Bu adamlar makroyu kurmuş, karaköy eö de arzların orda çatır çutur kp lerini kasıyorlar.
Hiç kimsenin klan savaşı yapmadığı bir serverda bu adamlar gözlükleri döşeyecek. Yakında gerçek paraylada satarlar.
Gm takımının bu konu hakkında bir çalışması var mı?
Video çeksek ban atılır mı? Atılmayacaksa uğraşmayalım bile...
Makro ile KP kasanlara ceza yok mu?
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: Makro ile KP kasanlara ceza yok mu?
Olayı görüp 2 dakika videoya alıp onunla birlikte konu açsan ciddiye alınırdı bence.
Selamlar,IFonQzrail yazdı: ↑08 Ağu 2024 17:49 Olayı görüp 2 dakika videoya alıp onunla birlikte konu açsan ciddiye alınırdı bence.
Katılıyorum.
Bu ve benzer konular için geçmişte böyle böyle diyen arkadaşlar da dahil olmak üzere en azından buraya güncel videolu paylaşımlar yaparlarsa hem oyuncular açısından bir bilinçlenme ve yönetim kitlesi tarafından da dikkat çekici olur.
Diğer geçmiş dönemlerin videolarını ısıtıp paylaşan arkadaşlarında gayelerini anlamlandıramıyorum. Oyunda evet, bir şeyler oluyor fakat konuyu güncel ve delilli biçimde paylaşırsak yerine ulaşır ve gerekli dikkati alır.
Denildiği gibi Sinek ufaktır fakat mide bulandırır. Küçük (geçmiş) konularla oyuncu kitlesinin kafasını karıştırıp heveslerini kaçırmanın lüzumu yok.
Saygılar.
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS
TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS
TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Bilmediğimden soruyorum 10-15 tane KP çarı açıp KP kasmak yasak mı?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- Secretwizard
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Gören gözler için kp kasmak kısmında değil de "makro" kısmında alınacak ibretler vardır

Gören gözler için bir kişinin makro ile kp kastığını anlayamazsın
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- Secretwizard
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
İddialar o yönde. Arkadaşlar video kaydetmeyi keşfederse değerlendirme fırsatı bulacağız biz de

Asıl soru şu biz niye video çekiyoruz . Her zaman oyunun her şeyini görüyorum diyenler bunları göremiyor mu acaba . Evet göremiyor . Kör olmuş
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
6 yıldır falan ikv oynamıyorum, öyle geçerken gördüm. video çeksek banlanacaklar mı ona cevap veren yok.IFonQzrail yazdı: ↑08 Ağu 2024 17:49 Olayı görüp 2 dakika videoya alıp onunla birlikte konu açsan ciddiye alınırdı bence.
enayi gibi video çekmeye uğraşıp, zaman kaybedip sonunda gmler bir şey yapmayacaksa uğraşmaya değmez.
benim video çekmeyi keşfetmemi beklemek yerine poponuzu kaldırıp sizde çekebilirsiniz çok bilmiş ikv oyuncuları
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
İKV nin veritabanında kimde gözlük olmadığı belli iken, biz amele gibi niye video çekiyoruz, aksiyon olup olmayağıda belli değil.
Şuanda kimde gözlük varsa hepsi makro işte, bunu bulmak çok zor olmamalı.
Oyuncu olarak oyunun güvenliğinden biz mi sorumluyuz?
Akşam 1 saat oyuna ya giriyorum ya girmiyorum ben suçlu oldum awk
Şuanda kimde gözlük varsa hepsi makro işte, bunu bulmak çok zor olmamalı.
Oyuncu olarak oyunun güvenliğinden biz mi sorumluyuz?
Akşam 1 saat oyuna ya giriyorum ya girmiyorum ben suçlu oldum awk