17 YILLIK EMEK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: 17 YILLIK EMEK

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Eğer Karaköy'de oynamak istemiyorsan Eminönü'nde hiçbir değişim olmadan devam etme imkanı bu emeklerin çöpe atılmamış olması için sunuluyor işte. Tercih senin tamamen
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
hkursunlu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen hkursunlu »

Yeni sunucuyu savunmaya geçen arkadaşlara karşı olduğumu düşünmeyin. Elbette yeni şeyler her zaman heeyecan verir. Daha güzel daha zevkli hilesiz sadece emekle kananılmış başarılar her zaman tercih ettiğimiz şeyler. Benim bunlara lafım asla olamaz. Her zaman savunduğum hak adalet emek olmuştur. Hile hurda, haksız kanaç bunlar her zaman oyuna olan zevkimi ve ilgimi azaltmıştır. Umarım herley herkesin gönlüne göre devam eder . Bu konuda ben yorum yapmayacağım artık. Benim istediğim bu konuya yöneticililerin bir cevap vermesi ve fikir belirtmesi. Teşekkürler saygılar sevgiler. Herkese iyi oyunlar...
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Senin 17 yıllık emeğin kopya ilk başladığında hiç olmuştu zaten. Eminönünde oynamaya devam et.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
hkursunlu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen hkursunlu »

IFonQzrail yazdı: 06 Ağu 2024 12:28 Senin 17 yıllık emeğin kopya ilk başladığında hiç olmuştu zaten. Eminönünde oynamaya devam et.
Emek hiç bir zaman hiç olmaz. Bu oyunda 17 yıldır aynı çarı oynayan ve hiç değiştirmeyen nadir oyunculardan birisiyim. Bu durumu oyunda hile yapanlar ve oyunu bu hale getirenler asla değiştiremez. Ve benim emeğime saygısızlık yapılmasına izin vermem. Kimin nerede oynayacağına dair bir lafım hiç olmadı olmaz da... O nedenle benim nerede oynayıp nerede oynamayacağıma da kimse laf etmesin. Lütfen yorumlarda ve cevaplarda biraz saygı...
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

hkursunlu yazdı: 06 Ağu 2024 12:39
IFonQzrail yazdı: 06 Ağu 2024 12:28 Senin 17 yıllık emeğin kopya ilk başladığında hiç olmuştu zaten. Eminönünde oynamaya devam et.
Emek hiç bir zaman hiç olmaz. Bu oyunda 17 yıldır aynı çarı oynayan ve hiç değiştirmeyen nadir oyunculardan birisiyim. Bu durumu oyunda hile yapanlar ve oyunu bu hale getirenler asla değiştiremez. Ve benim emeğime saygısızlık yapılmasına izin vermem. Kimin nerede oynayacağına dair bir lafım hiç olmadı olmaz da... O nedenle benim nerede oynayıp nerede oynamayacağıma da kimse laf etmesin. Lütfen yorumlarda ve cevaplarda biraz saygı...
Emek hiçbir zaman hiç olmaz diyorsunuz, ilk mesajınızda emeğinizin çöpe atıldığını söylüyorsunuz. E şimdi biz hangisine göre yorum yapalım?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
RIPPER
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RIPPER »

Fresh Start tüm MMO'larda bulunan bir sunucu sistemidir. Eski oyuncuları yeniden çeker, yenileri davet eder, hilelerden kalan kötü deneyimi de kaldırır veya minimize eder. Amaç zaten buyken, niye aktarım olsun.
  • BELİRSİZLİK
  • RIPPER
  • XVII
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Tüh Eminönü sunucusundaki bi tık üretçi daha batmış ve foruma ağlamaya gelmiş.Aktarım olsunki arkadaşın işleri sekteye uğramasın çünkü eminönünde esnaflar sinek avlıyor.Bide yeni hesap açıp duygusal duygusal konu yazmış.
Resim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Karaköy sunucusu, Eminönü sunucusunu tamamen bitirdi. Her gece iyi ticaret dönerdi. Ben de nostaljik setleri tamamlamaya çalışırdım.

Şu an oyuna sadece savaşmak için giren ufak bir azınlık giriyor. Ticaret tamamen öldü. 100r ye M23 alıp 5-10 lvl max + saldırı savunma takı / reçete / item ile takaslıyordum. Böyle bir hobim vardı ama hobim öldü maalesef.

İşsiz insanlar gibi günde 18 saat maden toplayacak vaktim yok, olsa da o vakti çocukluk dönemim gibi madene ayıramam. Eşim ve çocuğum var artık. Onlardan arta kalan zamanda 1-2 saat oyuna giriyorum. Ortalama 1-2 lvl kasıp çıkıyorum. 35 lvl oldum henüz 😄

Keşke üniversite zamanımda çıksaydı şu server. Tabiri caizse içinden geçerdim ancak artık bizden geçti 😄 Server tamamen işsiz veya öğrenci arkadaşların tekeline döndü 😄 günde 1-2 saat oynayan adam bir cacık yapamaz şu ortamda 😄

Ben hala eö sunucusundan devam. Bu arada oyuna başladığımda labirent yoktu. Sonrasında eklendi. O kadar eskiyim oyunda 😄
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Hayır, kesinlikle öyle değil.. Yeni sunucular sadece bir seçenektir. Hatta biz oyuncuların isteği ile sunulmuş bir seçenektir. İsteyen hala diğer sunucularda devam edebilir?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

yeCs yazdı: 07 Ağu 2024 02:00 günde 1-2 saat oynayan adam bir cacık yapamaz şu ortamda 😄
ben eödeyken bile boss sürelerinden vs. şikayetçiydim 2-3 gruplu kesildiğinde çok uzun sürede sıra geliyordu , bu sunucu felaket bir şey var ya sadece GB'ye giriş kapıda bekleme 2 saat sürüyor :') zaten hasarlar yok GB süreleri de normalin 4 5 katı , akşam işten gelip 2-3 saat takılmalık kafa dağıtmalık oynayan adamın vay haline direkt silsin oyunu hiç uğraşmasın , bir şeyleri başarmak için felaketin ötesinde vakit ayırmak lazım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön