Açılış Saatini Açıklamanın Vakti Geldi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Açılış Saatini Açıklamanın Vakti Geldi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Karaköy sunucusunun açılma saati birçok kişinin günlük planını etkileyecek durumda. Umuyoruz mesai saatlerinin ortasında bir saatte açmak gibi bir hataya gidilmez. 06:00 sabah güncellemesi ile açılması gerektiğini düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: Açılış Saatini Açıklamanın Vakti Geldi

Mesaj gönderen Bubyo »

Bir aksilik olacak ve sunucu yarın açılmayacak bence.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

55 olma mevzusunu nasıl halletti acaba , ya da halletti mi orti reis , giriş görevini mi değişti grup bölgeleri yaratıklarını 40 mı yaptı onu da bilmiyoruz , muhtemelen giriş görevini değişti ama bakacağız hâlâ muammada :grin:
Kullanıcı avatarı
Gangreline
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Gangreline »

Hiçbir şey değişmediğinden emin olabilirsin sadece kodlarla ilgili oyunu etkileyemen şeyleri fixlediler güncellemeyle. Ya sabah güncellemesi 06:00 yada Karaköy bölgesi açılma saati 14:00'da olacaktır.
Oppenheimer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Oppenheimer »

Daha önce bir soru cevap videosunun veya yayınının yapılması gerektiğine yönelik fikrimi belirten bir konu açmıştım, moderatörlerimiz uygun görüp yayınlamamışlar sanırım. Herkesin oyunun işleyişi ve açılışı ile alakalı birçok konuda merak ettiği sorular var fakat herhangi bir açıklama dahi yok. Yeterince fazla övdük ama bu oyunun yetkilisi olarak sizin de oyuncuların heyecanına ortak olmanız ve biraz sorumluluk sahibi olmanız gerekmez mi Orti?
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Meran sunucusu sanırım sabah 10:00 sularında açılmıştı. Tam emin değilim ancak mesai saatlerinde açılacaktır diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

SeRRuh yazdı: 25 Tem 2024 16:49 Meran sunucusu sanırım sabah 10:00 sularında açılmıştı. Tam emin değilim ancak mesai saatlerinde açılacaktır diye düşünüyorum.
Sunucunun açılmasını takip eden ilk saatlerin, oyunun ileri aşamalarında kartopu etkisiyle ne kadar büyük farklar yaratabileceğini algılayabiliyorlardır umarım.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

turkoxHAMSTER yazdı: 25 Tem 2024 12:25 Karaköy sunucusunun açılma saati birçok kişinin günlük planını etkileyecek durumda. Umuyoruz mesai saatlerinin ortasında bir saatte açmak gibi bir hataya gidilmez. 06:00 sabah güncellemesi ile açılması gerektiğini düşünüyorum.
Buyurun: https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=174152
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Esadullah yazdı: 25 Tem 2024 17:17
turkoxHAMSTER yazdı: 25 Tem 2024 12:25 Karaköy sunucusunun açılma saati birçok kişinin günlük planını etkileyecek durumda. Umuyoruz mesai saatlerinin ortasında bir saatte açmak gibi bir hataya gidilmez. 06:00 sabah güncellemesi ile açılması gerektiğini düşünüyorum.
Buyurun: https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=174152
Evet, şimdi gördüm. Dediğim gibi, teknik olarak 06:00'da açmak mümkün olmayabilir ama 12:00'de açılması mesaideki birçok oyuncu için oldukça dezavantajlı olacak.
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Bu ilk yorum muhabbeti gibi oyuna girip ilk mi yazacaksınız

“Genel Etkileşim” sayfasına dön