12 de oyun açılacak dediniz yine de zamanında yapılmadı her zamanki gibi söz tutulmuyo

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WusTy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Gentle Giants

Re: 12 de oyun açılacak dediniz yine de zamanında yapılmadı her zamanki gibi söz tutulmuyo

Mesaj gönderen WusTy »

Merhaba,

Evet, bir saat veriliyorsa doğruluğu olması gerekir.
Bu İKV ile yatıp kalkmak değil bir keyfimiz var ona göre kendimizi ayarlamaktan ibaret sadece.
Yani 1 gün boyunca olsa bunda yine bir sorun olmaz. 2 veya 3 gün...

Ama nihayetinde bir söz ve tutulması gerekir diye düşünüyorum.
Bu arada ne zaman açılır?
Yetkililerden bir haber gelecek mi?
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius

EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS

TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss

🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Kullanıcı avatarı
sallabash1993
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: 12 de oyun açılacak dediniz yine de zamanında yapılmadı her zamanki gibi söz tutulmuyo

Mesaj gönderen sallabash1993 »

Uyuya kaldılar
Damdan düşer gibi vurulmak isterdim bir kıza...
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

birazdan yapılacak açıklama Orti : Bakım sırasında meydana gelen hata nedeniyle ....
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

Windows işletim sistemi ile ilgili bakım demişlerdi Server 2025 kuruyolar galiba Uefi Usb hata vermiş olabilir >:)
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
strix31
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen strix31 »

Burak8154 yazdı: 08 Ağu 2024 00:48 Windows işletim sistemi ile ilgili bakım demişlerdi Server 2025 kuruyolar galiba Uefi Usb hata vermiş olabilir >:)
sql query si yazamayan adamlar upgrade mi yapacaklar zort
FamilyxNight
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen FamilyxNight »

İkv Yönetimi verdiği sözleri ne zaman tam anlamıyla tuttu üzücü ama gerçek. Bari yazılsa bakım uzayabilir diye. Bu kadar basit bir açıklamayı sona eklense kimse bu kadar sinirlenmez bu duruma . Zaten biliyoruz vaktinde olmayacağını da bi umut inanıyoruz :')
Pasaxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Discord: Toutestalle

Mesaj gönderen Pasaxkurt »

Discord sunucusunu keşke biraz daha aktif olarak kullansalar, foruma yetkili aldıkları arkadaşlara discordda da yetki verip daha interaktif bi kullanım sunmaları lazım. Sene 2024 forum işi artık çok yavaş, discord daha kullanışlı bu tarz bilgilendirmeleri geri dönüşleri almak için.
fethidad6060
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen fethidad6060 »

5 Sene beklemıs 1 saat bekleyemıyor ya :') :') 00.00da deneme yaptım baktım girmiyor dedim bunlar yarın açar
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

bu konuda teknik bilgisi olmayan biriyim yani planlanan saatte cidden yapılabilecek bir bakım mıdır bilmiyorum.

ama şunu söylemek istiyorum: genelde böyle durumlarda online oyunlarda oyunculara telafi hediyesi verildiğini sık sık görebiliyoruz. yönetim de bize şöyle 5-10 adet ejder kudretlendiren iksir hediyesi verebilir, böylece hem biraz aralar yumuşar, hem de oyuna yeni başlamışken item eksikliğinden dolayı gereken iksir ihtiyacını ve oyun kapanmasından dolayı boşa kullanılan iksirlerin tazminatını bir nebze vermiş olabilirler.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Cankurtarann yazdı: 08 Ağu 2024 01:20 bu konuda teknik bilgisi olmayan biriyim yani planlanan saatte cidden yapılabilecek bir bakım mıdır bilmiyorum.

ama şunu söylemek istiyorum: genelde böyle durumlarda online oyunlarda oyunculara telafi hediyesi verildiğini sık sık görebiliyoruz. yönetim de bize şöyle 5-10 adet ejder kudretlendiren iksir hediyesi verebilir, böylece hem biraz aralar yumuşar, hem de oyuna yeni başlamışken item eksikliğinden dolayı gereken iksir ihtiyacını ve oyun kapanmasından dolayı boşa kullanılan iksirlerin tazminatını bir nebze vermiş olabilirler.
125 akçe söylediğin iksir , senin burda saatlerce bomboş beklemenin maddi karşılığı 125 akçe mi ? gerçek parayla 6 lira yani , bu ikv kitlesi harbiden şakasız npc :')
En son maxwell1337 tarafından 08 Ağu 2024 01:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön