Karaköy Sunucusu Funditorres set
Karaköy Sunucusu Funditorres set
2 Kenan 1 junon ile Funditorres'leri fulledim. Acayip bir şans ile. İlk fulleyen olabilir miyim acaba 

Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karaköy Sunucusu Funditorres set
aslannn sınıftaşım bee, hayırlı olsun. o sete bir ashap-ı keyf ne giderdi bee : )).
Maden çekme işi beni çok sıkıyor yaaCankurtarann yazdı: ↑30 Tem 2024 22:25 aslannn sınıftaşım bee, hayırlı olsun. o sete bir ashap-ı keyf ne giderdi bee : )).
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
hayırlı olsun. biz de bronz başında 100 kişi bekliyoruz. ilk gün oyuna girenler rahatladı. şuanda diğer görevlerde yığılma var adamlar bronz için 1 m istiyor. inanılmaz.
Hocam kolay gelsin harbiden oralar tam bir kaos. Bu ortamda kim kimden ne koparabilirse onun peşinde. Mesela ben de 10 çamur toplayıp 5 tane iksir alıyorumadimihatirla yazdı: ↑30 Tem 2024 22:58 hayırlı olsun. biz de bronz başında 100 kişi bekliyoruz. ilk gün oyuna girenler rahatladı. şuanda diğer görevlerde yığılma var adamlar bronz için 1 m istiyor. inanılmaz.
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?