Karaköy Sunucusu Funditorres set

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Karaköy Sunucusu Funditorres set

Mesaj gönderen Bubyo »

2 Kenan 1 junon ile Funditorres'leri fulledim. Acayip bir şans ile. İlk fulleyen olabilir miyim acaba :D

Resim
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Karaköy Sunucusu Funditorres set

Mesaj gönderen Cankurtarann »

aslannn sınıftaşım bee, hayırlı olsun. o sete bir ashap-ı keyf ne giderdi bee : )).
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Bubyo »

Cankurtarann yazdı: 30 Tem 2024 22:25 aslannn sınıftaşım bee, hayırlı olsun. o sete bir ashap-ı keyf ne giderdi bee : )).
Maden çekme işi beni çok sıkıyor yaa :( ama harbiden eski günlerdeki gibi bu sete ashab-ı keyf yakışırdı B-)
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adimihatirla »

hayırlı olsun. biz de bronz başında 100 kişi bekliyoruz. ilk gün oyuna girenler rahatladı. şuanda diğer görevlerde yığılma var adamlar bronz için 1 m istiyor. inanılmaz.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Bubyo »

adimihatirla yazdı: 30 Tem 2024 22:58 hayırlı olsun. biz de bronz başında 100 kişi bekliyoruz. ilk gün oyuna girenler rahatladı. şuanda diğer görevlerde yığılma var adamlar bronz için 1 m istiyor. inanılmaz.
Hocam kolay gelsin harbiden oralar tam bir kaos. Bu ortamda kim kimden ne koparabilirse onun peşinde. Mesela ben de 10 çamur toplayıp 5 tane iksir alıyorum :D

Mutluluk neydi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön