PROTESTO!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
wanxhelsing
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

PROTESTO!

Mesaj gönderen wanxhelsing »

Yeni sunucu açılmasıyla birlikte binlerce oyuncunun geri dönmesine rağmen ne aktif oyuncu sayısıyla ilgili bilgi veriliyor ne de hali hazırda herkesçe bilinen ve önceden tespit edilen hataların önüne geçiliyor. Yığılma olmasın diye boss süresi kısaltmakla olacak şeyler değil bunlar. İnsanlar bu oyun için maddi manevi katkı sağlıyorlar. Bir kısım alışmış bu vasatlığa sesleri bile çıkmıyor.

Bu kadar aktif oyuncuya sahip bir oyuna teknik anlamda hiçbir personelin kalmaması akıl alır gibi değildir. Şu an görev yapan Orti ve diğer çalışanlara sormak isterim;

Oyunun hala rağbet görmesiyle birlikte daha etkili bir sunucu ilavesi için TTelekom ile bu konuda bir görüşme yapıldı mı?

Oyunculara düzgün bir şekilde bilgi vermeden, emeklerini hiçe sayarak duyurudan ve bilgiden mahrum bırakmaya devam edecek misiniz?

Oyun küllerinden doğarak bu kadar oyuncuyu geri getirebilmişken 10 yıldır karşılaşılan sorunların hala çözülmesi anlamında bir çalışmanız olacak mı?

Ben betadan beri bu oyunu zevkle belli zaman aralıklarında oynamış olgun biri olarak bu soruların cevabını diğer tüm ikv oyuncularının bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Somut bir cevap gelene kadar da -ki ben sorumlu birinin olmadığını bildiğimden cevap geleceğini sanmıyorum.- oyuna boşa yatırım yapmanın ve zaman ayırmanın anlamsız olduğu kanaatindeyim.

Beğenmiyorsan oynama diyen, İKV'den başka bir oyunda tutunamamış, adamcılık peşindeki boomerlar siz oynamaya devam edin.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Re: PROTESTO!

Mesaj gönderen maxwell1337 »

arkadaşlar kaçırdığınız bir nokta var , kimse sizi zorla oynatmıyor , beğenmiyor musun memnun mu değilsin oynamazsın olur biter , buraya ağlama konuları açmayın boş yere
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gilgalath »

Turktelekoma sesimizi duyurmamız lazım ki az da olsa ilgi göstersinler tt asla para gelen yerden kaz esirgemez paragöz bir firma. Eğer para kazancı olduğunu düşünürlerse ilgi alakalarını verirler
Kullanıcı avatarı
caglayansezen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: T L O O

Mesaj gönderen caglayansezen »

maxwell1337 yazdı: 03 Ağu 2024 20:17 arkadaşlar kaçırdığınız bir nokta var , kimse sizi zorla oynatmıyor , beğenmiyor musun memnun mu değilsin oynamazsın olur biter , buraya ağlama konuları açmayın boş yere
Bu aptallıkla kaç yıldır yaşıyorsun merak ediyorum açıkçası.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

caglayansezen yazdı: 03 Ağu 2024 20:33
maxwell1337 yazdı: 03 Ağu 2024 20:17 arkadaşlar kaçırdığınız bir nokta var , kimse sizi zorla oynatmıyor , beğenmiyor musun memnun mu değilsin oynamazsın olur biter , buraya ağlama konuları açmayın boş yere
dostum toxiclik yapmana gerek yok , ağlamaya devam ediyorsun söylediğimi üstüne alındığına göre :') oyunu silebilirsin bu kadar basit ya da ağlayarak günlüğüne yazabilirsin ikv'ye şunu bunu yapmıyorlar diye :') :')
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gilgalath »

caglayansezen yazdı: 03 Ağu 2024 20:33
kanka onlar trol hesap boşuna cevap verme kadim neferleden falan geliyorlar onların adamı ya da adminin adamıdır xd
Kullanıcı avatarı
Empatie
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Day of Death
Discord: BayBarlas

Mesaj gönderen Empatie »

Katılıyorum. Sonuçta oyuncular ve yönetim arasında karşılıklı güven ortamı oluşturulabilmesi oyunun sürdürülebilirliği büyük önem taşıyor.

Bu durumda da en azından arka planda yürütülen güncellemeler, çözülmeye çalışılan(veya çözülmesi imkansız olan) durumlar hakkında bence de daha şeffaf davranılması gerekli.

Aksi halde heyecanla geri döndüğümüz oyunun ömrü pek de uzun olacak gibi görünmüyor.
Karaköy
Barlas-|BaRLaSI"

İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
Kullanıcı avatarı
PabloEmilio
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PabloEmilio »

12 kişi 2 grup olacak şekilde başladık, sonra eski tadı vermediğini anlayıp bıraktık. Çünkü mevcut sorunlara çözüm bulunamıyor. İlgilenme yok, açıklama yok, oynarsan ekime, oynamazsan... :') :') Son çırpınışlar bunlar maalesef kimden ne koparırsak mantalitesi ile yapılmış bir çaba göreceksiniz 3 ay sonra her şey eskisi gibi olacak bu defa düzenli mevcut oynayan oyuncularda terk edecek oyunu ve kapanacak. Değerli vaktinizi daha güzel şeylere harcayın. Eski ikv maalesef yok artık üzülerek söylüyorum, asla olmayacak. :yum:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön