Grup Bölgelerinde Sunucu Gitmesi, Boşa Giden İksirler ve Zaman
Grup Bölgelerinde Sunucu Gitmesi, Boşa Giden İksirler ve Zaman
3 akşamdır tam kenanı keserken sunucu gidiyor ve biz bundan çok sıkıldık. İksir içiyoruz zaman harcıyoruz ama hepsi boşa. Yani nasıl denk geliyor anlamıyorum ben, hep sonda gidiyor. Şu zararlarımızı karşılayın bari oyunculara etkinlik falan yapın. Kaybolan itemlerimizi de vermediniz zaten kaç gündür. Ben anlamadım arkadaş oyun mu oynuyoruz zamanımızı çöpe mi atıyoruz. Şurda iki eğleneceğiz hepsi boşuna gidiyor. YILDIK.
Re: Grup Bölgelerinde Sunucu Gitmesi, Boşa Giden İksirler ve Zaman
Aynen dediğin sorunlar herkes tarafından şikayet ediliyor can sıkıcı lag lag lag sonra donuyor gene baştan basliyoruz verilen emekler hiçe boşa
bir arkadaş şey demişti yeni sunucu tamamen son vur kaç hadisesi adeta haklı çıkıyor gibi arkadaş 10 gün oldu gelişme 0 yönetim tarafından yok exp için düşünülebilir yok gb bölgeleri düzenlenebilir var mı bir değişim yada ilerleme görebilen
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Belli ki oyun bu kadar kapasiteyi kaldıramıyor. 39 döneminde her metrekarede 10 insan varken oyun böyle kasmıyordu. Oysa bilgisayar donanımlarımız daha düşüktü.
Eklenen yeni bölgelerle birlikte yüksek sayıda oyuncu aktif olunca belli ki sunucu kendisini kapatıp reset atıyor. Tek çözüm Karaköy gibi yeni bir sunucuyu daha açıp sadece bu sunucu ve Karaköy arasında transfere izin vermek gibi görünüyor.
Eklenen yeni bölgelerle birlikte yüksek sayıda oyuncu aktif olunca belli ki sunucu kendisini kapatıp reset atıyor. Tek çözüm Karaköy gibi yeni bir sunucuyu daha açıp sadece bu sunucu ve Karaköy arasında transfere izin vermek gibi görünüyor.
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
aynen sanki sunucu res atmasa giden zaman boşa değil , alter yüzük kolyeyle napacan karaköyde
herhalde bu deli gibi sığınak migrat kapılarında saatlerce bekleyen , sanki girse içerde cumhuriyet altını veriyorlarmış gibi seri seri sağ tık-gir sağ tık-gir yapan tayfa oyunu 49 sınır sanıyor , biri uyandırsın şunları 
Bakın yine kenanda yine gitti nasıl denk geliyo sürekli??
bu itemler olmadan karaköye nasıl gidecez açıklarmısınmaxwell1337 yazdı: ↑06 Ağu 2024 00:32 aynen sanki sunucu res atmasa giden zaman boşa değil , alter yüzük kolyeyle napacan karaköydeherhalde bu deli gibi sığınak migrat kapılarında saatlerce bekleyen , sanki girse içerde cumhuriyet altını veriyorlarmış gibi seri seri sağ tık-gir sağ tık-gir yapan tayfa oyunu 49 sınır sanıyor , biri uyandırsın şunları
![]()
Birader boş konuşuyosun görevimiz var yapsak giricez karaköye. Sen hakir keserken 5 canda oyun atınca görücem sizi o zaman foruma doluşucanız amamaxwell1337 yazdı: ↑06 Ağu 2024 00:32 aynen sanki sunucu res atmasa giden zaman boşa değil , alter yüzük kolyeyle napacan karaköydeherhalde bu deli gibi sığınak migrat kapılarında saatlerce bekleyen , sanki girse içerde cumhuriyet altını veriyorlarmış gibi seri seri sağ tık-gir sağ tık-gir yapan tayfa oyunu 49 sınır sanıyor , biri uyandırsın şunları
![]()