50
umutirakerrr yazdı: 08 Ağu 2024 21:39

Öncelikle sakin ol şampiyon bu kadar gerilmene gerek yok 😄 Günde 1-2 saat girerek birçok şey yaptım diyorsun. O 1-2 saatte en fazla yapabileceğin şey sığınak görevine kadar gelip sığınak kapısında içeriye girebilmeye çalışmak olur.

Şu an yattığım yerden zaten istediğimi yapabiliyorum. Karaköy sunucusunda 59 seviye büyücüyü 3 bin liraya satıyorlar. Gaffar görevi yapılmış büyüyü 1000 liraya satıyorlar.

Ben sadece bu insanların para kazanmasındasa ikv yönetimi kazansın diyorum. Yoksa parası olan adam bu oyunda da gerçek hayatta da her türlü yolunu bulur 😄
Yanlis dusunceleriniz, tahminlerinizle orantili, bahsettiginiz yere tek kişi tek gunde karakter kasarim, ama bizim bir ekibimiz var ve ekip oldu mu her sey olur bunu anlayamiyorsunuz.Olaylarla olgulari bir butun halinde degerlendiremediginiz icin problem yasiyorsunuz. (Ekip yaratmak bir kac saatimizi aldi.)
MMORPG temel mantiginda zaten bu da vardir, tek hareket edersen yavas ilerlersin. Evet Ct oyunun en zor gorevi, yeni acilmis bir sunucuda, ekibin yokken o gorevi gecmek kolay zaten olmamali yoksa bir anlami kalmaz.
Benim karsi oldugum konu oyunun dogasina mudahale edilmesi, dogru hic bir yani yok. Ikv yonetimi kazansin vs. diye oyuna anlamsiz mudahale edilmemeli.
Ek olarak fiyati olusturan temel etken taleptir. Bir piyasayi engelleyemiyorsaniz, o piyasaya mudahale etmenizin hic bir yarari yok, bunu yillardir anlamis olmaniz gerekirdi. Ben reel ticarete karsi olmakla birlikte, bunun engellenebilecek birsey olmadigini goruyorum,
Ha keza dogrusu bunu engellemek icin de oyunun dogal akisini bozmayi da kesinlikle dogru bulmuyorum.

Yani size soruyorum, siz reel ticarete mi tamamen karşısınız, yoksa bir büyücunun 200 degilde 1000 tl olmasina mi?

Eger reel ticarete karsiysaniz zaten miktarlarin onemi olmamali. Ikinciye karsiysaniz reel ticaret zaten oyun ortaminda yasak bilginiz olsun.

Yani benim sakin olmam veya olmamam degil konu, gayet açık bir şekilde sizin ayrıcalık isteyip günlerce emek vermiş insanların hakkına girmeye çalışmanız. Ve bir kaç kisisiniz, her gordugum yerde saki olmayacagim.
BuLveYOKET
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Sonuna Kadar

Mesaj gönderen BuLveYOKET »

Beyne bak ikvde enflasyon felan filan diye zırvalayıp oran bile vermiş 😁 Oyun bitmiş bir avuç insan var bu halen para kazanma derdinde çok komik lan 😁
Sonuna Kadar - Beyazköşk
#DELERİM
#SAPLARIM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön