İstanbul Kıyamet Vakti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

kardeş yapamıyorsanız kapatın gidelim

Mesaj gönderen gilgalath »

Gelip bana kimse ya onlar gönüllü onlarda insan muamelesi çekmesin kardeşim. Sırf gönüllü diye biz eleştirmeyecekmiyiz Turktelekoma direkt şikayet maili yazalım gerekiyorsa komple tekrar değiştirsinler yönetim ekibini.
Bana gelip onlar gönüllü diyecekler var orti çok şey yaptı diyecekler var ne yaptı kardeş? 4 senedir olan bir bugu bile fixklemesi yıllar sürdü o yüzden kapatın bu oyunu ya da yapamıyorsanız çekilin türktelekom yerinize daha gönüllü olan kişileri koysun.
Siz fazla gönüllü değilsiniz sanırım bizlere iyi oyun oynatma konusunda. Dümdüz sunucu açtınız bu insanlar yine döndü geldi oynadı sizde iyice cıvıttınız ya ayıptır kapatın gidin kardeşim
Parsxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: kardeş yapamıyorsanız kapatın gidelim

Mesaj gönderen Parsxxx »

Bu kadar istemiyorsan oynamaya bilirsin zorlayan yok
Kullanıcı avatarı
osmandembele
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmandembele »

Parsxxx yazdı: 01 Ağu 2024 23:14 Bu kadar istemiyorsan oynamaya bilirsin zorlayan yok
dostum adam zaten oynayamamaktan yakınıyor :D oynama gitsin dencek durum yok neden öyle diyosun anlamadım
Parsxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Parsxxx »

Kimse sorunlar olmayacağının garantisini vermedi
Kullanıcı avatarı
steppenwolf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen steppenwolf »

gilgalath yazdı: 01 Ağu 2024 23:10 Gelip bana kimse ya onlar gönüllü onlarda insan muamelesi çekmesin kardeşim. Sırf gönüllü diye biz eleştirmeyecekmiyiz Turktelekoma direkt şikayet maili yazalım gerekiyorsa komple tekrar değiştirsinler yönetim ekibini.
Bana gelip onlar gönüllü diyecekler var orti çok şey yaptı diyecekler var ne yaptı kardeş? 4 senedir olan bir bugu bile fixklemesi yıllar sürdü o yüzden kapatın bu oyunu ya da yapamıyorsanız çekilin türktelekom yerinize daha gönüllü olan kişileri koysun.
Siz fazla gönüllü değilsiniz sanırım bizlere iyi oyun oynatma konusunda. Dümdüz sunucu açtınız bu insanlar yine döndü geldi oynadı sizde iyice cıvıttınız ya ayıptır kapatın gidin kardeşim
Karaköy sunucusu ilk birkaç gün lag ve sunucu çökmesinden dolayı geri bildirimler çok fazlaydı bunun için güncelleme yaptılar ve sunucu kapasitesini arttırdıklarını söylediler ama grup bölgesi için kesinlikle bir kapasite arttırımı yapılabiliyorsa yapılmalı.Zaten kesimi zor ve uğraştırıcıyken sürekli baştan başlamak baya can sıkıcı bir durum.İnşallah yakında bunun içinde bir düzenleme getirirler.
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Parsxxx yazdı: 01 Ağu 2024 23:14 Bu kadar istemiyorsan oynamaya bilirsin zorlayan yok
bunlarda bi tükenmedi tam primat yorumlar yapıyorlar bunun gibiler herşeyde var istemiyorsan yeme istemiyorsan yapma etme :) tam primat yorumu bazen düşünüyorum diyorum ki bunlar yöneticilerin yan hesapları falan. Milletvekili yeliz gibi
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen scorper »

gilgalath yazdı: 01 Ağu 2024 23:10 Gelip bana kimse ya onlar gönüllü onlarda insan muamelesi çekmesin kardeşim. Sırf gönüllü diye biz eleştirmeyecekmiyiz Turktelekoma direkt şikayet maili yazalım gerekiyorsa komple tekrar değiştirsinler yönetim ekibini.

Adam bence haklı kimse yanlış anlamasın kimsede buzamana kadar bu olayları durduramadılar şimdi sıfır sil baştan ikv ben ilk başta daha çıkmadan sunucu daha olmadan milyon tane öneri sundum sıkıntıların çok olacağını söyledim eminönünden çok daha masraflı bir sunucu kesinlikle bu 1 ikincisi kimsenin hevesini kırmıyorum saygılı bir şekilde hayırlı olsun diyorum bana diyorlar sen kopyacısın ne alaka ben oyunu bile oynayamıyorum iş hayatım vaktimden dolayı oyuna geri dönüş yeni heycan olması için imkanlar el veriyorsa kapalı bir grup bölgesi gelmesi lazım ve buradan karaköyün eksiklikleri olan takı setleri ve çift ma ve yeni gözlükler eklenmeli üretim olmamalı boslardan keserek aynı çt gibi setleri tamamlayalım buda çok zor düşsün oyuna destek için ise şans arttırıcı gelsin akçeyle alıp oyunumuza destek verelim böylelikle itemler bağlanacak ve alışverişte kimseye verilmeyecek ve kopya bile olsa bir şey yapan olmayacak. Böyle ne oldu peki? İşlenmiş gümüş rezaletiyle başladı biriside ejder asayı tık ürette reelde ne fiyat biçiyormuş saçma sapan piyasa oldu tek madene reelmi alacaksınız? Bu önerim yapıldığı takdirde zaten oyuna geri dönüş olacak kemik grup zaten devam edecek diğer türlü karaköyde kalabalıktan millet slot maden vs vs her gün olay olacak tamamen masraf
umutirakerrr
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen umutirakerrr »

Herkesi memnun etmek imkansiz. Ama emin olun buyuk bir cogunluk memnun suanda. Problemler var mi? Var,zaten kimse olmayqcagini soylemedi. Zaten bu sunucu da ekip tarafindan acilmadi, oyuncular istiyor diye acildi. Bazi seyler olur bazilari olmaz, biraz anlayis lazim. Ben islenmis gumusun akceyle satilmasinin yanlis oldugunu soyledim, zincir buyucusu firlatmanin sorun cozmeyecegini soyledim, asil problemlerin sunucu kaynakli olmasi gerektigini her yerde belirttim. Oyuna olabildigince az mudahale edilmeli ve sunucu kapasitesi arttirilip/guncellemeler yapilmali.
Bunlarin sonucunda bir cok konuda ellerinden geleni yaptilar, bazisinda hic yapamayacaklar. Herkesi ayni anda memnun etmek imkansiz. Ama bencil bir tavirla, yapamiyosaniz kapatin gidelim deme hakkiniz yok, cunku bir elestri degil bu. Elestri boyle olmaz. Arguman yok, fikir yok, neye kizdigini bile bilmiyoruz. Ve ben kapatin gidin seklinde dusunmuyorum asla. Bu oyuna 17 yildir emek vermis biri olarak, ciddi de akce alan biri olarak hakkim var diye dusunuyorum. Yorum yaparken yapıcı olun. Yıkıcı olacaksanız evet oynamayın. Hoşunuza gitmeyen birsey oldu mu hemen yangın yapmayın. İzin vermeyiz, yedirmeyiz yani haberiniz ola. Siz daha azsınız.
JoEsMoEe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Karaköy Sunucusu

Mesaj gönderen JoEsMoEe »

sunucu mu çöktü acaba yarım saattir giriş yapamıyoruz ? düzeltme ne zaman yapılacak.
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Karaköy Sunucusu

bende giremiyorum ama sunucu kalabalık gözüküyor ilginç
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön