İstanbul Kıyamet Vakti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Klasik ikv klasik yönetim

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

FatteTerimioli yazdı: 03 Ağu 2024 01:54
BunudaBanlayin yazdı: 02 Ağu 2024 23:38
hizlisokaklar yazdı: 02 Ağu 2024 23:06 hala forumda yöneticileri savunanlar görüyorum. Değil 16 saat 76 saat kapalı kalsa müstehak size
Günümüz çağında Instagram bile yaklaşık 15_16 saattir kapalı durumdayken, online bir oyunun sadece 1 sunucusunun kapalı kalması büyütülecek birşey değil. Unutmayın sadece karaköy kapalı, diğer sunucular aktif. Yani anlayacağınız oyun kapalı değil.
Kardeşim ne büyütmesi ne küçültmesinden bahsediyorsun, instagram'ın neden kapandığını gidip araştırıp öğrenebilirsin. Bu adamlarda çalışma yapmaları gerekiyorsa gerektiği şekilde oyuncuları bilgilendirerek yapmalılar. İş böyle yürütülmez.

Karaköy Sunucu Hk 2 Ağustos 2024 Cuma

Karaköy sunucusunda yaşanan bir problem nedeni ile geçici olarak kapatılmıştır. İnceleme ve çalışmalarımız devam etmektedir.

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.
Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: Klasik ikv klasik yönetim

Mesaj gönderen pankuscagiz »

BunudaBanlayin yazdı: 02 Ağu 2024 23:38
hizlisokaklar yazdı: 02 Ağu 2024 23:06 hala forumda yöneticileri savunanlar görüyorum. Değil 16 saat 76 saat kapalı kalsa müstehak size
Günümüz çağında Instagram bile yaklaşık 15_16 saattir kapalı durumdayken, online bir oyunun sadece 1 sunucusunun kapalı kalması büyütülecek birşey değil. Unutmayın sadece karaköy kapalı, diğer sunucular aktif. Yani anlayacağınız oyun kapalı değil.
İroni olarak yorumluyorum, öyle yorumlamak istiyorum
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön