Evet arkadaslar, kisa bir süre kaldi uzun soluklu heyecanin baslamasina. Sizler de lütfen hangi madenin piyasada hangi araliklarda satilacagi tahminlerinizi yazin. Ama piyasada kimsede para olmayacagini unutmayin. Plus sahibi bir büyücü 49 seviyeye kadar tüm görevleri yaparak ve torbalardan düsen efsunsuz esyalari isportaya satarak ortalama 2-3 m elde ediyor diye hatirliyorum. En merak ettigim madenler:
Nikel
Gümüs
Saf altin
Menekse elmas
Akik
Topaz
Mavi topaz
Krizoberil
Alexandrite
Jadeit
Kondrit
Xenotim
Fiyat tahminleri
- GoDIsNoWHeRe
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
Re: Fiyat tahminleri
Kondrit xenotim salgı peplit pahalı olur madenler rahat çekilir çift artıcı ile kıytırık tank ile çekilebilir. Ama ırklardan düşen maden ilk etapta pahalı olur sonuçta tılsım üretilecek her bir karaktere ve gaffara m1 m23 junona kenana y2 istenilecek duruma gelecek azat güneş asa ve fevzi asalarla gblere girilecek tılsımla ve iksirlerle rahat hasar arttırılıp hs ci olunur akabinde karaköye girilip ilk önce kerimeden 50 seviye asa üretilip kudret ve hasar sorunu bir nebze düşer tabiki de junon ve gaffardan düşen itemlerde bonus olarak kalacaktır..
Re: Fiyat tahminleri
Civan Çiçeği 200/250bin
Tohum 80/100bin
Koni 50bin
Saf Platin 500bin
Ganoderma 500bin
Holl madenleri 1m
Karaköy madenleri için tam tahminim yok ama taş patlasın tanesi 2mden açılış olur.
Diğer sunucuları baz alıp bir madene 500bin iksir, 2 adet met23 veya 100K bono isteyen çocuklar büyük hayal kırıklığına uğrayacak.
Tohum 80/100bin
Koni 50bin
Saf Platin 500bin
Ganoderma 500bin
Holl madenleri 1m
Karaköy madenleri için tam tahminim yok ama taş patlasın tanesi 2mden açılış olur.
Diğer sunucuları baz alıp bir madene 500bin iksir, 2 adet met23 veya 100K bono isteyen çocuklar büyük hayal kırıklığına uğrayacak.