Market önerisi!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
momocoban
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Market önerisi!

Mesaj gönderen momocoban »

Madem ki sunucuya plus ile giriliyor, madem ki islenmis gumusu akçe ile alabiliyoruz, bu demektir ki oyun paye to win oldu. Bu apacik ortada.

O zaman tilsimlari, gozlukleri, uretimlerde kullanilan butun madenleri markete koyun. Parasi olan alsin. Neden ugrasiyoruz?
umutirakerrr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: Market önerisi!

Mesaj gönderen umutirakerrr »

Sunucuya bazen plus ile bile girilmiyor. Dava açsam kazanırım yani, plus paket alırsan beklemeden oyuna girersin denilen yerde istediğim sunucuya şubat 2025'e kadar plusum olmasına rağmen bazen giremiyorum. Çok enteresan. Ayrıyetten oyuna bu minvalde bir müdahale kesnlikle kabul edilemez. Yarış başladıktan sonra kural mı değişirmiş. Kaldı ki değişen kuralın tek bir kişiye dahi yararı yok. Dün gümüş görevi için şikayet edenler bugün zincir büyücüsü için şikayet ediyor. Eleştirinize katılıyorum. Eğer pay to win olursa da yanlış anlaşılma olmasın, alamayacağım item, dizemeyeceğim karakter yok. Ama böyle kararlar(!) veren bir oyun için değer mi? Sanmam.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen scorper »

momocoban yazdı: 28 Tem 2024 13:51 Madem ki sunucuya plus ile giriliyor, madem ki islenmis gumusu akçe ile alabiliyoruz, bu demektir ki oyun paye to win oldu. Bu apacik ortada.

O zaman tilsimlari, gozlukleri, uretimlerde kullanilan butun madenleri markete koyun. Parasi olan alsin. Neden ugrasiyoruz?

Yeni sunucu daha açılmadan çok öneri sundum beni dinlemediler ben hiç oyuna girmiyorum bile bence ikv dükkan önerisi mantıklı bir öneri oyun zaten görüldüğü gibi zor atıp duruyor maden çekmek mümkün değil sıfırdan sil baştan ikv olmuyormuş gördük ilerde ne olacak bir madenin başında 50 60 kişi sabahlayacakmı kardeşim ikv oyuncuları yaşça büyüdü adam işinden gelince binbir zahmet maden başında bekleyecekmi oyuncular tek bir tane saçma madene reel fiyatmı biçecek onun gerine getirin kardeşim parası olan alsın oyuna desteğini göstersin ilerdede yaparsınız kapalı bir grup bölgesi oda zor olur bos kestikçe item düşürelim hala önerimin arkasındayım
Kullanıcı avatarı
osmandembele
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen osmandembele »

Sence oyunun p2w olması akçeyle işlenmiş gümüş almaya mı bağlıydı? Oyun başından beri p2w sen o silah yükseltmeyi, artırıcıları, pasaport almaları ney sanıyordun dostum? Zaten oyun başından beri plus paket alanlara ayrıcalık veriyordu bundan dolayı p2w diyoruz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön