Selamın Aleyküm
2 Ağustos Silinen itemlerin iadesi ne zaman yapılcak bilgi verin 2 gün oldu hala bişi gelmedi veya bi cevap verilmedi
SİLİNEN İTEMLRİN İADESİ NE ZAMAN ?
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: SİLİNEN İTEMLRİN İADESİ NE ZAMAN ?
Destege yazdim tahminen bir suru mail birikti siramiz ne zaman gelir kim bilir. Don atlet dolasiyoruz ortalikta 
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Sobee
Eşya iade sürecinde kayıpların incelenmesi ve tespit edlmesi için titiz ve hassas incelemeler gerektirmektedir, yine iade sürecide aynı şekilde hassasiyet gerektiren bir süreçtir.
Mevcut başvurular detaylıca incelenmektedir. Yakın zamanda iadeler sabah sunucu güncellemeleri ile yapılmaya başlanacaktır.
Mevcut başvurular detaylıca incelenmektedir. Yakın zamanda iadeler sabah sunucu güncellemeleri ile yapılmaya başlanacaktır.
Aşırı destek talebinde bulunarak sürecin yavaşlatılmasına neden olan kişilerin talepleri dikkate alınmayacaktır.
ilk ticket atanlardanım sabah 9 da attım yani bu saatten sonra bana itemimi vermeseniz de olur beni çıplak bir şekilde mısırda günlerce beklettiniz o yüzden sıkıntı yok en son benim itemimi verin hatta vermeyinOrti yazdı: ↑05 Ağu 2024 14:27 Eşya iade sürecinde kayıpların incelenmesi ve tespit edlmesi için titiz ve hassas incelemeler gerektirmektedir, yine iade sürecide aynı şekilde hassasiyet gerektiren bir süreçtir.
Aşırı destek talebinde bulunarak sürecin yavaşlatılmasına neden olan kişilerin talepleri dikkate alınmayacaktır.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
3 gündür şifacımızın parlayan asasının tekrar parlamasını bekliyoruz sevgiler. Adam büyücüye 20 can basıyorOrti yazdı: ↑05 Ağu 2024 14:27 Eşya iade sürecinde kayıpların incelenmesi ve tespit edlmesi için titiz ve hassas incelemeler gerektirmektedir, yine iade sürecide aynı şekilde hassasiyet gerektiren bir süreçtir.
- teqgar
- İskele Babası
- Lonca: binsekizyüzseksenbir
Vay be iyisin heOrti yazdı: ↑05 Ağu 2024 14:27 Eşya iade sürecinde kayıpların incelenmesi ve tespit edlmesi için titiz ve hassas incelemeler gerektirmektedir, yine iade sürecide aynı şekilde hassasiyet gerektiren bir süreçtir.