Herkese Merhaba
Karaköy sunucusunun açılış saati 12:00 olarak belirlenmiş. Bu saatin 20:00 olarak değişmesini talep ediyoruz. Yıllar sonra ilk defa başlayacakmış gibi ilk girişte o kalabalıklığı görmek herkesin hakkı. Çalışıyoruz ve o saatte oyuna giremeyiz. Herkesin eşit şekilde yarışması gerekiyor. Taleplerimizin GM ler tarafından görülebileceği umuduyla yarın akşam görüşmek üzere
KARAKÖY SUNUCUSU AÇILIŞ SAATİ DEĞİŞİKLİK TALEBİ
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Akademi
Re: KARAKÖY SUNUCUSU AÇILIŞ SAATİ DEĞİŞİKLİK TALEBİ
Saat gayet güzel akşam herkes yüklenecegi için tek sunucuya çok sorun olurdu 12 güzel oldupolatcakici yazdı: ↑25 Tem 2024 19:59 Herkese Merhaba
Karaköy sunucusunun açılış saati 12:00 olarak belirlenmiş. Bu saatin 20:00 olarak değişmesini talep ediyoruz. Yıllar sonra ilk defa başlayacakmış gibi ilk girişte o kalabalıklığı görmek herkesin hakkı. Çalışıyoruz ve o saatte oyuna giremeyiz. Herkesin eşit şekilde yarışması gerekiyor. Taleplerimizin GM ler tarafından görülebileceği umuduyla yarın akşam görüşmek üzere
12 bile geç. bu gece 12 de kapasınlar sunucuyu 6 da güncellenmeyle sunucu açılsın
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?

Yıllar sonra bana tekrar IKV ürünü aldıran ekibe selamlarımı iletiyorum
Karaköy Sunucusunda Görüşmek Üzere !
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- xstreetglowx06
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bir çok oyuncu migrat görevinde tıkanacak zaten rahat olabilirsiniz
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
Orti de bir çalışan , mesai saatleri var sonuçta , olası bir sorunda çökmede vs. anında müdahale kontrol edebilmek için mesai saatlerini seçmiştir
Yıllarca yeni sunucu yeni sunucu diye klavyelerin tuşlarını aşındırdık şimdi açılış saatini mi beğenmediniz 
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Arkadaşlar amacınız bir an önce herkesi geçip yüksek levellere ulaşmak olmasın. Yıllar sonra bu nostaljiyi yaşamak heyecan verici olacak. Herkes birbirine yardım etsin. Azul, Kuklacı, Labirent görevleri yüksek level karakterler olmadan, aynı eşyalarla, aynı seviyelerde çarpışmak çok eğlenceli olacak. Yarın görüşmek üzere
Sunucu patlatacak çok dolacak diyenler oyunda adım atacak yer yokken sunucu taşmıyordu şimdi niye taşsın