GRUP BÖLGELERİNE GİRMEK İÇİN AKÇE İLE İKSİR ALMA ZORUNLULUĞU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
İbnisina
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Karaköy

GRUP BÖLGELERİNE GİRMEK İÇİN AKÇE İLE İKSİR ALMA ZORUNLULUĞU

Mesaj gönderen İbnisina »

Grup bölgelerine her girişte akçe ile iksir almamız gerekiyor. Oyunun çöktüğü zamanlarda iksirler çöpe gidiyor ve her seferinde akçe ile iksir almak herkes için büyük bir sıkıntı olmaktadır. Oyun parası ile de almak isteyenler alabilmelidir. Bunun için düzenleme yapılmasını yönetimden istiyoruz. Eğer bu düzenleme uygun görülmüyor ise en azından Karaköy sunucusunda bir miktar devam etmelidir. Tamamen devam etmesi de oyunda çeşitlilik açısından önemlidir diye düşünüyorum.
Pasaxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Discord: Toutestalle

Re: GRUP BÖLGELERİNE GİRMEK İÇİN AKÇE İLE İKSİR ALMA ZORUNLULUĞU

Mesaj gönderen Pasaxkurt »

Ortinin "Biz taş mı yiyelim" diye yazıp yazıp sildiğine eminim ama kanıtlayamam
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Pasaxkurt yazdı: 30 Tem 2024 19:00 Ortinin "Biz taş mı yiyelim" diye yazıp yazıp sildiğine eminim ama kanıtlayamam
🤣🤣
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Yoo akçe ile almak zorunda değilsiniz. Kafanızı çalıştırırsanız. 10 tane çamur topluyorum 5 tane kangalla takaslıyorum. Mis gibi ticaret. He benim vaktim yok ben onunla mı uğraşıcam diyorsan, o zaman akçe ile çekmeye bir sitem yerine teşekkür etmeniz gerekir. Ayrıca oyun parası ile satılmasına karşıyız çünkü bu işten ticaret yapan onlarca oyuncu var.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
İbnisina
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen İbnisina »

Bubyo yazdı: 30 Tem 2024 23:04 Yoo akçe ile almak zorunda değilsiniz. Kafanızı çalıştırırsanız. 10 tane çamur topluyorum 5 tane kangalla takaslıyorum. Mis gibi ticaret. He benim vaktim yok ben onunla mı uğraşıcam diyorsan, o zaman akçe ile çekmeye bir sitem yerine teşekkür etmeniz gerekir. Ayrıca oyun parası ile satılmasına karşıyız çünkü bu işten ticaret yapan onlarca oyuncu var.
Oyun parası ile yapılmasına karşıyız ticaret yapan var diyorsun akçe ile satılması oyun içi ticareti engellemiyor mu? İşinize gelen tarafı alıyor işinize gelmeyen tarafı almıyorsunuz. Bizde oyuna dün başlamadık kafamız en az senin kadar çalışıyor merak etme. Oyuna destek konusunda herkes elinden gelen desteği zaten veriyor. Ticaret ve takas ile bir şeyler yapılacağını bizde biliyoruz ama Karaköy yeni sunucu olduğu için oyun daha oturmadı bundan dolayı sıkıntılar olmakta.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

İbnisina yazdı: 31 Tem 2024 10:56
Bubyo yazdı: 30 Tem 2024 23:04 Yoo akçe ile almak zorunda değilsiniz. Kafanızı çalıştırırsanız. 10 tane çamur topluyorum 5 tane kangalla takaslıyorum. Mis gibi ticaret. He benim vaktim yok ben onunla mı uğraşıcam diyorsan, o zaman akçe ile çekmeye bir sitem yerine teşekkür etmeniz gerekir. Ayrıca oyun parası ile satılmasına karşıyız çünkü bu işten ticaret yapan onlarca oyuncu var.
Oyun parası ile yapılmasına karşıyız ticaret yapan var diyorsun akçe ile satılması oyun içi ticareti engellemiyor mu? İşinize gelen tarafı alıyor işinize gelmeyen tarafı almıyorsunuz. Bizde oyuna dün başlamadık kafamız en az senin kadar çalışıyor merak etme. Oyuna destek konusunda herkes elinden gelen desteği zaten veriyor. Ticaret ve takas ile bir şeyler yapılacağını bizde biliyoruz ama Karaköy yeni sunucu olduğu için oyun daha oturmadı bundan dolayı sıkıntılar olmakta.
Akçe ile satılmasına da karşıyım
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Burada yönetimin eksikliği var bence. Yeni sunucu açılmış ve sıfır etkinlik var. İşlenmiş gümüş, zincir büyücüsü felan yardımlar hoş ama bu kadar kalabalık var iken her gün 1 2 etkinlik yapılmalı. Ödül olarak iksir felan dağıt aktiflik olsun.

Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön