IKV'yı satın almak istiyorum
IKV'yı satın almak istiyorum
Merhaba arkadaşlar miras yoluyla ailemden 2 adet daire kalmıştı. Bu gün bunların satışları gerçekleşti. Elime geçen para yaklaşık 6.5 milyon TL civarında. Bu para ile yatırım yapacak bir yer bulamadım. Sıfırdan oyun geliştirme işine girilse bu para mobile oyun şirketi için bile yetersiz yani açılır ama bir sene anca idare eder işin sonunda iflas etmekte var. Parayı riske atmak istemiyorum o yüzden hali hazırda bir oyun satın almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi geçen aylarda Rakion tekrar açıldı başka bir firma tarafından ülkemizde. O dönemler rakionun yayıncılık hakları için uğraştım ama umduğum gibi olmadı. 6 milyon tlye IKV'yi satın almak istiyorum sizce bu paraya satarlar mı?
Re: IKV'yı satın almak istiyorum
Alırsan şayet mevlüt abiye geri verFuture745 yazdı: ↑27 Tem 2024 18:20 Merhaba arkadaşlar miras yoluyla ailemden 2 adet daire kalmıştı. Bu gün bunların satışları gerçekleşti. Elime geçen para yaklaşık 6.5 milyon TL civarında. Bu para ile yatırım yapacak bir yer bulamadım. Sıfırdan oyun geliştirme işine girilse bu para mobile oyun şirketi için bile yetersiz yani açılır ama bir sene anca idare eder işin sonunda iflas etmekte var. Parayı riske atmak istemiyorum o yüzden hali hazırda bir oyun satın almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi geçen aylarda Rakion tekrar açıldı başka bir firma tarafından ülkemizde. O dönemler rakionun yayıncılık hakları için uğraştım ama umduğum gibi olmadı. 6 milyon tlye IKV'yi satın almak istiyorum sizce bu paraya satarlar mı?
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Şimdiden hayırlı olsun böyle bir şey olursa güzel olur 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
bir daha satsın diye mi?scorper yazdı: ↑27 Tem 2024 18:59Alırsan şayet mevlüt abiye geri verFuture745 yazdı: ↑27 Tem 2024 18:20 Merhaba arkadaşlar miras yoluyla ailemden 2 adet daire kalmıştı. Bu gün bunların satışları gerçekleşti. Elime geçen para yaklaşık 6.5 milyon TL civarında. Bu para ile yatırım yapacak bir yer bulamadım. Sıfırdan oyun geliştirme işine girilse bu para mobile oyun şirketi için bile yetersiz yani açılır ama bir sene anca idare eder işin sonunda iflas etmekte var. Parayı riske atmak istemiyorum o yüzden hali hazırda bir oyun satın almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi geçen aylarda Rakion tekrar açıldı başka bir firma tarafından ülkemizde. O dönemler rakionun yayıncılık hakları için uğraştım ama umduğum gibi olmadı. 6 milyon tlye IKV'yi satın almak istiyorum sizce bu paraya satarlar mı?![]()
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Güzel düşünce ama sadece yeni sunucu için eğer düşündükleri gibi giderse akçeden gelcek para miktarının yanında senin 6 milyon TL hiç kalır gibi 
Zamanında büyük dolarla alınmıştı 100 bin dolar gibi bir şeydi
ilk hafta yaptığı satış +1M'dur.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bence satın almak mümkündür fakat doğru kişilerle iletişime geçmen, doğru bağlantılar kurman lazım.
Onun dışında fiyatta bir şekilde anlaşırsınız. Ben çok da astronomik rakamlar isteyeceklerini düşünmem şahsen. 150-200 bin dolara halledebilirsin.
Onun dışında fiyatta bir şekilde anlaşırsınız. Ben çok da astronomik rakamlar isteyeceklerini düşünmem şahsen. 150-200 bin dolara halledebilirsin.
Manevi değerli Maddi değerinden yüksek