BU NEDİR BE KARDEŞİM!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

BU NEDİR BE KARDEŞİM!

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Arkadaşım ne oluyor son 1 haftadır ne yaşıyoruz biz?
Şu durumla ilgili adam profesyonelce bir açıklama yapmanız gerekiyordu ama oluruna bırakmayı tercih ettiniz.

Arka planda düzeltmeye uğraşıp uğraşmamanızın hiçbir önemi yok kurumsal iletişim bozuk olduktan sonra.

Ha düzelttik ha düzeltecez, günlerdir oyunu bırakmamakta inat etmiş bu kadar güzel bir topluluk varken nasıl oluyor da bu kadar dalga geçer tavırlarda devam ediyorsunuz?

Ben de Product Owner'ım ve 8 senedir sektörde çok müşterili önde gelen kurumlarda çalıştım.
Üründe herhangi bir şikayet durumu varken kayıtsız kalmak önce ivedi uyarı, arkası kınama sonra doğrudan üst yönetim kararıyla işinizin sonlanmasına kadar gider.

İKV TürkTelekom nezdinde bir ürün olarak kabul görmüyor olabilir. Playstore'a bağlı bir gelir kaynağı dışında bir sorumluluğunuz da olmayabilir.

Bu demek değildir ki burası babanızın ahırı? Şuraya gelip adam akıllı bir açıklama yapmanızı bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: BU NEDİR BE KARDEŞİM!

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Orti bey zahmet ederse belki bir kaç cümle çıkar ağzından.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: BU NEDİR BE KARDEŞİM!

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

turkoxHAMSTER yazdı: 09 Ağu 2024 19:18 Arkadaşım ne oluyor son 1 haftadır ne yaşıyoruz biz?
Şu durumla ilgili adam profesyonelce bir açıklama yapmanız gerekiyordu ama oluruna bırakmayı tercih ettiniz.

Arka planda düzeltmeye uğraşıp uğraşmamanızın hiçbir önemi yok kurumsal iletişim bozuk olduktan sonra.

Ha düzelttik ha düzeltecez, günlerdir oyunu bırakmamakta inat etmiş bu kadar güzel bir topluluk varken nasıl oluyor da bu kadar dalga geçer tavırlarda devam ediyorsunuz?

Ben de Product Owner'ım ve 8 senedir sektörde çok müşterili önde gelen kurumlarda çalıştım.
Üründe herhangi bir şikayet durumu varken kayıtsız kalmak önce ivedi uyarı, arkası kınama sonra doğrudan üst yönetim kararıyla işinizin sonlanmasına kadar gider.

İKV TürkTelekom nezdinde bir ürün olarak kabul görmüyor olabilir. Playstore'a bağlı bir gelir kaynağı dışında bir sorumluluğunuz da olmayabilir.

Bu demek değildir ki burası babanızın ahırı? Şuraya gelip adam akıllı bir açıklama yapmanızı bekliyoruz.
Yapmaları gereken ve tek istediğimiz elle tutulur bir açıklama bunu yapmaktan kaçınıyorlar çok zor olmamalı.... :grimacing: :grimacing: :grimacing:
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön