Sana beyin alacam ha böyle kıvrımlıgilgalath yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:08benim SSD dile gelseydi bana bunu derdi 89 iq fikirler için teşekkürler. yeenim ekmek yiyos şükrediyos alkışBunudaBanlayin yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:05İstanbul Kıyamet Vakti oyununu sil ve uzaklaş. Memnun olmadığın yerde kalmanın bir anlamı yokgilgalath yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:02ayn knk sende 2.primat birliğine hoşgeldin şükür yeenim şükürr ekmek yiyosBunudaBanlayin yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:01 Adam efsunlar level atladıktan sonra değer kaybetmesin diye birşeyler yapmaya çalıştı ama maalesef bizim insanımız hiçbir şeyden memnun olmaz![]()
Oyun Kendini Öldürecek.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Oyun Kendini Öldürecek.

zahmet etme kanka teşekkürler insan beyni kullanıyorum senin kullandığın bana olmaz düşünen bir zihin beyin lazım ama teklifin için saol boomer abiBunudaBanlayin yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:12Sana beyin alacam ha böyle kıvrımlıgilgalath yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:08benim SSD dile gelseydi bana bunu derdi 89 iq fikirler için teşekkürler. yeenim ekmek yiyos şükrediyos alkışBunudaBanlayin yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:05İstanbul Kıyamet Vakti oyununu sil ve uzaklaş. Memnun olmadığın yerde kalmanın bir anlamı yokgilgalath yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:02ayn knk sende 2.primat birliğine hoşgeldin şükür yeenim şükürr ekmek yiyosBunudaBanlayin yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:01 Adam efsunlar level atladıktan sonra değer kaybetmesin diye birşeyler yapmaya çalıştı ama maalesef bizim insanımız hiçbir şeyden memnun olmaz![]()
belki çalışırda anlayabilirsin yazılanları, insanlara da tepeden bakmayı bırakırsın
Oyunun motorla çalıştığını zanneden masum oyuncu
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Kanka zaten sana beyin vericem demedim , kendi beynim gayet güzel çalışıyor. Seninki kritik hata veriyor mavi ekran oluyor arada, değişiklik iyi olabilir. Bu kadar şikâyetçi olup oyun oynayıp beynini daha fazla zorlama bence ama sen bilirsin, ama devam edeceksen RAM ve Kapasiteyi biraz yükseltmelisin yeni bilgilerle yeni düşünceler olabilirgilgalath yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:14zahmet etme kanka teşekkürler insan beyni kullanıyorum senin kullandığın bana olmaz düşünen bir zihin beyin lazım ama teklifin için saol boomer abiBunudaBanlayin yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:12Sana beyin alacam ha böyle kıvrımlıgilgalath yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:08benim SSD dile gelseydi bana bunu derdi 89 iq fikirler için teşekkürler. yeenim ekmek yiyos şükrediyos alkışBunudaBanlayin yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:05İstanbul Kıyamet Vakti oyununu sil ve uzaklaş. Memnun olmadığın yerde kalmanın bir anlamı yok![]()
belki çalışırda anlayabilirsin yazılanları, insanlara da tepeden bakmayı bırakırsın

BunudaBanlayin yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:17
zahmet etme kanka teşekkürler insan beyni kullanıyorum senin kullandığın bana olmaz düşünen bir zihin beyin lazım ama teklifin için saol boomer abi
mızmızlanmayalım aynen kanka işte sen ve senin gibiler yüzünden ve senin gibi yaşlı boomerların olduğu yerler gelişmiyor sebebi açık. Simit yiyip yıllarca o simidi yiyecek insanlarsınız kendinizi asla geliştiremez asla hayal kuramaz ve fazlasını isteyemezsiniz çünkü sizin aklınız belli bir potansiyele sahip onun üstüne çıkamıyorsunuz.
Bu şey gibi dolar 33 tl oldu; Ee olsun maaşını dolarla mı alıyorsun. senin gibi olmadığım ve asla olmayacağım için şükrediyorum.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Mızmızlanan kim onu bir düşün istersen Karaköy kapandığından beri konularda yazılar yazıpgilgalath yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:20BunudaBanlayin yazdı: ↑03 Ağu 2024 13:17
zahmet etme kanka teşekkürler insan beyni kullanıyorum senin kullandığın bana olmaz düşünen bir zihin beyin lazım ama teklifin için saol boomer abi
mızmızlanmayalım aynen kanka işte sen ve senin gibiler yüzünden ve senin gibi yaşlı boomerların olduğu yerler gelişmiyor sebebi açık. Simit yiyip yıllarca o simidi yiyecek insanlarsınız kendinizi asla geliştiremez asla hayal kuramaz ve fazlasını isteyemezsiniz çünkü sizin aklınız belli bir potansiyele sahip onun üstüne çıkamıyorsunuz.
Bu şey gibi dolar 33 tl oldu; Ee olsun maaşını dolarla mı alıyorsun. senin gibi olmadığım ve asla olmayacağım için şükrediyorum.

Verdiğiniz bilgi doğru ama oyun motoru dediğimiz şey oyunun tasarım, kodlama vs. aşamalarında kullanılan bir arayüz sadece. Çıktı olarak da oyunun kendisini verir. Eksik ve kısa bilgi vermiş olabilirim ama herkesin anlayacağı dilde böyle bir sistem diyebiliriz. Oyun çıktıktan sonra yapılacak değişiklikler ve düzenlemeler harici oyunla bir bağlantısı kalmıyor motorun.
Kısacası: sanki bir arabanın motoruymuşçasına kendini kapatacak diye bir tabir kullanmak doğru değil. Çünkü arabanın çalışması için "motor"a ihtiyaç var ama oyunun çalışması için "motor"a ihtiyaç yok. İsim benzerliği.
Saygılar
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Aynen öyle sunucu,bulut ve oyun motoru olayları çok farklı yani eğer şuan hali hazırda birşey eklenmeyecekse ve serverler yine de laglı ise bu oyun motorundan değil sunucudan kaynaklıdır buluttan kaynaklıdır aradaki farkı güzel anlatmışsın çoğu kişi kafasına göre bilmiş gibi konuşuyorsaglam yazdı: ↑03 Ağu 2024 14:03Verdiğiniz bilgi doğru ama oyun motoru dediğimiz şey oyunun tasarım, kodlama vs. aşamalarında kullanılan bir arayüz sadece. Çıktı olarak da oyunun kendisini verir. Eksik ve kısa bilgi vermiş olabilirim ama herkesin anlayacağı dilde böyle bir sistem diyebiliriz. Oyun çıktıktan sonra yapılacak değişiklikler ve düzenlemeler harici oyunla bir bağlantısı kalmıyor motorun.
Kısacası: sanki bir arabanın motoruymuşçasına kendini kapatacak diye bir tabir kullanmak doğru değil. Çünkü arabanın çalışması için "motor"a ihtiyaç var ama oyunun çalışması için "motor"a ihtiyaç yok. İsim benzerliği.
Saygılar