İkv'ye Neden Başladınız ?
Re: İkv'ye Neden Başladınız ?
Bana kuzen tavsiye etmişti.Oynadım sonrada bırakamadım iste
- rmznbztmr02
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İnternet cafede bi abi vardı online oyun hastasıydı indirmişti ondan görüpte basladım basladığım zaman oyun henüz 15 günlüktü
2 haftada 12 lvl yapmıstım ama cafede ilk 25 lvl(ozaman en yüksek lvl sınırı) ben olmustum ertesi günde carlar silinnmişti

ALAYINA LODOS,İNADINA LODOS,ÖLÜMÜNE LODOS...!!!
MaHlLaSı=Gergerlee
KLaNI=LODOS!!
SInIFı=SAVAŞÇI..

MaHlLaSı=Gergerlee
KLaNI=LODOS!!
SInIFı=SAVAŞÇI..

- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Şu anda askerde olan kardeşim tavsiye etti.İyiki de etti.
Alpaslan
Alpaslan
- Emirihares
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
grafik hocasıyla bişe tartışıyoduk bana Türk yapımı bir oyun söylemişti aslında mmo oyun hiç sevmezdim hiçde oynamışlığım yoktu,bilgimde fakat oyun senaryosu hazırlamak model çizmek hoşuma giderdi işe Türk eli deydiğini öğrenince bakmak istedim kendimizin yaptığı oyuna... merakla eve gittim araştırdım mynet çatısı altında bir oyn gördm başladım 2 gün eminönü yeni camisini bulmaya çalıştım
ama İkv değilmiş sonradan sitenin adresini verdi incelemeye girdm işte 2.5 yıldan fazla oldu hala oynuyorum sadece bir oyuncu olmak değil oyunun gelişmesinede katkıda bulunmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
Emirihares
u l t r A s l a n
since 2007
u l t r A s l a n
since 2007
arkadas ınette dolasırken bulmus gelmıs ole basladık 3 kısı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
2 delikanlı tv de bir programa konuktu. 2006 yılıydı tahminim. İlk Türk oyunu filan derken dikkatimi çekti. Oyun Türk ben Türk hadi bakalım dedik. Türk oyununa destekti amaç.
neslos
neslos
- ErEgLiKuRdU
- İskele Babası
walla ben de TÜRK yapımı dıye basladım ama cogu arkdaş ın da dedıgı gıbı en guzel gunleri BETA ydı
twalker IItwalkerII IıItwalkerIıI ErEgLıKuRdU ErEgLıEfEsİ
twalker IItwalkerII IıItwalkerIıI ErEgLıKuRdU ErEgLıEfEsİ
Sanat İçin Soyunana Alkış Tutan Eller Neden Dini İçin Giyinene Zülmeder...
ErEgLiKuRdU & ErEgLiEfEsİ & IceCube
ErEgLiKuRdU & ErEgLiEfEsİ & IceCube
- IxMehmetcikxI
- Cin Avcısı
- Lonca: Return OfThe Kings
İlk Başladıgımda Cansıkıtısı idi . Sonrada oyunda çevre olunca bagımlılık yaptı bazen kavgalar oluyo ama gereksiz
oyuna başlama amacım ilkten sitres atmaktı ..
-Siyah, Artık en temiz renk!
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Merhaba..
Arkadaşlar benim ikv ye başlama maceram 3 yıl önce can sıkıntısından başladı boş boş internet başında gezerken maillerimin içinde ikv ile ilgili bir mail vardı ve dur bi bakıyım dedim ve hoşuma gitti sonra beraberimde çok oyuncu geldi tüm arkadaşlarım nerdeyse oyunda idi ve hala sıkılmadan ilk günkü heyecanımla devam ediyorum.
Arkadaşlar benim ikv ye başlama maceram 3 yıl önce can sıkıntısından başladı boş boş internet başında gezerken maillerimin içinde ikv ile ilgili bir mail vardı ve dur bi bakıyım dedim ve hoşuma gitti sonra beraberimde çok oyuncu geldi tüm arkadaşlarım nerdeyse oyunda idi ve hala sıkılmadan ilk günkü heyecanımla devam ediyorum.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

- Captainpsycho
- İskele Babası
Bundan 3 Sene Önceydi;
Sitelerden Demo OyunLar inDiriYor HoşuMa qiDenLeri Cd Satan YerLerDen aLıoRdum. Bi Sitede İstanbuL Kıyamet vakti Yazıodu Bi aDam eLinde Kurt Başı Tutuodu o Adamın Adı İsmetti xD iŞte SonRa iNdiRdim BaktM onLine Oyun TakıLdım 1 ay faLan... Snra Braktım Sonra TekRar BaşLadım SonRa BraKtm TekRar BaşLadıM SonRa o HariKa inSanLa TanıŞtım xD İsmi Darkclout(Bilal abeeem) GarDaşıM Diye BağRına Bastı Beni Hakkı ÖdenMez xD İşte BaşTa biLaL aBim oLmak ÜzeRe Diğer DostLarım İçin oYnuYoruM İkv Yi
Sitelerden Demo OyunLar inDiriYor HoşuMa qiDenLeri Cd Satan YerLerDen aLıoRdum. Bi Sitede İstanbuL Kıyamet vakti Yazıodu Bi aDam eLinde Kurt Başı Tutuodu o Adamın Adı İsmetti xD iŞte SonRa iNdiRdim BaktM onLine Oyun TakıLdım 1 ay faLan... Snra Braktım Sonra TekRar BaşLadım SonRa BraKtm TekRar BaşLadıM SonRa o HariKa inSanLa TanıŞtım xD İsmi Darkclout(Bilal abeeem) GarDaşıM Diye BağRına Bastı Beni Hakkı ÖdenMez xD İşte BaşTa biLaL aBim oLmak ÜzeRe Diğer DostLarım İçin oYnuYoruM İkv Yi
Ömer Kürşat Sel