Akçe veya dükkan indirimi olacakmı
Akçe veya dükkan indirimi olacakmı
Yeni sunucu açılışına özel akçelerde veya dükkanda bir indirim olacakmı yoksa oyuncuyu sömürebildiğimiz kadar sömürelim yoluna mı gidilecek
Re: Akçe veya dükkan indirimi olacakmı
Yüksek ihtimalle olur
olsaydı bugüne kadar yapılırdı 2 gün kalmış bundan sonra indirim beklemiyorum ben.
İndirim olursa biz oyuncular açısından iyi olur elbette.
Ama 'sömürmek' ne kadar yanlış bir kelime. Kimse zorla oynatmıyor sizi, eğer sömürüldüğünü düşünen varsa uzak dursun. Oyunu hayrına mı açık tutuyorlar sanıyorsunuz. Eğer belli bir miktarda gelir olmazsa diğer Sobee oyunları gibi acımadan toprağa gömerler.
Ama 'sömürmek' ne kadar yanlış bir kelime. Kimse zorla oynatmıyor sizi, eğer sömürüldüğünü düşünen varsa uzak dursun. Oyunu hayrına mı açık tutuyorlar sanıyorsunuz. Eğer belli bir miktarda gelir olmazsa diğer Sobee oyunları gibi acımadan toprağa gömerler.
- tekvurus11
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Dükkan indirimi belli basli statlarda olur kesinlikle hoş geldiniz derler
JeSTeR
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
harbiden ilk haftaya özel madenlerde grup bölgelerinde drop artışı vs. bekliyordum , çok yavan kuru kuruya oldu sanki böyle , 2 gün kaldı açıklanan bir şey yok , oyuncuları cuma günü yeni sunucuya saldım çayıra mevlam kayıra karnını doyura hesabı bırakacaklar galiba 
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İttihad I Arz
Olası bir indirim, 300 lira harcatacak adama 500 harcatır. Oyunun hayrına olur. İllaki olacaktır.
İttihad I Arz
Yumuşatabildiğim kadar yumuşattım ama biz oyunculara yapılan tam olarak budur. Kopya, fare olaylarında emeklerimiz çöp oldu en azından telafi olarak bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum.Gerilim yazdı: ↑24 Tem 2024 14:58 İndirim olursa biz oyuncular açısından iyi olur elbette.
En son avestaxlr tarafından 24 Tem 2024 19:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.