İstanbul Kıyamet Vakti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Re: Karaköy Kapalı Az Anlayış

Mesaj gönderen gilgalath »

Sufizm yazdı: 02 Ağu 2024 19:26
pankuscagiz yazdı: 02 Ağu 2024 19:15 Mevcut sorunun ne olduğu ve neler yapmaya çalıştıkları konusunda insanların tepkileri, bir sürü insan yanıt bekliyor :thinking_face:
Yahu adam açınca oynarsınız illa oynamanız mı lazım 24 saat. Bu ne rahatlık yahu. Bir şeyler açıklamak zorundaymışlar.
tüm konuların altına aynı yorumu atıyor bu eleman impostor gm lerden birinin arkadaşı ya da yan hesabı falan :) inan itimat et öyledir elemanın 3 tane yorumu gördüm 3 de yönetimi korumaya yönelik saldırgan hareketler geri cevapta veremiyor
esmuhammed
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Kaç saatir Karaköy sunucusu ile alakalı bi açıklama yok bu kadar insan bekliyor

Mesaj gönderen esmuhammed »

Sabahtandır hiç bi açıklama yapmıyorsunuz en azından bi saat versenız ?
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

pankuscagiz yazdı: 02 Ağu 2024 19:15 Mevcut sorunun ne olduğu ve neler yapmaya çalıştıkları konusunda insanların tepkileri, bir sürü insan yanıt bekliyor :thinking_face:
Yahu adam açınca oynarsınız illa oynamanız mı lazım 24 saat. Bu ne rahatlık yahu. Bir şeyler açıklamak zorundaymışlar.
İlla oynamamızla alakalı bir şey demedim fark ettiysen, eleştirdiğim konu yorumumda yazıyor müsait bir anında tekrar oku arkadaşım
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: Sunucu Bakımı Tahminleri

Mesaj gönderen pankuscagiz »

BunudaBanlayin yazdı: 02 Ağu 2024 19:17
maxwell1337 yazdı: 02 Ağu 2024 18:02 hiçbiri değil , bunlar sadece 1dklık resle yapılabilecek şeyler
Evet yapıldıktan sonra 1 dakikalık reset ile yapılabilecek birşey, fakat o reset atılacağı anda yüzlerce kişi grup bölgelerinde saatlerini ve akçeyle aldığı iksirlerini harcıyor olacak ve buda fazlasıyla sinirlendirecektir. Bu yüzden bu tarz durumlar yaşanmaması adına herşey tamamlanmadan sunucuyu açmamaları gayet normal
Erkenden duyuru geçebilirlerdi bunu önlemek için, oyun zaten habersiz şekilde kapandı gündüz yine bir sürü insan grup bölgesindeydi ya da görev yapıyordu, gayet normal değil yani :')
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sunucu Bakımı Tahminleri

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

BunudaBanlayin yazdı: 02 Ağu 2024 19:20
istanbulunsesi yazdı: 02 Ağu 2024 16:39 Şahsen en azından şu aşamada kopya vs olmadığı kanaatindeyim.

Karaköy sunucusu geleceğini öğrendiğimiz andan itibaren forumda bir çok arkadaşın yaptığı yapıcı eleştiriler ve öngörülerin yönetim tarafından tam olarak hesaplanamaması ile oluşan oyunda kurgusal hataların giderilmesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Örnek:

1- Oyuncuların bazı görevlerde tıkanıp kalması,
2- Oyuncuların belli görevlerde yığılma yapması
3- Sunucu gecikmesi
4- Exp sorunu ile gelen efsun değer kaybı
5- Sunucu kopmaları

Vs. Vs.

Tahmini yapılacaklar:

1- Grup bölgelerin kopya sayılarının arttırılması
2- Exp kısıtlaması
3- Akçe ile satılan iksir fiyatlarının düşmesi
4- Efsun level farkının kaldırılması yada Karaköy giriş görevinin değiştirilmesi
5- Sunucu kapasitesinin düşürülmesi ve yeni bir sunucunun daha geleceğinin haber verilmesi

Muhtemelen haftasonu ekstra yoğunluğunu en az kayıpla atlatabilmek için bugün tüm imkanları zorluyorlar.

Orti'ye ve yeni yönetime güvenim tam. Karamsar olmak için çok erken.
Tüm söylediklerine 1 şey hariç katılıyorum ,

Karaköye giriş görevinin değiştirilmesi teklif dahi edilemez, herkes bu hedef uğrunda sınırlarını zorluyor. turkoHAMSTER'ın dediği gibi böyle birşey olduğu an 1 hafta nostalji yaşadık deyip oyunu silebiliriz. Çünkü madenin iksirin hiçbir değeri olmayan kopyanın gırla olduğu diğer sunucularda zaten full Hesaplarımız var .
Haklısın hocam. O yüzden gönlümden geçen ilk kısımdaki efsunun değer kaybını önlemek.
Kullanıcı avatarı
makale34
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen makale34 »

Anlayış falan olmamalı

Açıklama yapılmayan bir sisteme karşı anlayış bekleyemezsin

Ne saat ne tarih ne sebeb var
Kullanıcı avatarı
osmandembele
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmandembele »

Kanki olay illa oynamak değil açıklama yapılsın isterse 1 hafta kapalı tutsun. 4 arkadaşın kendi arasında oynadığı oyun değil bu. :D
Kullanıcı avatarı
caglayansezen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: T L O O

Mesaj gönderen caglayansezen »

pankuscagiz yazdı: 02 Ağu 2024 19:38
İlla oynamamızla alakalı bir şey demedim fark ettiysen, eleştirdiğim konu yorumumda yazıyor müsait bir anında tekrar oku arkadaşım
Valla izinli günümde oynamayı planlıyordum sabahtan beri açıklamasız bir şekilde açılacak diye bekliyorum. İnanıyorum ki açıldığında da bir açıklama olmayacak açıldı diye biz arada denerken bir anda giricek oyuna gibi geliyor.
Kullanıcı avatarı
osmandembele
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İstanbul Kıyamet Vakti

Mesaj gönderen osmandembele »

İKV candır laf söylememek lazım. Sakin olun her şeyi düzeltirler açarlar gerçi sorun yoktu aslında arada bir lag vardı bazen oyundan atıyordu bölgeler çok dolu oluyordu ... şaka şaka tabi bunları yazmak için açmadım konuyu :D

Beklemeye devam edelim bakalım ne gibi bir açıklama gelecek. Benim tahminlerim ve izlenimlerim var ama paylaşmak istemiyorum özelden konuşuruz bazı arkadaşlarla...

Sabredin biraz daha bekleyin dostlar kızgınsınız belki evet ama eminim şu an onlar gerekli çalışmaları yapıyorlar ve kısa süre içerisinde bize bilgi de verirler. Hile/Bug gibi söylemlere inanmayın heves öldürmeyin yönetim gerekeni yapar sadece bekleyin. Yok hile gördüm yok şunu gördüm demeye gerek yok böyle bir şey diyorsan kanıtını koyacaksın. Ben hile mile olduğuna inanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

oyunun piyasasına etki ettiği için işlenmiş gümüşü rüstem'den kaldırıyorlar sorun yok gece açılır
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön