KRİTİK HATA
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Köle Pazarı
- Discord: syncfix.
KRİTİK HATA
Merhaba, oyuna giremiyorum. Kritik hata sorunu alıyorum her şeyi denedim. Windows 10 kullanıyorum.
FİYAT: 1000TL
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Re: KRİTİK HATA
Bugün 22:30'da windows ile alakalı bir bakım çalışması yapılacağını söylediler.Kritik hatanın bununla alakalı olabileceğini düşünüyorum.

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Köle Pazarı
- Discord: syncfix.
Umarım bununla ilgilidir, fakat değilse ve bunu daha önce yaşamış veya denk gelmiş birisi varsa bir çözüm yolu sunarsa sevinirim.

FİYAT: 1000TL
- jogobonito
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Aynı hatayı alıyorum... yükleme ekranı yüklenmiyor ve alttab yaptığımda arka pencerede kritik hata uyarısını görüyorum.
Daha önceden böyle bir problem yoktu bugün karşılaştığım bir problem. Oyuna giriş yapamıyorum yardımlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum
Daha önceden böyle bir problem yoktu bugün karşılaştığım bir problem. Oyuna giriş yapamıyorum yardımlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum
Kullanıcı adı şifreyi yazdıktan sonra bu hatayı alıyorsanız oyunun yüklü olduğu dizine gidin. Base klasörüne girin ordan data klasörüne girin classes.dat dosyasının boyutuna bakın 1-2 kb gibi değerlerdeyse oyunu komple silin. Tekrar yükleyin yükledikten sonra çalıştırmadan önce data klasöründeki tüm dosyaları salt okunur yapın çalıştırın. Ya da oyunu sorunsuz çalıştıran bir arkadaşınız varsa data klasörünü kopyalayıp yapıştırın salt okunur yapın.
- jogobonito
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
oyunu silip baştan kurdum. DirectX i tekrar kurdum siteden ama launcherdan şifreyi vs girip enterladıktan sonra oyun bekleme ekranında direkt kritik hata hatası alıyorum 
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Genco
Şuan herkes oyunda ve gıremıyoruz bır acıklama dahı yapmıyor yonetım ıstıfa