merte dediim genel b lkap sna demem=)Rapkoliq yazdı:Öküz müfuni15 yazdı:1-evt=)Rapkoliq yazdı:1 - mertcağsın kim ? morukkeleci mi ?
2 - konu kötüye gidecek gibi ama düzeltmeye bakıyorum
4 - kızların araya girmesi iyi oldu bari konu çabuk düzelir
5 - bilerek üçü yazmadım :mrgreen:
2-konu kötüye gidicek snn bu çabaların bi işe yaramas=)
4-o kız ebnsem mert kesinlikle konuyu dğeiştirmes bni ekrk yerine koyup her knouda konuşur öküz
4-üç neydi:)len ben kaçayım yoksa sıra bana gelecek bu kız psikopatlaştı :mrgreen:
Tsk The End.. Bitii bu sefer Walla 4 Ay yokum xD mckx
Re: Tsk The End.. Bitii bu sefer Walla 4 Ay yokum xD mckx
bide yazmayı becerebilse güzel laf sokuyodafuni15 yazdı:merte dediim genel b lkap sna demem=)Rapkoliq yazdı:Öküz müfuni15 yazdı:1-evt=)Rapkoliq yazdı:1 - mertcağsın kim ? morukkeleci mi ?
2 - konu kötüye gidecek gibi ama düzeltmeye bakıyorum
4 - kızların araya girmesi iyi oldu bari konu çabuk düzelir
5 - bilerek üçü yazmadım :mrgreen:
2-konu kötüye gidicek snn bu çabaların bi işe yaramas=)
4-o kız ebnsem mert kesinlikle konuyu dğeiştirmes bni ekrk yerine koyup her knouda konuşur öküz
4-üç neydi:)len ben kaçayım yoksa sıra bana gelecek bu kız psikopatlaştı :mrgreen:
karasiscim çok cins bi lakp bulmamı istemiyorsan bu konuda bnle uğraşmayı bırak yanlış yazmamın nedeninide biliyosun=)
herkes biliyo nedenini fındık faresi o güccük boyunla laf uzatma bana derim bnmde canım sıkkın çok fena rencide olursunfuni15 yazdı:karasiscim çok cins bi lakp bulmamı istemiyorsan bu konuda bnle uğraşmayı bırak yanlış yazmamın nedeninide biliyosun=)
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Güle güle kardeşim oku yoksa üzülürsün:))
başarılar
Şifabasan // Şifabasanx
başarılar
Şifabasan // Şifabasanx
snn canının sıkın olmadığı bi zamn mı var ve kullandığın kelimelre biraz daha dikkat e karasiscim:)KaRASiS yazdı:herkes biliyo nedenini fındık faresi o güccük boyunla laf uzatma bana derim bnmde canım sıkkın çok fena rencide olursunfuni15 yazdı:karasiscim çok cins bi lakp bulmamı istemiyorsan bu konuda bnle uğraşmayı bırak yanlış yazmamın nedeninide biliyosun=)
funi15 yazdı:snn canının sıkın olmadığı bi zamn mı var ve kullandığın kelimelre biraz daha dikkat et karasiscim:)KaRASiS yazdı:herkes biliyo nedenini fındık faresi o güccük boyunla laf uzatma bana derim bnmde canım sıkkın çok fena rencide olursunfuni15 yazdı:karasiscim çok cins bi lakp bulmamı istemiyorsan bu konuda bnle uğraşmayı bırak yanlış yazmamın nedeninide biliyosun=)
- Justerini
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Sifabasanx yazdı:Güle güle kardeşim oku yoksa üzülürsün:))
başarılar
Şifabasan // Şifabasanx
eyw apo..
Bu arada konumun içine etmeyin.. muhabbet ortamı yapcak başka bi yer bulun pls..
Güncellemiş oluosunuz boşa...
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
:mrgreen: 4 ay su gıbı gecer
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları