Merhaba,
Herkese İyi Oyunlar Dilerim Yakın zamanda açılan karaköy sunucusunun Sürekli Kapanmasının ardında kötü niyetli bir durum olduğunu düşünüyorum Ya yetkililer tarafından yada oyuna müdahele edebilen kişiler tarafından sunucu kasıtlı olarak kapatılıyor diye düşünüyorum bunu düşünmemin iki sebebi ve iki varsayımı var birinci varsayım oyun yetkilileri tarafından kötü niyetli şekilde oyuncuların Boss kesimlerinde. iksir kullanmasına ve sürekli akçe alma sirkülasyonuna sebep olarak belirli bir akçe satın alım hedefine ulaşmak. İkinci Varsayım ise yaklaşık bir haftadır Gaffar bey görevini tamamlayıp karaköye geçmeye çalışıyorum yaklaşık Sekiz kez sunucu kapandı Beş tanesi videolu Şekilde elimizde var Tam gaffarbeye geldiğimide veyahut tam gaffar bey ölücekken sunucu kapanıyor bir şekilde birileri karaköye girmemizi istemiyor çünkü karaköy kısmında çok büyük bir pazar var 59 seviye çift efsunlu takıları adetini 4000₺ ye satıldığını gördük ve bu çok büyük bir rakam günde 10 takı satılsa bir yetkili yada kaynak kodlarına erişim sağlayan korsanlardan herhangi birisi günde 40.000 ₺ kazanır Yakın zamanda BTK,daki Yetkili Dostlarım İle Görüştüm Durumun Düzeltilmesi Adına Bir aksiyon alınıp alınmadığını sordular, oyun yöneticilerinin düzeltmek adına uğraştıklarını ama bir verim alamadığımızı belirttim BTK Üzerinden Şikayet oluştur biz ilgileniriz dediler pek üzerine gitmek istemedim ama yetkili dostlarımın bu şekilde oyun kapanmaları yaşanarak insanlara bir açıklama yapılmayarak umrsanmadan oyunu akşına bırakırlarsa Gerekli Mercilere Bildirmek istiyorum umarım yakın zamanda gerekli tüm iyileştirmeler yapılır önemli olan akçe satın alımı değil bu oyundan hiçbir zaman desteğimizi kesmeyiz ama arka planda bir kötü niyet varsa aptal yerine koyulmak biz ikv oyuncularının harcı değil. Okuyan ve vakit ayıran herkese teşekkür ederim umarım İstanbul Kıyamet Vakti Eski Gücünü Kazanır
- KARAKÖY SUNUCUSUNDA YAŞANAN GERİ SARMA VE KAPANMALAR -
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: - KARAKÖY SUNUCUSUNDA YAŞANAN GERİ SARMA VE KAPANMALAR -
Bu durum artık oyun hatasının da ötesinde büyük bir manipülasyona doğru gidiyor. Hevesimiz artık büyük bir strese dönüştü ve oyun oynarken diken üstünde oynamaktan aldığımız keyif de büyük bir nefrete dönüşmek üzere.
Geçtiğimiz Perşembe gününden bu yana defalarca kez boss kesimi sırasında oyun atmasından dolayı yalnızca 1 karaterimize (oyundan atma stresiyle) Gaffar Bey görevini yapabildik.
Bu süre zarfında harcanan saatlerin yanında 3-4 bin akçelik iksirimiz de heba olmuş durumda.
Tadım kaçtığı için bu yazıyı bile uzun tutamıyorum.
Umut'un dediklerine harfiyen katılıyor, ACİLEN konu hakkında açıklama bekliyorum.
Geçtiğimiz Perşembe gününden bu yana defalarca kez boss kesimi sırasında oyun atmasından dolayı yalnızca 1 karaterimize (oyundan atma stresiyle) Gaffar Bey görevini yapabildik.
Bu süre zarfında harcanan saatlerin yanında 3-4 bin akçelik iksirimiz de heba olmuş durumda.
Tadım kaçtığı için bu yazıyı bile uzun tutamıyorum.
Umut'un dediklerine harfiyen katılıyor, ACİLEN konu hakkında açıklama bekliyorum.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Iksir iadeleri veriliyor mu arkadaslar yonetim tarafindan video gonderdigimizde felan ?
- vaSloG
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
bu olay artık çok can sıkmaya başladı ne iksirler ne emekler ne vakitler boşa gitti şu olay yüzünden en yakın zamanda düzelmesse sunucu yerine aktiflik çöker.
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim