Uzun yıllardır keyifle oynadığımız(bıraksak bile hep yeniden başladığımız) İstanbul Kıyamet Vakti için hazırladığım yeni UI (Kullanıcı Arayüzü) tasarımını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu tasarımı, oyunun atmosferini ve oynanabilirliğini en iyi şekilde yansıtacak şekilde güncellemeyi hedefledim.
Yeni UI tasarımımda dikkat ettiğim bazı noktalar:
Modern ve Şık Tasarım: Eski tasarımın nostaljik hissini korurken, daha modern ve şık bir görünüm elde etmeye çalıştım. Kullanıcı Dostu: UI ve icon'ları kullanıcı dostu hale getirerek, oyuncuların ihtiyaç duydukları bilgilere ve işlevlere hızlıca erişim sağlamalarını amaçladım. Daha İyi Görsel Deneyim: Grafik kalitesini artırarak ve renk paletini güncelleyerek, daha canlı ve göz alıcı bir arayüz oluşturmayı hedefledim. Eski Ve Yeni Arayüz Uyumu: Oyunun orijinal hissini bozmadan, yeni eklemeler ve iyileştirmeler yaptım. (Oyunun post-apocalyptic ve steam-punk temalarını dikkate aldım)
Tasarım sürecim ve UI tasarımının detaylarını anlattığım videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:
Videoyu izledim ve bu yaptığın çalışmayı kullanmaya karar verdim. Ara ara bu tarz UI değişikliği iyi olur ve oyundan da sıkılmamamıza yol açar. Göz zevki her şeyden önemli. Tebrik ederim.
İlerleyen zamanlarda skill setinin üzerinde veya efektler hakkında bir çalışma görür müyüz?
En son sailorhawk tarafından 06 Ağu 2024 17:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Videoyu izledim ve bu yaptığın çalışmayı kullanmaya karar verdim. Ara ara bu tarz UI değişikliği iyi olur ve oyundan da sıkılmamamıza yol açar. Göz zevki her şeyden önemli. Tebrik ederim.
İlerleyen zamanlarda skill setinin üzerinde veya efektler hakkında bir çalışma görür müyüz?
Teşekkür ederim, skill icon set'ini konsept dahilinde tasarlamak çok vaktimi alacaktır, işte çalıştığım için buna ayıracak yeterli vaktim maalesef yok. Efektler için de gelecek vadede tasarımlar yapmayı düşünüyorum