yeCs yazdı: ↑07 Ağu 2024 02:00
günde 1-2 saat oynayan adam bir cacık yapamaz şu ortamda
ben eödeyken bile boss sürelerinden vs. şikayetçiydim 2-3 gruplu kesildiğinde çok uzun sürede sıra geliyordu , bu sunucu felaket bir şey var ya sadece GB'ye giriş kapıda bekleme 2 saat sürüyor zaten hasarlar yok GB süreleri de normalin 4 5 katı , akşam işten gelip 2-3 saat takılmalık kafa dağıtmalık oynayan adamın vay haline direkt silsin oyunu hiç uğraşmasın , bir şeyleri başarmak için felaketin ötesinde vakit ayırmak lazım
Ben henüz o sıraya girme aşamasına gelemedim. Anca eö görevlerini yapıyorum Dediğiniz gibi bir de sığınak önünde sığınağa girmek için saatlerce beklemek gerecek vs uzun iş.
Artık birilerinin çarlarını fulleyip satmalarını beklemek lazım Şöyle 20-30 bin civarına full çar alınır 1-2 yıla diye düşünüyorum
hkursunlu yazdı: ↑06 Ağu 2024 10:28
Öncelikle bu yöneticilere bir tavsiyedir. Yeni sunucunun açılması ve diğer sunuculardaki mevcut karakterlerimizin bu sunucuya aktarılamamaı 17 YILLIK EMEĞİMİZİN ÇÖPE ATILMASI ile neredeyse aynı anlama gelmektedir. Ben ve benim gibi 2007 yılından beri bu oyuna emek vermiş kişiler için mevcut çarlarımızı bırakıp yeni sunucuya geçmek kolay değildir. Yaşanan gelişmeler yeni sunucuda açıllan çarların hızla lvl atlaması ve hasarlarının düşmesi, item ürememek olumsuzlukları ve karamsarlıkları beraberinde getirecek, tıpkı Karaköy bölgesinin açılması sırasında olan item üretememe ve bir microchip in fiyatının akıl almaz fiyatlara satılması gibi sonuçlarına yeniden sebep olacaktır. Bu durumun önüne geçmenin bazı yolları vardı, ama zamanında yöneticiler buna çare bulmak için gerekli önlemleri almadılar. Oysa bazı küçük güncellemeler bu materyal sıkıntısının önüne geçebilirdi. Örneğin her bos kesilince gruptaki herkese bir torba vermeli ve bu torbada her bos için bir materyal mutlaka olmalıydı. Örneğin Hakrir Mikroçip, Komisert Karabarut, büyük büyücü buji gibi. En azından her kesimde herkes birer adet materyal düşeceğini bilmeli buna göre reçeteleri üretmek daha kolay olacaktı. Ayrıca madenlerde saf düşme oranı arttırılabilirdi. Bazı reçetelerin ( lantan karbonat, borik asit vb. gibi) üretim materyallerinin sayısı düşürülebilirdi. ama bunlar yapılmadı. Bütün bu olayların sonunda oyuncular hile yapmayı kendilerine bir çözüm olarak buldular. Yönetiviler bu yapılan hileler (kopya hilesi) karşısında gereken önlemleri yeterince almadılar. Şimdi ise "en ufak birşey görürsek tüm sunuculardaki tüm hesaplar süresiz banlanacak" diyorlar. Öncelikle yapılması gereken bazı önlemler var yukarıda bazılarını önerdim. Bunlara eklemeler yapılabilir. İtem üretmek düşürmek bu kadar zor olmamalı.
Diğer sunucularda olan ve uzun yılalrdır emek verdiğimiz çarların karaköy sunucusuna aktarımlarına izin verilmeli. Tabi bunu yhapmadan önce bazı önlemler alınmalı. Bir kereye mahsus olmak üzere; tüm hesaplardaki ve tüm çarlardaki tüm maden materyal iksir vs. tamamı silinmeli. Her karakterin kendi ihtiyacı olan tılsımlar dan sadece birer adet kalacak çekilde diğer tüm tılsımlar silinmeli ve madem kopyaya çare bulundu bu her sunucuda sıkı bir tgakip ile önlenmeli. Envanterinde düşürdüğü ürettiği materyal eşye veya başka her hangi b ir şey bulunun kişi tespit edildiği anda şuan aolduğu gibi tüm sunuculardaki tüm hesapları süresiz banlanmalı.
Ama 17 yıllık emeğimizi bizden bırakmamız istenilmemeli. Bu haksızlık hem de büyük bir haksızlık.
Saygılarımla...
baskan tam olarak ne 17 yillik emegi allah askjna, sizin 17 yil verdiginiz emekle olusturdugunuz karakterler 2 gunde falan yapiliyor. Sizin emek kopya oldugu gun cop oldu, birakinda karakoye ilgi gosteren kesim olan %90 lik kesim, rahat rahat oynasin su oyunu artik