Migrat'a kadar tüm görevlerimi tamamladım. Tank çar kasıyorum. Ekibim ya da eski arkadaşlarım yok. Daha önce açtığım konularda da belirttim en son 2009-2010'da falan oyuna girdim. Dolayısıyla yalnızım. Junon için beklemekten, gruplar tarafından kabul görmeyi beklemekten falan bunaldım ve hole para kasmaya geçtim.
Şimdiye dek 22m para kastım. Ancak bu sırada çarım da 54 lvl oldu.
Kimseye el açıp, Junon konusunda bana yardım etmeleri için yalvarmak istemiyorum. Para kasmaya devam etmek istiyorum en azından kesimi herkes için kolaylaşana kadar ama exp almaya da devam ediyorum. Malum itemlerin etkileri 55'ten sonra azalıyor imiş...
Sizce bir süre görevlere ara verip para kasmaya devam edip, level alsam bile üzerimi biriktirdiğim paralarla mı dizmeye çalışsam?
Henüz oyunda enflasyon ve pahalılık da yok. Biriktirdiğim paranın tüm arkadaşlar iyi bir para olduğunu söylüyor.
Ne yapmalıyım? Bana detaylı ve iyi bir yol çizebilir miyiz hep birlikte
Şimdiden sağ olun kardeşlerim, herkese iyi oyunlar.
55 level olursan zırhı 75 yapamazsın bu nedenle Gaffarı artık kesemeyeceksin, tavsiyem o karakteri artık feda edip para kasmaya devam et.Yeteri kadar kastıgında yeni karakter aç ve para karşılığı gaffar kesen birini bul.Kötü bir seçim ama yıllardır tank oynayan biri olarak söylüyorum ekibin yoksa zor kesersin.