5-10 tane iksirle aramız yumuşamaz tam tersine hakaret algılarım bu tür hediyeyi. Bizim oyunu oynamak için hediyeye değil adil ve güvenilir bir ortama ihtiyacımız var; İletişim sorunlarını çözmeleri sunucu sorunlarını çözmeleri gerek ondan sonra; aramız yumuşar bunlar dışında atılacak hiçbir adam yönetim adına olumlu karşılanmaz oyuncu tarafında.Cankurtarann yazdı: ↑08 Ağu 2024 01:20 bu konuda teknik bilgisi olmayan biriyim yani planlanan saatte cidden yapılabilecek bir bakım mıdır bilmiyorum.
ama şunu söylemek istiyorum: genelde böyle durumlarda online oyunlarda oyunculara telafi hediyesi verildiğini sık sık görebiliyoruz. yönetim de bize şöyle 5-10 adet ejder kudretlendiren iksir hediyesi verebilir, böylece hem biraz aralar yumuşar, hem de oyuna yeni başlamışken item eksikliğinden dolayı gereken iksir ihtiyacını ve oyun kapanmasından dolayı boşa kullanılan iksirlerin tazminatını bir nebze vermiş olabilirler.
12 de oyun açılacak dediniz yine de zamanında yapılmadı her zamanki gibi söz tutulmuyo
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The One Mafia
Re: 12 de oyun açılacak dediniz yine de zamanında yapılmadı her zamanki gibi söz tutulmuyo
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 12 de oyun açılacak dediniz yine de zamanında yapılmadı her zamanki gibi söz tutulmuyo
Göster
maxwell1337 yazdı: ↑08 Ağu 2024 01:25125 akçe söylediğin iksir , senin burda saatlerce bomboş beklemenin maddi karşılığı 125 akçe mi ? gerçek parayla 6 lira yani , bu ikv kitlesi harbiden şakasız npcCankurtarann yazdı: ↑08 Ağu 2024 01:20 bu konuda teknik bilgisi olmayan biriyim yani planlanan saatte cidden yapılabilecek bir bakım mıdır bilmiyorum.
ama şunu söylemek istiyorum: genelde böyle durumlarda online oyunlarda oyunculara telafi hediyesi verildiğini sık sık görebiliyoruz. yönetim de bize şöyle 5-10 adet ejder kudretlendiren iksir hediyesi verebilir, böylece hem biraz aralar yumuşar, hem de oyuna yeni başlamışken item eksikliğinden dolayı gereken iksir ihtiyacını ve oyun kapanmasından dolayı boşa kullanılan iksirlerin tazminatını bir nebze vermiş olabilirler.![]()
Göster
IDorianGray yazdı: ↑08 Ağu 2024 01:265-10 tane iksirle aramız yumuşamaz tam tersine hakaret algılarım bu tür hediyeyi. Bizim oyunu oynamak için hediyeye değil adil ve güvenilir bir ortama ihtiyacımız var; İletişim sorunlarını çözmeleri sunucu sorunlarını çözmeleri gerek ondan sonra; aramız yumuşar bunlar dışında atılacak hiçbir adam yönetim adına olumlu karşılanmaz oyuncu tarafında.Cankurtarann yazdı: ↑08 Ağu 2024 01:20 bu konuda teknik bilgisi olmayan biriyim yani planlanan saatte cidden yapılabilecek bir bakım mıdır bilmiyorum.
ama şunu söylemek istiyorum: genelde böyle durumlarda online oyunlarda oyunculara telafi hediyesi verildiğini sık sık görebiliyoruz. yönetim de bize şöyle 5-10 adet ejder kudretlendiren iksir hediyesi verebilir, böylece hem biraz aralar yumuşar, hem de oyuna yeni başlamışken item eksikliğinden dolayı gereken iksir ihtiyacını ve oyun kapanmasından dolayı boşa kullanılan iksirlerin tazminatını bir nebze vermiş olabilirler.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Orti dc ye açıldı yazdı şuanda