Bizim nicklerimizi kim aldı?
Re: Bizim nicklerimizi kim aldı?
Ben Karaköy açıldığı an Orti diye karakter aldım ertesi gün kendiliğinden yok oldu 
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Konuda herhangi bir soru veya öneri yok. Olan aklın sende kalsın mümkünse gün yüzüne çıkarmamanda fayda var. Sunucu açıldığı gibi Mahmut diye nick alacak halimiz yok denedik olmadı, farklı bir nick aldık. Buradaki problemin ana sebebi ihtimaller dahilinde benim veya başka oyuncuların nicklerini "birilerinin" alması değil. Sunucu temizlenirken muhtemelen bazı nickler bu sunucuda hala görünüyor. Keza popüler olmayan farklı nickleri de denedim ve yine alamadım. O nickleri başka birinin alma ihtimalini geç bilme ihtimali bile yok. Orti konuya göz atacak olursa bahsettiğim nickler muhtemelen yeni alınmadı. Bu sunucu kapanmadan yıllar önce vs ve er meydanı atmak için gelmiştim. O zamanlar 1 lvl olarak char açmıştım kimse almasın diye sebebi bu olabilir. Bu konu şu an olmasa da ilerleyen zamanlarda düzeltilmelidir. İsim değiştirme hakkı alıp bekleyeceğim.Bubyo yazdı: ↑02 Ağu 2024 08:22 Nick senin için önemliyse adama ulaşacaksın örnek veriyorum diyeceksin ki hocam karakteri silerseniz size 5000 tl veriyorum diyeceksiniz, o da silecek. bu kadar basit. bunun başka bi çözümü yok. Dedikleri gibi nickin patentini mi aldınız da böyle bir hak iddia ediyorsunuz, her şeyi geçtim Şerruh sizin uydurduğunuz bir şey de değil.
Konuyu açarken yazdığın şey ile şu an yazdığın şey birbirinden çok ayrı bir şey
Eğer biri aldıysa üzerinden konuşuldu bu kadar yorum. Ama şimdi de bir hata olduğunu ileri sürüyorsun. Neyse çok fazla tartışmayacağım her konuda siz haklı olun.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Üzgünüm Mahmut nickini ben aldımSeRRuh yazdı: ↑02 Ağu 2024 09:59Konuda herhangi bir soru veya öneri yok. Olan aklın sende kalsın mümkünse gün yüzüne çıkarmamanda fayda var. Sunucu açıldığı gibi Mahmut diye nick alacak halimiz yok denedik olmadı, farklı bir nick aldık. Buradaki problemin ana sebebi ihtimaller dahilinde benim veya başka oyuncuların nicklerini "birilerinin" alması değil. Sunucu temizlenirken muhtemelen bazı nickler bu sunucuda hala görünüyor. Keza popüler olmayan farklı nickleri de denedim ve yine alamadım. O nickleri başka birinin alma ihtimalini geç bilme ihtimali bile yok. Orti konuya göz atacak olursa bahsettiğim nickler muhtemelen yeni alınmadı. Bu sunucu kapanmadan yıllar önce vs ve er meydanı atmak için gelmiştim. O zamanlar 1 lvl olarak char açmıştım kimse almasın diye sebebi bu olabilir. Bu konu şu an olmasa da ilerleyen zamanlarda düzeltilmelidir. İsim değiştirme hakkı alıp bekleyeceğim.Bubyo yazdı: ↑02 Ağu 2024 08:22 Nick senin için önemliyse adama ulaşacaksın örnek veriyorum diyeceksin ki hocam karakteri silerseniz size 5000 tl veriyorum diyeceksiniz, o da silecek. bu kadar basit. bunun başka bi çözümü yok. Dedikleri gibi nickin patentini mi aldınız da böyle bir hak iddia ediyorsunuz, her şeyi geçtim Şerruh sizin uydurduğunuz bir şey de değil.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- erendmr05
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Mad Z
Dostum bizim yıllardır kullandığımız nicklerimizi de almışlar.Oyunda bizzat kendisiyle konuşuyorum ama nafile böyle yüzsüz insanlarla oynuyoruz işte…
Üstelik Orti ile bizzat konuştum bu konuyu yapcak birşey yok diyor gerçi adamda haklı ne diyeyim
Üstelik Orti ile bizzat konuştum bu konuyu yapcak birşey yok diyor gerçi adamda haklı ne diyeyim