Yeni sunucu ve yönetimin ilgisizliği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Avayfi
İskele Babası
İskele Babası

Yeni sunucu ve yönetimin ilgisizliği

Mesaj gönderen Avayfi »

Evet, merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin aklındaki yeni sunucu Karaköy olmadan minimum 2-3 ay boyunca 49 seviye ve maksimum grup bölgesi olarak CT olacağını düşünmekteyim. Bence olmayan arkadaşlar için yeni sunucunun bir anlamı olmamalı. Sunucu açıldı, maşallah, taş gibi lag çökmeler derken şu an hafta içi bile sadece Sığınak Migratta maksimum kapasite 60 kişi galiba, dışarıda da bir 60 kişi bekler durumda. Hadi güç bela girdin, EXP olayı ayrı, tadını kaçırıyor. Yönetim ne yapıyor peki? Sessiz kalıyor. Var mı benim gibi düşünen?
Kullanıcı avatarı
Avayfi
İskele Babası
İskele Babası

Re: Yeni sunucu ve yönetimin ilgisizliği

Mesaj gönderen Avayfi »

Avayfi yazdı: 05 Ağu 2024 22:30 Evet, merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin aklındaki yeni sunucu Karaköy olmadan minimum 2-3 ay boyunca 49 seviye ve maksimum grup bölgesi olarak CT olacağını düşünmekteyim. Bence olmayan arkadaşlar için yeni sunucunun bir anlamı olmamalı. Sunucu açıldı, maşallah, taş gibi lag çökmeler derken şu an hafta içi bile sadece Sığınak Migratta maksimum kapasite 60 kişi galiba, dışarıda da bir 60 kişi bekler durumda. Hadi güç bela girdin, EXP olayı ayrı, tadını kaçırıyor. Yönetim ne yapıyor peki? Sessiz kalıyor. Var mı benim gibi düşünen?
bak az önce gene çöktü saatlerce bekle gir bölgeye son düzlükte oyun çöksün var mı bunun telafisi ?
Kullanıcı avatarı
gadgetx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Karaköy

Re: Yeni sunucu ve yönetimin ilgisizliği

Mesaj gönderen gadgetx »

Hocam 3 oldu kenan 40-50 candayken sunucu gidiyor ne telafi var ne düzelme iksirler gidiyor zaman gidiyor sırf eziyet

“Genel Etkileşim” sayfasına dön