BAZI SOL TIKLARI OYUN ALGILAMIYOR
BAZI SOL TIKLARI OYUN ALGILAMIYOR
Uzun süren bir aradan sonra oyunu, yeni sunucu açılmadan test amaçlı indirdim. Ama maalesef 10 sol tıktan 5 ini anca algılıyor. O kadar da seri basmamama rağmen. Sağ tıkları da aynı şekilde genel olarak algılamıyor. Ek olarak sağ tık basılı kalıyor. 3 farklı farede denedim. Zaten mouse highlighter da farenin tıklarının çalıştığını doğruladı. Aynı sorunu yaşamış olup çözen var mı ?
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: BAZI SOL TIKLARI OYUN ALGILAMIYOR
https://prnt.sc/-hCjyz1FmTF-marlyn71 yazdı: ↑25 Tem 2024 06:53 Uzun süren bir aradan sonra oyunu, yeni sunucu açılmadan test amaçlı indirdim. Ama maalesef 10 sol tıktan 5 ini anca algılıyor. O kadar da seri basmamama rağmen. Sağ tıkları da aynı şekilde genel olarak algılamıyor. Ek olarak sağ tık basılı kalıyor. 3 farklı farede denedim. Zaten mouse highlighter da farenin tıklarının çalıştığını doğruladı. Aynı sorunu yaşamış olup çözen var mı ?
Görseldeki gibi kendi mouse yazılımındaki ayarı 125 e düşür
Dostum bu kadar nokta atışı bir çözüm sunduğun için teşekkür ediyorum. İyi oyunlar dilerim.SeRRuh yazdı: ↑25 Tem 2024 07:31https://prntsc/-hCjyz1FmTF-marlyn71 yazdı: ↑25 Tem 2024 06:53 Uzun süren bir aradan sonra oyunu, yeni sunucu açılmadan test amaçlı indirdim. Ama maalesef 10 sol tıktan 5 ini anca algılıyor. O kadar da seri basmamama rağmen. Sağ tıkları da aynı şekilde genel olarak algılamıyor. Ek olarak sağ tık basılı kalıyor. 3 farklı farede denedim. Zaten mouse highlighter da farenin tıklarının çalıştığını doğruladı. Aynı sorunu yaşamış olup çözen var mı ?
Görseldeki gibi kendi mouse yazılımındaki ayarı 125 e düşür
Çözümün böyle olacağını asla düşünmezdim. Teşekkür ederim dostum, bayağı işime yaradı.SeRRuh yazdı: ↑25 Tem 2024 07:31Görseldeki gibi kendi mouse yazılımındaki ayarı 125 e düşürmarlyn71 yazdı: ↑25 Tem 2024 06:53 Uzun süren bir aradan sonra oyunu, yeni sunucu açılmadan test amaçlı indirdim. Ama maalesef 10 sol tıktan 5 ini anca algılıyor. O kadar da seri basmamama rağmen. Sağ tıkları da aynı şekilde genel olarak algılamıyor. Ek olarak sağ tık basılı kalıyor. 3 farklı farede denedim. Zaten mouse highlighter da farenin tıklarının çalıştığını doğruladı. Aynı sorunu yaşamış olup çözen var mı ?
- BELİRSİZLİK
- RIPPER
- XVII
Hocan bu ayar nerden yapılıyor biraz açar mısınız?RIPPER yazdı: ↑26 Tem 2024 09:29Çözümün böyle olacağını asla düşünmezdim. Teşekkür ederim dostum, bayağı işime yaradı.SeRRuh yazdı: ↑25 Tem 2024 07:31Görseldeki gibi kendi mouse yazılımındaki ayarı 125 e düşürmarlyn71 yazdı: ↑25 Tem 2024 06:53 Uzun süren bir aradan sonra oyunu, yeni sunucu açılmadan test amaçlı indirdim. Ama maalesef 10 sol tıktan 5 ini anca algılıyor. O kadar da seri basmamama rağmen. Sağ tıkları da aynı şekilde genel olarak algılamıyor. Ek olarak sağ tık basılı kalıyor. 3 farklı farede denedim. Zaten mouse highlighter da farenin tıklarının çalıştığını doğruladı. Aynı sorunu yaşamış olup çözen var mı ?