Karaköy'e Girenlerin Piyasayı Bitirmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Karaköy'e Girenlerin Piyasayı Bitirmesi

Mesaj gönderen yeCs »

Malum millet sığınak hol çt deneyeyim derken 55 lvl oluyorlar. Karaköy'e girebilen ufak bir azınlık var şu an.

Bu adamlar bomboş haritada istedikleri gibi maden topluyorlar, hasarlı düşmeyen çift efsunlu itemleri alıyorlar. Eö bölgesinde satıyorlar.

Dc satış gruplarında buz + kritikli, elektrik + kritikli malzemesi oldukça basit olan sarı itemler 250 r'den satılmaya başlandı bile.

Bu adamlar hakettiler bir şey demiyorum ama piyasa tamamen tekele döndü. İçeri giren adamlar bomboş fareadamlarda dolaşıp düşen itemleri dehşet paraya dışarıya satıyorlar. Dışarıdaki itemler değersiz kalıyor.

Buna bir çözüm bulmak gerekmez mi?
Resim
Kullanıcı avatarı
akif99
İskele Babası
İskele Babası

Re: Karaköy'e Girenlerin Piyasayı Bitirmesi

Mesaj gönderen akif99 »

Karaköye ilk girenlerin daha giremeyenlere göre güçlü olması zaten olağan bir şey ki, görev zorunluluğu kaldırılsın herkes karaköye mi doluşsun ':) yavaş yavaş karaköye giren sayısı arttıkça her şey rayına iyice oturacaktır
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Yeni sunucunun açılacağı ilk günden beri heryere yazdım bu tür sıkıntılar olacağı aşikardı. Oyunun daha uzun ömürlü olması için bir kaç temel şeyi değiştirip bu oyun daha uzun soluklu ve daha dengeli olabilirdi. Çok yazık oldu sunucuya insanların emeklerine Karaköy bölgesine girenlere asla lafım yok emeklerine sağlık hatta adamlar yaptılar başardılar ama işte oyunun tek bölgeye odaklı olması herkesi şimdi itemlere real paradan satma fırsatı doğdu. Adamlar orda düşürsünler burada satsınlar. İşte asıl sorunun ne olduğunu kimse anlamıyor ve özellikle yönetim ekibi. Oyuncuların çoğunluğu bırakan oyuncular diğer kısmıda artık full karakterlerden, dibe vurmuş ticaret sisteminden kopyalardan bıkmış insanlar. Oyuncular olarak tamamen hatalı mantıksız bir oyunda oynuyoruz. Hangi oyunda oyuncular level almak istemez. 54 level olmama bir şey kalmamış hala item düşürmeye çalışıyoruz. İtemleri düşürene kadarda zaten düşüreceğimiz eşyaların hasarları düşük olarak giyiyor olacağız. Şimdi oyuncuların Karaköy itemlerini tabiki almak isticek çünkü çok mantıksız mantıksız bir oyun düzenin içinde oyuncular ilerlemek isteyecek. Arkadaş grubumuzda defalarca bizde oyun hakkında şı durumu sorguluyoruz bu oyunda ne varda ısrarla oynuyoruz bu kadar mantıksızlığa rağmen oynamak istiyoruz işte bizde bunu çözemedik. Ortiye söylediğimde hasarların düşürülmemesi önerisini niye eski eşyaları kullanmak isteceksiniz demişti işte Karaköy bölgesinden insanlar bize item satmaya çalışmasın diye üzerimizdeki itemlerle oynamaya devam edelim diye ahh ahh..
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Öne geçen hakkını alır.
Resim
Kullanıcı avatarı
wanxhelsing
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen wanxhelsing »

oyunu daha aşama aşama devreye sokacak vasıfta kişi yok şirkette. o şöyle olsaydı bu böyle olsaydı diye kendinizi yırtmanıza gerek yok. yapabilseler bu sunucu çıkmadan önce doğru düzgün plan yapar ve öyle sunarlardı. denetleyen yok nasıl olsa.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Hasarınız düşüyor diye boss kesmeyecek misiniz arkadaşlar. Karaköye giren arkadaşlar gaffarı güneş asa ile kestiler ve halen kesiyorlar yapan yapıyor tebrik etmek lazım .

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

yeCs yazdı: 01 Ağu 2024 18:10 Malum millet sığınak hol çt deneyeyim derken 55 lvl oluyorlar. Karaköy'e girebilen ufak bir azınlık var şu an.

Bu adamlar bomboş haritada istedikleri gibi maden topluyorlar, hasarlı düşmeyen çift efsunlu itemleri alıyorlar. Eö bölgesinde satıyorlar.

Dc satış gruplarında buz + kritikli, elektrik + kritikli malzemesi oldukça basit olan sarı itemler 250 r'den satılmaya başlandı bile.

Bu adamlar hakettiler bir şey demiyorum ama piyasa tamamen tekele döndü. İçeri giren adamlar bomboş fareadamlarda dolaşıp düşen itemleri dehşet paraya dışarıya satıyorlar. Dışarıdaki itemler değersiz kalıyor.

Buna bir çözüm bulmak gerekmez mi?

Dayı saçmalık işte eminönünden farklı kaldımı sence iddaya göre adam tık üret kadim satıyormuş reelde kaç paraya yeni sunucuda ful masraf cabası ne zevk verecek aga bana burda eminönüne devamsss ha getirirsin ikv dükkana ürün kendim alırım üretirim daha iyi oyun kazansın oyunum kazansın?
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Bugün alaska üfürükçü eldiven reçetesi üretip 200'den seri satış yapan bir arkadaş gördüm. Rahat 10 kişiye sattı sadece bugün.
Resim
Kullanıcı avatarı
makale34
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen makale34 »

Unutmaki bu bir oyun ve hepimiz eşit başladık

Gaffarı kesip kk girenler bir başarıdır bu yüzden adamlar şöyle böyle diyemezsin

girip kendin kesebilirsin sana kesme diyen yok
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Dofians »

Dostum yöneticilerin buna nasıl bir çözüm bulmasını bekliyorsun açsınlar herkes Karaköy'e mi girsin? E ne anlamı kaldı o zaman yeni sunucunun? Git Eminönü'de oyna hem rahat rahat maden de bulursun. Adamlar forumda başlık açmak yerine bu yoklukta, zorlukta Gaffar kesmişler. Yaptıkları şey doğru demiyorum ama zaten satan zorla mı satıyor? Almasın o zaman kimse, zaten değmez 1 ay sonra rahatlıkla ulaşabileceğin eşyalara 250r vermek. Kimse kimseyi zorlamıyor, fırsatçılık yapıyorlarsa satın almayın. Yönetim ne yapacak tek tek takip mi edecek kim kime ne verdi ne aldı diye?
Since 2008

“Genel Etkileşim” sayfasına dön