Yeni açılmış forum hesaplarından hile haberleri hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yeni açılmış forum hesaplarından hile haberleri hk.

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

adimihatirla yazdı: 07 Ağu 2024 21:38
OZHANBEY yazdı: 07 Ağu 2024 20:54 Bence hala hile yada kopya olmadığını iddia eden bizzat kopya yapan reel satış yapmak isteyen ikv beyinli npc lerdir. Araştırırsan zaten dünya kadar kanıt bulursun. Adam oynamış HEVESLENMİŞ O KADAR EMEK VERMİŞ . Kopya da denemiş olmuş tık üret satmak olsa amacı bunu herkesten gizler herkesle paylaşmaz. Bazı şeyleri ya kabullenin yada bilip bilmeden savunmaya geçmeyin yada siz eö meteor maden dönmeye devam edin yakında kopyacılar tık üret satmaya başlayınca üzülürsünüz.
+1
adamlar bildiğin NPC birader.
Şimdi gelip bize de atarlanmaya başlarlar ''len siz yönetimi mi kötülüyorsunuz gidin kopya sunucusuna'' diye.
Dün akşam sunucu çöktü, yüzlerce insanın emeği çöp oldu. 5 dakika sonra tekrardan girmek zorunda kaldım karakter ç.t'den düştü mü diye bakmak için. Girdiğimde bölgeye X'e şifa gelinir, X'e son hs diye yazılar yazmaya başlamışlardı bile.
Abi bir insan grubunda hiç mi itiraz diye bir şey olmaz? Hiç mi haklarını savunmazlar yahu? Ben 5 kere denedim sildim, şahsen tanıdığım 10-20 kere deneyenler var her defasında oyundan düşüyorlar.
Adamlar bildiğin dümdüz Npc. Oyuna girip ''gaffara hs gelinir'' yazmaya kodlanmış npc'ler.
C.S 1.6 50lik bot herifler. Bugün Knight forumuna girdim herkes bir şeylere itiraz ediyor bir de şu yassı beyinlilere bak.
Hocam çok haklısın ama bizim milletin genelinde bu olay hakim. Kaç gündür Instagram kapalı mesela, herkes VPN'e geçti ve hayatına devam ediyor.

IKV için de geçerli bu. Herif youtube kanalı açmış, altına discord linki koymuş. Yaptığı her şeyi paylaşıyor video olarak. Dc sunucusuna girseniz, dersiniz ki "neler dönüyor ulan?!" ve kimsenin umrunda değil gibi görünüyor. Bu konuyu açtığımdan beri araştırıyorum ve ne yalan söyleyim umudum kırıldı ciddi manada.

Çünkü adam yapıyor! Elini kolunu sallaya sallaya yapıyor. Biz de izliyoruz.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni
Discord: .yaaz

Mesaj gönderen sailorhawk »

Kısacası olay tam olarak şu :')

https://www.youtube.com/watch?v=fhqv2RBHIGQ
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Secretwizard
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Secretwizard »

7/24 oyuna vakit ayıranların aksine işten güçten vakit bulamadığı için pek oynayamayan oyuncular da var. Yeni sunucuyla beraber yayınları takip etmeye başlayıp "lan acaba ben de başlasam ve casual takılsam mı?" diye düşünüyordum ama hileleri gördükçe bayağı soğudum. Birde bu buz dağının görünen kısmı. Kim bilir oyunun köşelerinde ne çakallıklar çeviriyolar şu an. Hangi ara kp kastın da gözlük aldın taktın gözüne. Bilemiyorum çok üzücü oyunun geldiği hal.
Resim
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Dofians »

Biraz kafayı çalıştırın, gerçekten öyle bir şey olsa çoktan videosunu görmüştük ortalık çalkalanıyordu. Bir arkadaş "iyi niyetle" sırf kopya olacak mı diye denemeye kalkmadan önce, pek çok kez çöken şu sunucuda kopya yapmayı deneyenler misliyle olmuştur, hele ki sunucu ağzına kadar oyuncu doluyken. Fare oyuncu mevzusu da aynı şekilde, yine ağzına kadar dolu olan bir sunucudan bir kişi video/ekran görüntüsü alamayacak öyle mi? 2024 yılında yaşıyoruz. En bilgisayardan anlamayan birisi bile bir ekran görüntüsü almayı bilir. Bazı arkadaşlar da yönetimi savunuyorsunuz diye çıkışmış. Biz sunucu çökmelerini savunmuyoruz, olmayan şeyleri uydurmayın diyoruz. Kimse sunucular çöksün bu bir problem değil demiyor. Eğer ki dsöz konusu gibi bir hile olsa çoktan bölgeden asalar zırhlar yansıtıldığını görürdünüz.
Since 2008
geleyimmi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen geleyimmi »

Dofians yazdı: 07 Ağu 2024 23:45 Biraz kafayı çalıştırın, gerçekten öyle bir şey olsa çoktan videosunu görmüştük ortalık çalkalanıyordu. Bir arkadaş "iyi niyetle" sırf kopya olacak mı diye denemeye kalkmadan önce, pek çok kez çöken şu sunucuda kopya yapmayı deneyenler misliyle olmuştur, hele ki sunucu ağzına kadar oyuncu doluyken. Fare oyuncu mevzusu da aynı şekilde, yine ağzına kadar dolu olan bir sunucudan bir kişi video/ekran görüntüsü alamayacak öyle mi? 2024 yılında yaşıyoruz. En bilgisayardan anlamayan birisi bile bir ekran görüntüsü almayı bilir. Bazı arkadaşlar da yönetimi savunuyorsunuz diye çıkışmış. Biz sunucu çökmelerini savunmuyoruz, olmayan şeyleri uydurmayın diyoruz. Kimse sunucular çöksün bu bir problem değil demiyor. Eğer ki dsöz konusu gibi bir hile olsa çoktan bölgeden asalar zırhlar yansıtıldığını görürdünüz.
asıl sen biraz kafayı çalıştır. IKV Işınlanma hilesi yaz şimdi youtube en basitinden bunu da atmışlar. ve hile yapan adam hilesini ifşa etmek zorunda mı? gerçekten ilginçsiniz
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Aga millet menekşe elması gerçek parayla almaya çalışıyor.
Bölgeye sürekli yazıyorlar.
2 günde ejder üretenler belki yapmış olabilir ama yinede şüpheli ya.

Foto atan arkadaş 2. Fotoyu atmış ama o hiç bir şey kanıtlamıyor.

Gireyim oyunaiksirkeri ikiye ayırıp arkadaşlar kopyaladım demekle aynı şey. Sonra sorana yeni ss atarsın itemlerin yerini değiştrip :grin:
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Row

Mesaj gönderen VeniceSANCAK »

benibanladilar yazdı: 08 Ağu 2024 01:47 Aga millet menekşe elması gerçek parayla almaya çalışıyor.

Gireyim oyunaiksirkeri ikiye ayırıp arkadaşlar kopyaladım demekle aynı şey. Sonra sorana yeni ss atarsın itemlerin yerini değiştrip :grin:
Zamana bırakalım görürsünüz. İnanmak zorunda değilsiniz. Görmek istediğiniz şeyi yazmışsınız ama kopya bir gerçek. Fare hileci arkadaşlar bile gördü Dc de konuştuk. Hatta oyun sarmasına sebep olanlarda Fare hileci arkadaşlar. Youtube açarak bu arkadaşların ne tür hile yaptığına şahit olabilirsin hilenin hakkını veriyorlar :) ne kadar üzülsem de malesef durum bu. Yakında her şey görülecek o zaman bu konu başlığı altında toplanabiliriz.

DİPNOT: Eğer bu başlığı yönetim ekibinden arkadaşlar okuyorsa kopya olan hesabımın tüm bilgilerini atayım incelesinler. Oyun sarmadan önce kaç iksirim olduğu, sardıktan sonra kaç iksirim olduğu ve iksirin akçe ile alınmadığını da hareketlere bakarak görebilirler. Umarım bu ikna edici olmuştur.
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen adimihatirla »

VeniceSANCAK yazdı: 08 Ağu 2024 18:22
benibanladilar yazdı: 08 Ağu 2024 01:47 Aga millet menekşe elması gerçek parayla almaya çalışıyor.

Zamana bırakalım görürsünüz. İnanmak zorunda değilsiniz. Görmek istediğiniz şeyi yazmışsınız ama kopya bir gerçek. Fare hileci arkadaşlar bile gördü Dc de konuştuk. Hatta oyun sarmasına sebep olanlarda Fare hileci arkadaşlar. Youtube açarak bu arkadaşların ne tür hile yaptığına şahit olabilirsin hilenin hakkını veriyorlar :) ne kadar üzülsem de malesef durum bu. Yakında her şey görülecek o zaman bu konu başlığı altında toplanabiliriz.

DİPNOT: Eğer bu başlığı yönetim ekibinden arkadaşlar okuyorsa kopya olan hesabımın tüm bilgilerini atayım incelesinler. Oyun sarmadan önce kaç iksirim olduğu, sardıktan sonra kaç iksirim olduğu ve iksirin akçe ile alınmadığını da hareketlere bakarak görebilirler. Umarım bu ikna edici olmuştur.
Seni tanımam etmem, ama yazış şeklin, üslubun v.s bu olaya inanmamı sağladı. Eski yazılarına bakmadım ama baksam muhtemelen oyunu seven kendi halinde bir insansındır diye tahmin ediyorum üslubundan v.s
Bu arada bu dediğin hileleri gösteren Youtube hesabının adı nedir? Yasak değilse buradan veya özelden paylaşabilir misin?
Ben bir tanesini biliyorum o da ışınlanma paylaşan kanal.
Bu arada 6 ağustostaki çökmelerden beri İkv oynamıyorum (Zaten Karaköy sunucusu öncesinde de aktif değildim). Oyunun gidişatını merak ettiğim için buradayım.
Paprikas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Paprikas »

Ben arkadaşlarım 3 gündür Menekşe elmas ve akik satan bir adam arıyoruz. Eğer ki kopya yapılıyor olsaydı bize illaki menekşe ve akik satacak adam olurdu. Ayrıca gün içinde oyunda aktifim sunucunun kapandığı doğrudur ama sarma olayı yok.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

BLITZKRIEG yazdı: 07 Ağu 2024 19:55 Arkadaşlar selam,

Henüz birkaç mesajı olan forum hesapları oyuna hile girdiği haberlerini spamlıyor. Oyuna girme imkanım an itibariyle bulunmuyor. Bu konunun gerçekliğini merak eden yüzlerce oyuncu olduğu gerçeğini de hesaba katarak, kanıtlarınızı bu başlık altında toplamanızı rica ediyorum.

İyi forumlar.

Kardeş hilenin olmadığına inanmakmı istiyorsunuz avunmakmı istiyorsunuz anlamıyorum biride diyorki yeni sunucuya başlayanlar hile hile diye oyuncuları soğutuyor alakası yok ben zaten oyunu oynamıyorum youtubada gezinirken tesadüfen gördüm kardeş youtube ikv ışınlanma hilesi yaz adamın videolarının hepsini izle gözlerinle gör

“Genel Etkileşim” sayfasına dön