İkv dükkan öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

İkv dükkan öneri

Mesaj gönderen scorper »

Saygıdeğer yöneticiler senelerce sürecek bir iş bu bence bazı tılsımlar zor madenler itemler vs akçe karşılığı ikv dükkanda satılsa fena olmazmı hem ikv desteğimizide vermiş oluruz?

Çünkü ikv oyuncularının yaşı artık büyüdü herkes iş güç hayatında adam işten gelince 30 kişinin başında maden çektiğinimi bekleyecek üstelik 2 kasada çok az ikv dükkana çok ürün gelmesi lazım kolay olsun demiyoruz ama oyun harbiden çok zaman alacak bana göre size görede öyle değilmi herkes iş güç hayatında

Oyuncular kazanacağına ikv dükkana harcayalım ikv kazansın??

Sadece bir fikir saygılar
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İkv dükkan öneri

Mesaj gönderen ZIPKIN »

oyunun sorunu bu mu gerçekten sence? bu oyun prime dönemini 39 seviye zamanında ve derindeki sır eklentisinin ilk çıktığı zamanlarda(grup bölgeleri denen garabetin olmadığı, savaşçıların tüm gruba sakınma açabildiği dönem.) yaşadı. o zamanlar oyun mevcut halinden çok daha zordu. bosstan şaheser nadide item alma diye bir olay yoktu. ona rağmen oyun çok fazla oynanıyordu çünkü oyunda ÇEŞİTLİLİK vardı. oyundaki herkes eldiveninden ayakkabısına, zırhından silahına kadar aynı itemi(çemberlitaşla başlayan saçmalık) kullanmıyordu.

sorunu çok yanlış yerde aradığını düşünüyorum şahsen.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

ZIPKIN yazdı: 26 Tem 2024 14:29 oyunun sorunu bu mu gerçekten sence? bu oyun prime dönemini 39 seviye zamanında ve derindeki sır eklentisinin ilk çıktığı zamanlarda(grup bölgeleri denen garabetin olmadığı, savaşçıların tüm gruba sakınma açabildiği dönem.) yaşadı. o zamanlar oyun mevcut halinden çok daha zordu. bosstan şaheser nadide item alma diye bir olay yoktu. ona rağmen oyun çok fazla oynanıyordu çünkü oyunda ÇEŞİTLİLİK vardı. oyundaki herkes eldiveninden ayakkabısına, zırhından silahına kadar aynı itemi(çemberlitaşla başlayan saçmalık) kullanmıyordu.

sorunu çok yanlış yerde aradığını düşünüyorum şahsen.
Kanka bu kalabalıkta nasıl çekilcek
Kullanıcı avatarı
qwewwerr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qwewwerr »

Ozaman oynanabilecek sunucu sayısı bir değildi. Ben arkadaşa katılıyorum para işlenmiş gümüş için 100 tl ceken fırsatçılar yerine oyuna gider ve belki bir faydası dokunur.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

qwewwerr yazdı: 26 Tem 2024 14:54 Ozaman oynanabilecek sunucu sayısı bir değildi. Ben arkadaşa katılıyorum para işlenmiş gümüş için 100 tl ceken fırsatçılar yerine oyuna gider ve belki bir faydası dokunur.
Allah razı olsun sonunda bana katılan biri aynen kankam ya oyuncular kazanacağına böyle olaylar karaköyde kim bilir neler olacak bende diyorumki sayın gm orti kim varsa görün mesajımı dükkana ne varsa doldurun akçeyle söz desteğimizi göstereceğiz kazanan siz olacaksınız ikv olacak haksızsam eyvallah başım üstüne özürlerimi şimdiden dilerim.......
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Adam haklı.

İşlenmiş gümüşe 100 lira istemek nedir ya? Tıkandık kaldık @Orti. Maden yenilenmesi de çok uzun çekemiyoruz. Kısa süreliğine de olsa işlenmiş gümüşü hiç değilse akçe ile alabilelim.

Elin fırsatçısına vereceğimize oyunumuza veririz, oyun kazanır.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

BLITZKRIEG yazdı: 26 Tem 2024 15:36 Adam haklı.

İşlenmiş gümüşe 100 lira istemek nedir ya? Tıkandık kaldık @Orti. Maden yenilenmesi de çok uzun çekemiyoruz. Kısa süreliğine de olsa işlenmiş gümüşü hiç değilse akçe ile alabilelim.

Bencede fırsatçılar kazanacağına ikv dükkana koyun söz akçeyle alacam oyun ekonomisinede yarar bu sadece iş gümüş için değil tılsımdır karaköy madenidir vs vs itemdir ne gerekliyse koyun abi alalım akçeyle madem emekle parayla olacak böyle olsun inanın ikv dükkan kazanır. Diğer sunucularda çakallar çok kazandı bu sunucudada ikv kazansın??
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

BLITZKRIEG yazdı: 26 Tem 2024 15:36 Adam haklı.

3 işlenmiş gümüşe neler neler istiyorlar ilerisini siz düşünün

“Genel Etkileşim” sayfasına dön