17 YILLIK EMEK
Re: 17 YILLIK EMEK
Eğer Karaköy'de oynamak istemiyorsan Eminönü'nde hiçbir değişim olmadan devam etme imkanı bu emeklerin çöpe atılmamış olması için sunuluyor işte. Tercih senin tamamen
Yeni sunucuyu savunmaya geçen arkadaşlara karşı olduğumu düşünmeyin. Elbette yeni şeyler her zaman heeyecan verir. Daha güzel daha zevkli hilesiz sadece emekle kananılmış başarılar her zaman tercih ettiğimiz şeyler. Benim bunlara lafım asla olamaz. Her zaman savunduğum hak adalet emek olmuştur. Hile hurda, haksız kanaç bunlar her zaman oyuna olan zevkimi ve ilgimi azaltmıştır. Umarım herley herkesin gönlüne göre devam eder . Bu konuda ben yorum yapmayacağım artık. Benim istediğim bu konuya yöneticililerin bir cevap vermesi ve fikir belirtmesi. Teşekkürler saygılar sevgiler. Herkese iyi oyunlar...
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Senin 17 yıllık emeğin kopya ilk başladığında hiç olmuştu zaten. Eminönünde oynamaya devam et.
Emek hiç bir zaman hiç olmaz. Bu oyunda 17 yıldır aynı çarı oynayan ve hiç değiştirmeyen nadir oyunculardan birisiyim. Bu durumu oyunda hile yapanlar ve oyunu bu hale getirenler asla değiştiremez. Ve benim emeğime saygısızlık yapılmasına izin vermem. Kimin nerede oynayacağına dair bir lafım hiç olmadı olmaz da... O nedenle benim nerede oynayıp nerede oynamayacağıma da kimse laf etmesin. Lütfen yorumlarda ve cevaplarda biraz saygı...IFonQzrail yazdı: ↑06 Ağu 2024 12:28 Senin 17 yıllık emeğin kopya ilk başladığında hiç olmuştu zaten. Eminönünde oynamaya devam et.
Emek hiçbir zaman hiç olmaz diyorsunuz, ilk mesajınızda emeğinizin çöpe atıldığını söylüyorsunuz. E şimdi biz hangisine göre yorum yapalım?hkursunlu yazdı: ↑06 Ağu 2024 12:39Emek hiç bir zaman hiç olmaz. Bu oyunda 17 yıldır aynı çarı oynayan ve hiç değiştirmeyen nadir oyunculardan birisiyim. Bu durumu oyunda hile yapanlar ve oyunu bu hale getirenler asla değiştiremez. Ve benim emeğime saygısızlık yapılmasına izin vermem. Kimin nerede oynayacağına dair bir lafım hiç olmadı olmaz da... O nedenle benim nerede oynayıp nerede oynamayacağıma da kimse laf etmesin. Lütfen yorumlarda ve cevaplarda biraz saygı...IFonQzrail yazdı: ↑06 Ağu 2024 12:28 Senin 17 yıllık emeğin kopya ilk başladığında hiç olmuştu zaten. Eminönünde oynamaya devam et.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Fresh Start tüm MMO'larda bulunan bir sunucu sistemidir. Eski oyuncuları yeniden çeker, yenileri davet eder, hilelerden kalan kötü deneyimi de kaldırır veya minimize eder. Amaç zaten buyken, niye aktarım olsun.
- BELİRSİZLİK
- RIPPER
- XVII
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Tüh Eminönü sunucusundaki bi tık üretçi daha batmış ve foruma ağlamaya gelmiş.Aktarım olsunki arkadaşın işleri sekteye uğramasın çünkü eminönünde esnaflar sinek avlıyor.Bide yeni hesap açıp duygusal duygusal konu yazmış.

- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Karaköy sunucusu, Eminönü sunucusunu tamamen bitirdi. Her gece iyi ticaret dönerdi. Ben de nostaljik setleri tamamlamaya çalışırdım.
Şu an oyuna sadece savaşmak için giren ufak bir azınlık giriyor. Ticaret tamamen öldü. 100r ye M23 alıp 5-10 lvl max + saldırı savunma takı / reçete / item ile takaslıyordum. Böyle bir hobim vardı ama hobim öldü maalesef.
İşsiz insanlar gibi günde 18 saat maden toplayacak vaktim yok, olsa da o vakti çocukluk dönemim gibi madene ayıramam. Eşim ve çocuğum var artık. Onlardan arta kalan zamanda 1-2 saat oyuna giriyorum. Ortalama 1-2 lvl kasıp çıkıyorum. 35 lvl oldum henüz
Keşke üniversite zamanımda çıksaydı şu server. Tabiri caizse içinden geçerdim ancak artık bizden geçti
Server tamamen işsiz veya öğrenci arkadaşların tekeline döndü
günde 1-2 saat oynayan adam bir cacık yapamaz şu ortamda 
Ben hala eö sunucusundan devam. Bu arada oyuna başladığımda labirent yoktu. Sonrasında eklendi. O kadar eskiyim oyunda
Şu an oyuna sadece savaşmak için giren ufak bir azınlık giriyor. Ticaret tamamen öldü. 100r ye M23 alıp 5-10 lvl max + saldırı savunma takı / reçete / item ile takaslıyordum. Böyle bir hobim vardı ama hobim öldü maalesef.
İşsiz insanlar gibi günde 18 saat maden toplayacak vaktim yok, olsa da o vakti çocukluk dönemim gibi madene ayıramam. Eşim ve çocuğum var artık. Onlardan arta kalan zamanda 1-2 saat oyuna giriyorum. Ortalama 1-2 lvl kasıp çıkıyorum. 35 lvl oldum henüz
Keşke üniversite zamanımda çıksaydı şu server. Tabiri caizse içinden geçerdim ancak artık bizden geçti
Ben hala eö sunucusundan devam. Bu arada oyuna başladığımda labirent yoktu. Sonrasında eklendi. O kadar eskiyim oyunda

Hayır, kesinlikle öyle değil.. Yeni sunucular sadece bir seçenektir. Hatta biz oyuncuların isteği ile sunulmuş bir seçenektir. İsteyen hala diğer sunucularda devam edebilir?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
ben eödeyken bile boss sürelerinden vs. şikayetçiydim 2-3 gruplu kesildiğinde çok uzun sürede sıra geliyordu , bu sunucu felaket bir şey var ya sadece GB'ye giriş kapıda bekleme 2 saat sürüyor