Karaköy'e Girenlerin Piyasayı Bitirmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Re: Karaköy'e Girenlerin Piyasayı Bitirmesi

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Avayfi yazdı: 04 Ağu 2024 22:45
maxwell1337 yazdı: 04 Ağu 2024 22:39 konuyu açan arkadaş doğru söylüyor , ben de bugün farkettim 50'lik çatal asa bolat üfürükçü son çare vs. saçma fiyatlardan gerçek paraya satıyorlar ve alıcısı da çok bolat üfürükçü son çare herkesin elinde görüyorum , bu sunucu 49 açılmalıydı çok büyük saçma durum oluştu
işte o arkadaşlar aslında yıkık vasıfsız olanlar tebrik ettikleriniz aslında oyundan zevk almak için değil tamamen ticaret amaçlı bir kaç moderatör olsada şöyle dc gruplarında bunları bir güzel tespit edip banlasa bakalım ne olacak o zaman
bence bu olayın gündem olması lazım , hangi oyunda böyle saçmalıklar var bu oyunda her gün yeni bir şeye şaşırıyorum ya da karaköyden dışarı item çıkarılması engellenmeli ya da bolat üfürükçü 50 karamuk çatal asa verin biz de parlatalım
Kullanıcı avatarı
Avayfi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Avayfi »

maxwell1337 yazdı: 04 Ağu 2024 23:46
Avayfi yazdı: 04 Ağu 2024 22:45
maxwell1337 yazdı: 04 Ağu 2024 22:39 konuyu açan arkadaş doğru söylüyor , ben de bugün farkettim 50'lik çatal asa bolat üfürükçü son çare vs. saçma fiyatlardan gerçek paraya satıyorlar ve alıcısı da çok bolat üfürükçü son çare herkesin elinde görüyorum , bu sunucu 49 açılmalıydı çok büyük saçma durum oluştu
işte o arkadaşlar aslında yıkık vasıfsız olanlar tebrik ettikleriniz aslında oyundan zevk almak için değil tamamen ticaret amaçlı bir kaç moderatör olsada şöyle dc gruplarında bunları bir güzel tespit edip banlasa bakalım ne olacak o zaman
bence bu olayın gündem olması lazım , hangi oyunda böyle saçmalıklar var bu oyunda her gün yeni bir şeye şaşırıyorum ya da karaköyden dışarı item çıkarılması engellenmeli ya da bolat üfürükçü 50 karamuk çatal asa verin biz de parlatalım
Valla hocam gündem falan herşeyi görüyorlar ama yaptırım 0 heralde ortak bir kazanç söz konusu bile olabilir klasik türk zekası sonuçta gördük çünkü zamanında pek bir şey bekleme derim
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Avayfi yazdı: 04 Ağu 2024 23:56 Valla hocam gündem falan herşeyi görüyorlar ama yaptırım 0 heralde ortak bir kazanç söz konusu bile olabilir klasik türk zekası sonuçta gördük çünkü zamanında pek bir şey bekleme derim
ticareti engellemeleri için karaköye giremeyen oyuncunun karaköy eşyasını da ticaretten alamaması lazım , yönetim bunu yapabilir mi acaba :')
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Saçma sapan itemleri 200'den satıyorlar. Zaten fareadamlar boş Karaköy'de. Adam orada reçete düşürüp 200 liradan üfürükçü son çare satıyor. Cidden saçmalığın daniskası.
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Yorumların saçmalığı beni güldürdü.
`Karaköyden item çıkarılmasın’ Bu tarz oyunlarda ticaret ana faktörlerden biridir ticaret olmasını istemiyorsan girersin eminönüne %230203738 ticaret enflasyonuyla oynarsın.
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Reel ticaretin önüne geçilirse oyun içi ticaret ister istemez eskisi gibi dengesini bulur. Facebook gruplarda dönen reel ticaret zaten bitiriyor bu oyun içi ticareti.
Adam oyunda 2m verip m1 tılsım almak yerine reelde 100tl veriyor tılsımı alıyor emek harcamadan oyun içi paranın değerini bilmeden öne geçiriyor kendini.
Asıl buna önlem alınmalı.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

aslında suç oyunu dizayn eden, 50 lvl karaköy asasının ejder asadan 10 kat daha iyi olmasına karar verenlerde.

karaköyde karaköye girişi kapatıp açabilseler güzel olacaktı.

mavi topaz çektim, bölgeye yansıttım. adam 50 liraya alırım diyor :)

4 menekşe elmas 750 tl diyen var :D
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Parlementxx yazdı: 05 Ağu 2024 11:01 Yorumların saçmalığı beni güldürdü.
`Karaköyden item çıkarılmasın’ Bu tarz oyunlarda ticaret ana faktörlerden biridir ticaret olmasını istemiyorsan girersin eminönüne %230203738 ticaret enflasyonuyla oynarsın.
Avayfi yazdı: 04 Ağu 2024 22:45 işte o arkadaşlar aslında yıkık vasıfsız olanlar tebrik ettikleriniz aslında oyundan zevk almak için değil tamamen ticaret amaçlı bir kaç moderatör olsada şöyle dc gruplarında bunları bir güzel tespit edip banlasa bakalım ne olacak o zaman

dostum yukarda arkadaşın bahsettiği 'yıkık vasıfsızlar ' sen misin sen niye üstüne alındın :') :') yoksa günde 12 saat oynayan yıkık vasıfsızlardan mısın sen
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

maxwell1337 yazdı: 05 Ağu 2024 13:11
Parlementxx yazdı: 05 Ağu 2024 11:01 Yorumların saçmalığı beni güldürdü.
Avayfi yazdı: 04 Ağu 2024 22:45 işte o arkadaşlar aslında yıkık vasıfsız olanlar tebrik ettikleriniz aslında oyundan zevk almak için değil tamamen ticaret amaçlı bir kaç moderatör olsada şöyle dc gruplarında bunları bir güzel tespit edip banlasa bakalım ne olacak o zaman

dostum yukarda arkadaşın bahsettiği 'yıkık vasıfsızlar ' sen misin sen niye üstüne alındın :') :') yoksa günde 12 saat oynayan yıkık vasıfsızlardan mısın sen
Arkadaş günde 14 saat maden çekiyor. Azmine ve işsizliğine hayranım. Ben günde 1 saat boşluk bulabiliyorum o 1 saatte de bi cacık yapamıyorum 😄 He 1 menekşe elmasa da 150 lira vermek içimden gelmiyor pek. Gider 1 kilo tavuk alır pişirir yerim 😂

Neyse bakalım bu sunucuda da piyasa düşer illa ki. Hazır karakter satın alıp oynarız 😄
Resim
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

yeCs yazdı: 01 Ağu 2024 18:10 Malum millet sığınak hol çt deneyeyim derken 55 lvl oluyorlar. Karaköy'e girebilen ufak bir azınlık var şu an.

Bu adamlar bomboş haritada istedikleri gibi maden topluyorlar, hasarlı düşmeyen çift efsunlu itemleri alıyorlar. Eö bölgesinde satıyorlar.

Dc satış gruplarında buz + kritikli, elektrik + kritikli malzemesi oldukça basit olan sarı itemler 250 r'den satılmaya başlandı bile.

Bu adamlar hakettiler bir şey demiyorum ama piyasa tamamen tekele döndü. İçeri giren adamlar bomboş fareadamlarda dolaşıp düşen itemleri dehşet paraya dışarıya satıyorlar. Dışarıdaki itemler değersiz kalıyor.

Buna bir çözüm bulmak gerekmez mi?
54 lvl efsunsuz savaşçı büyücü şifacı zırhları 1-2mden satılıyor şuan eö mısır çarşısı hol bölgelerinde , feci rezil bir durum oluştu haha :') kk girenler , giremeyenleri adeta enayi gibi kullanıyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön