Sebepsiz yere 3 gün sus cezası
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
Sebepsiz yere 3 gün sus cezası
Oyun cuma günü 12.00 açılacak dediniz oyuna 09.00 bir sürü oyuncu giriş yaptı kastı. gümüş görevinin sıkıntı olacağını oyun başınca belirttik maden arttırıcı çekip saatlerce uğraştık bitirdik dedik demirciye akçe ile koydunuz vaktimize de paramız da yazık oldu sonrasında zincir büyücü görevinde saat 18.00 sabah 06.47 kadar macrosuz savaşçı olarak görev yapmaya çalıştım saat 06.00 oyun bakıma girdikten sonra topluluk arasında görevi macrosuz bir şekilde elle yapmaya çalışırken bana ordaki 1 2 kişi macro macro diye laf attı bende ban yememek için arkadaşlara genelden açıklama yaptım ve yaptım açıklama şuydu kafanızı çalıştırın macro olsam saat 18.30dan sabah 06.30 kadar burda ne işim var diye cevap verdim ki bir ka arkadaşda orda sabaha kada benleydi şahit olabilireler ne bir küfür ettim ne sözlü bir tartışmaya girdim zaten ben en eski oyuncularından biriyim en sevmedim şey susturulmak biri şikayet etmiş ve bana 3 gün sus verdiniz şimdi soruyorum size macrocular afk bırakılan charlara yaptırım uygulanmıyor ve ben demedim birşey yüzünden sebepsiz yere 3 gün sus yiyorum siz şimdi ss göstermiyoruz yasalar gereği ast üst hiyerarşi var dieyceksiniz gören bildirmiştir olmuştur kayıtlıdır diyceksiniz kesin biliyorum ama abi o alt dediniz arkadaşlar bunu şikayet ettik macro bu yada vs sus atalım şu bu diyip üstü ve tanıdını gaza getirip bizi susturamazlar bunlar olmadı çünki hiç yaşamadık yetkili altları hiç telefonla mesala şuna sus şunu ban yap denmedi bbunlar yapılmadı bedavaya 3 gün sus yedim ss görmek istiyorum madem kanıtlansın yasalarsa bizde biliyoruz cimerde dahi gerekirse isim saklanarak göstteriliyor ve söyleniyor sizin sisteminiz T.C daha büyükse ve cimerden bile kaliteliyse o zaman bi lafım yok tabi
rica ediyorum 3 gündür yeterince madur oldum zaten aylardır bekleyip birde bu sus hiç olmadı