Merhabalar,
Ben karakter olarak asosyal birisiyim. Mesela DC kanallarında birileri sesli sohbete gel dediğinde geriliyorum, bir bahane uyduruyorum. Birileriyle tanışmak, konuşmak, muhabbet etmek vücudumda olumsuz etkiler yaratıyor.
Bu nedenle 2007 den bu yana İKV oynamama rağmen bir kez bile ÇT bölgesine gitmedim. Birileriyle tanışmak, grup olmak, beraber hareket etmek beni mutsuz ediyor. Bu sorunu çözmek için sürekli ÇT görevleri yapılan karakterler satın aldım ve Karaköy'e girdim. Orada item düşürerek, maden kasarak ve ticaret yaparak üstümü tamamladım.
Şimdi de yeni sunucuda yine DC kanallarında ÇT görevi yapılmış karakter arıyorum Karaköy'e girebilmek için.
Bizim gibi asosyal adamlar neden bu oyunda ilerleyemiyor? Sıfırdan tek başıma tüm görevleri yapıp, karaköy bölgesine girip orada üstümü tamamlamak istiyorum. Bizim gibilerin oyunda barınma hakkı yok mu?
Bireysel Oyuncuların Hiç Bir Şey Yapamaması
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Bireysel Oyuncuların Hiç Bir Şey Yapamaması
Haklı bir isyan olduğunu düşünüyorum, WoW Retail bunu çok güzel bir şekilde çözdü. mmo-rpg oyunları elbette diğer oyuncularla iletişime geçtiğimiz ve yardımlaştığımız bir oyun türü fakat bunun zoraki ve görev usulü olması işin doğallığını öldürüyor. Günümüzde de çoğu mmo-rpg oyuncusunun ana şikayetlerinden bir tanesi bu, sadece İstanbul Kıyamet Vakti topluluğunda olan bir şey değil. Sizin gibi düşünen insan sayısı kesinlikle az değil, belki bunu ait olduğunuz lonca ile daha açık ve kendinizi olduğunuz gibi ifade ederek çözebilirsiniz. Ben çoğu insanın anlayışla karşılayacağını düşünüyorum
bir taraftan da bu tip platformları kendimizi törpülemek için kullanabiliriz 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Discord: Toutestalle
Tüm mmorpgleri oynadim, oynuyorum ve neredeyse hepsi malesef böyle. MMORPG zaten Dungeon And Dragons'dan türetilmiş bir tür olduğu için tamamen sosyal bir oyun tarzıdır. Singleplayer oyunlarda daha mutlu olabilirsin. Skyrim, Witcher tarzi RPG oyunlar bu tarza yakındır.
Umarım bu durumun üstüne giderek atlatırsın, insan sosyal bir varlıktır. O an yaşayacağın kötü etkileri düşünerek geri durmadan yüzleş, elbette bir süre sonra düşündüğün kadar zor olmadığını anlayarsın.
Umarım bu durumun üstüne giderek atlatırsın, insan sosyal bir varlıktır. O an yaşayacağın kötü etkileri düşünerek geri durmadan yüzleş, elbette bir süre sonra düşündüğün kadar zor olmadığını anlayarsın.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Birileriyle grup kurup fazla muhabbete girmeden grup bölgesi atabilirsin kardeşim tanışmana gerek yok böyle şeylerde. Aslında ben senin yerinde olsam bu huyumun tam tersini yaparim inadina hoslanmadigim seylerin uzerine yogunlasirim baska turlu acilamazsin.
Sosyallik-asosyallik olayına girmeyeceğim ama bu oyun tek başına oynayabileceğin bir oyun değil, başka oyunlara yönelmen gerek.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?