Bu nedir arkadaş yarın mesai var. Gece 1.30 içerisi full, dışarıda da içerideki kadar adam var.
Her ne kadar lag da olsa bölgeler dolu da olsa şu oyunun hastasıyız.
Pazar günü sabah 9da bile doluydu hocamIFonQzrail yazdı: ↑05 Ağu 2024 02:46 Öglen 12 den sabahın 4 une kadar full cekiyor. Sade siginak degil migratta bu durumda.
Ben tankım beni kenana almıyorlar fakat senin zihinde doğru değil kardeşim. Bu bir online oyun adam isterse gider sabaha kadar azul keser. İnsanların yapabileceklerinin sınırlandırılmasını doğru bulmuyorum. Bunca insan oyunu istedikleri gibi oynamak için saatlerini karakter oturtarak geçiriyor. Ondan ayrı Çemberlitaş için biraz güçleneyim diye uğraşanlarda var.maxwell1337 yazdı: ↑05 Ağu 2024 17:37 girmek için kapısında saatlerce bekledikleri kenandan atan yüzükle 50lv alaska yüzük aynı hasarı veriyor üstelik alaska yüzüğün hasarı da düşmüyor , bu çaba niye anlamadım ya da nostalji mi yapmaya çalışıyorlar öyle girmek de kolay değil 2 saat boyunca pcde sağ tık gir yapacan seri seriumarım nostalji için giriyorlardır yoksa beyhude uğraş
Sığınaklardan alabileceğin item’lar:maxwell1337 yazdı: ↑05 Ağu 2024 17:37 girmek için kapısında saatlerce bekledikleri kenandan atan yüzükle 50lv alaska yüzük aynı hasarı veriyor üstelik alaska yüzüğün hasarı da düşmüyor , bu çaba niye anlamadım ya da nostalji mi yapmaya çalışıyorlar öyle girmek de kolay değil 2 saat boyunca pcde sağ tık gir yapacan seri seriumarım nostalji için giriyorlardır yoksa beyhude uğraş
Sevgili kardeşim alaska yüzük düşürebilmek için gaffar görevi yapman gerekiyor ve gaffarı kesmek sandığın gibi kolay iş değil biraz hasarının olması lazım.maxwell1337 yazdı: ↑05 Ağu 2024 17:37 girmek için kapısında saatlerce bekledikleri kenandan atan yüzükle 50lv alaska yüzük aynı hasarı veriyor üstelik alaska yüzüğün hasarı da düşmüyor , bu çaba niye anlamadım ya da nostalji mi yapmaya çalışıyorlar öyle girmek de kolay değil 2 saat boyunca pcde sağ tık gir yapacan seri seriumarım nostalji için giriyorlardır yoksa beyhude uğraş